Digital Divas 2024 - Înscriere propuneri

 

UPDATE 2024.07.11

2024.06.27 S-a deschis perioada de propuneri pentru Digital Digas 2024. Propunerile pentru Digital Divas Awards pot fi facute in perioada 21 iunie – 14 iulie 2024. Dacă vă place blogul urbnstyle mă puteți propune la categoria Lifestyle Blog de exemplu. Eu nu m-am mai înscris.

Sau, daca aveti vre-un alt blogger preferat puteti sa il propuneti, dar trebuie sa ii stiti toate link-urile de pe social media si sa scrieti o scurta motivatie pentru nominalizare. Orice persoana propusa poate fi inscrisa la doar o singura categorie. O persoana propusa nu este neaparat inscrisa printre nominalizati, se va face o selectie de catre un juriu.

Mult succes tuturor! Nu știu dacă voi mai participa la Digital Divas anul acesta, ma gândesc. Este un eveniment frumos, participă multe persoane importante din social media și discuțiile sunt interesante pentru marii creatori de conținut.


UPDATE 2024.07.11 Am aplicat azi pentru un loc gratuit la eveniment. Poate, sper sa reusesc sa ajung. Citeam un articol al DuduiaMagda si mi-am dat seama ca eu nu am nominalizat pe nimeni, chiar asa? de ce nu pana la urma. Asa ca anul acesta am nominalizat pe:

Acum cativa ani am facut o lista cu persoane pe care va recomand sa le urmariti, au ramas acele persoane aprox. dar nu stiu de ce nu mai imi apar in feed asa des toate. Asa ca am nominalizat dintre cele care imi apar des in feed, o sti algoritmul ceva.

Stiu ca nu am acoperit toata lista de premii, dar nu prea urmaresc pe youtube pe nimeni de la noi, pe zona fashion... rusinica (urmaresc podcastul Afacerea mea creativa uneori) in fine, nu am stiut pe cine la alte categorii. 

M-am gandit daca sa ma nominalziez si pe mine, dar neah, desi blogul este destul de "lifestyle", ii lipsesc multe (stiu eu ce zic) si deocamdata nu e cazul. Dar dupa ani si ani nu se stie... daca mai e. Oricum am in lista de prieteni pe facebook o batranica haioasa care posteaza zilnic de moda, deci se poate. lolRELATED:

+ Digital Divas 2023: Înscrieri | Vot | Cum a fost

+ Digital Divas 2022: pe cine am votat

Digital Divas 2017

Digital Divas 2015

Trimiteți un comentariu