Digital Divas 2024 - cum a fost

2024.09.13 Ieri am fost la Digital Divas, am stat putin: am ajuns pe la 11:11, am facut cateva poze, am stat la prima sesiune a conferintei, am mancat, am plecat pe la 14:45. Platisem 4h parcare, ma gandisem si sa platesc o zi, dar apoi am zis ca iau ulterior ore, am platit prin sms la nr. 7458.

CE A FOST DRAGUT:  

+ am cunoscut o fata simpatica @CatalinaZaiet (Zaiet= iepuras in rusa, erau niste desene cu un lup si un iepuras nazdravan in copilaria mea, Niet Zaiet pagadi! - O sa te prind iepurasule! ) Ea era prima data la eveniment si nu a stat mult, avea un avion de prins dupa-amiaza spre Germania.

+ am facut cateva poze unor doamne/domnisoare elegante, mai multe info mai jos

+ am mancat bao? parca asa ii zice, de la Chefs Restaurant Flavours -niste chifle foarte moi umplute cu diverse preparate vegetale(pasta de avocado, morcovi, ardei, ceapa) si carnuri pui (cu curry - am crezut ca e omleta la cum arata)/porc (pulled very pork). Si am gustat si din bufetul suedez, (orez cu curry si mersioare, cartofi cu curry si alte condimente, carne de pui in sos, pachetele de primavara cu branza? feliute de paine cu branza si dulceata) - preparate interesante la gust, nu mi-au placut pachetelele de primavara dar restul au fost ok.

+ am stat la prima parte a conferintei, dar nu am luat notite ca de obicei, a fost o discutie relaxata intre doamnele din panel. Ce am retinut: sa nu pui la suflet hate-ul din social media, vine de la persoane care nu te cunosc personal, dai delete/block. O idee buna, dar si eu mai dau cu mixed oppinions, good and bad, si sa dai delete la tot, cand era si ceva de bine pe acolo, e mai extrem, dar poate sunt si care dau doar cu hate. 

+ Au fost si cateva hot-spots: Avon cu parfumul Far Away, bomboanele Raffaello cu fantana gandurilor bune, inghetata Siviero Maria cu Coperta de Revista, cafeaua Delonghi cu coffee cornerul, salatele Oliveris.

CE NU A FOST DRAGUT:

- am ajuns la eveniment, am primit note-padul, programul si un pix si m-am dus in sala sa imi ocup un loc. Am pus aceste materiale si o carte de vizita pe un scaun liber si am plecat. Cand m-am intors ulterior, altcineva lasase geaca si o poseta pe acel scaun, lucrurile mele disparusera. Nu era nimeni acolo asa ca am abandonat acel loc si am stat in picioare, conferinta incepuse. Ca scuza, poate persoana respectiva a crezut ca erau cadouri puse pe scaune si de aceea le-a luat, la unele evenimente se mai procedeaza asa, sa pui cadourile pe scaune. Dar mie mi-a stricat feng-shuiului si nu am avut chef sa stau tot evenimentul in picioare si de aceea am plecat destul de devreme. Nu am avut chef nici sa pazesc scaunul pana venea persoana si sa ii reprosez ca era un loc ocupat. Solutii? nu stiu, poate organizatorii sa ofere niste cartonase cu rezervat pe care sa le poti pune pe scaune cand ajungi. Eu nu am vrut sa imi plas poseta/ sacosa pentru ca aveam lucruri importante in ele, dar e o solutie, sa lasi si o sacosa sau ceva, desi si aceea poate fi indepartata usor daca e mult tupeu. In fine, vibeul mi-a fost stricat. Voi ce ati fi facut?

- a fost o melodie I come / I slay / I leave pe care s-a facut o coreografie de dans, m-a facut sa ma simt putin aiurea, desi... asa si?

 dar, inapoi la poze si ce A FOST DRAGUT

Laura, mi-a placut silueta finuta si rochia bej lunga, 
din materiale naturale, posibil in, de pe Zalando> Mango,
cu niste cercei din rafie alb-negri? 
si cu niste pantofi fara toc albi cu bareta la glezna 


Alexandra Ungurean de la @spin_of_seasons
mi-a placut colierul din pere inegale, rochia lunga, neagra
 si intreaga tinuta f chic si relaxata

@Adriana.Maria15 venita de la Alba
mi-a placut tricoul cu nasturi stralucitori, colierul bling-bling si fusta roz din tulle




@CatalinaZaiet m-am intalnit cu ea dupa ce am parcat, cauta Palatul Bragadiru, 
si am mers impreuna la eveniment
Mi-a placut tinuta mai de toamna (si eu am avut o tinuta mai de toamna)
cu cizme din piele intoarsa gri, fusta cu motive geometrice si bluza satinata.

Eu, Maria, m-am ingrasat mult, dar am gasit totusi o tinuta in care sa ma simt chic
rochita din catifea neagra La Femme (colectie veche), ciorapi grena, botine portocalii, 
poseta portocalie - achizitie recenta Tinimtext Pavilionul Expo Cta (mai e deschis pana duminica)
Urmatoarele poze sunt facute de Catalina Zaiet :-)


selfie


~ alte poze de la eveniment ~

ce am primit cadou: un notepad liniat, programul, un pix si un fluturas


era frumos decorat holul de la intrare cu lumanari si flori albe

o promoterita Raffaello

@CristinaCandea intr-o rochita lunga alb-crem


sala plina

primul panel de invitati la discutii

coffe corner by DeLonghi

bao cu diferite umpluturi

salate

si o poza inainte de a pleca


CONCLUZII
A fost frumos, desi nu am stat mult. Daca aveti vreodata curiozitatea, eu zic sa mergeti, cel putin o data la acest eveniment. Este ceva deosebit. pupici!


UPDATE 2024.07.11

2024.06.27 S-a deschis perioada de propuneri pentru Digital Digas 2024. Propunerile pentru Digital Divas Awards pot fi facute in perioada 21 iunie – 14 iulie 2024. Dacă vă place blogul urbnstyle mă puteți propune la categoria Lifestyle Blog de exemplu. Eu nu m-am mai înscris.

Sau, daca aveti vre-un alt blogger preferat puteti sa il propuneti, dar trebuie sa ii stiti toate link-urile de pe social media si sa scrieti o scurta motivatie pentru nominalizare. Orice persoana propusa poate fi inscrisa la doar o singura categorie. O persoana propusa nu este neaparat inscrisa printre nominalizati, se va face o selectie de catre un juriu.

Mult succes tuturor! Nu știu dacă voi mai participa la Digital Divas anul acesta, ma gândesc. Este un eveniment frumos, participă multe persoane importante din social media și discuțiile sunt interesante pentru marii creatori de conținut.


UPDATE 2024.07.11 Am aplicat azi pentru un loc gratuit la eveniment. Poate, sper sa reusesc sa ajung. Citeam un articol al DuduiaMagda si mi-am dat seama ca eu nu am nominalizat pe nimeni, chiar asa? de ce nu pana la urma. Asa ca anul acesta am nominalizat pe:

Acum cativa ani am facut o lista cu persoane pe care va recomand sa le urmariti, au ramas acele persoane aprox. dar nu stiu de ce nu mai imi apar in feed asa des toate. Asa ca am nominalizat dintre cele care imi apar des in feed, o sti algoritmul ceva.

Stiu ca nu am acoperit toata lista de premii, dar nu prea urmaresc pe youtube pe nimeni de la noi, pe zona fashion... rusinica (urmaresc podcastul Afacerea mea creativa uneori) in fine, nu am stiut pe cine la alte categorii. 

M-am gandit daca sa ma nominalziez si pe mine, dar neah, desi blogul este destul de "lifestyle", ii lipsesc multe (stiu eu ce zic) si deocamdata nu e cazul. Dar dupa ani si ani nu se stie... daca mai e. Oricum am in lista de prieteni pe facebook o batranica haioasa care posteaza zilnic de moda, deci se poate. lol

2024.08.23 Am votat preferatele mele la Digital Divas.

2024.08.30 Am primit confirmare de participare la Conferintele Digital Divas - in sala. Abia astept!







RELATED:

+ Digital Divas 2023: Înscrieri | Vot | Cum a fost

+ Digital Divas 2022: pe cine am votat

Digital Divas 2017

Digital Divas 2015

Trimiteți un comentariu