Digital Divas 2023 - Vot

 

S-a deschis perioada de vot pentru Digital Divas. Am votat si eu. Am votat in principal pe cine cunosteam, doar la categoriile 7, 9, 11 nu am cunoscut pe nimeni si a trebuit sa vad profilele si sa aleg pe cineva. De ce aleg persoane pe care le cunos? Mi se pare un criteriu bun, sa votez pe cineva pe care cunosc de mult timp decat cineva aparut gen ca peste noapte si de care nu am mai auzit. Daca erau waw poate imi apareau pana acum in cale, recomandati de alte persoane, ca de obicei asa adaug persoane la lista, share la share etc. So poate ca e plictisitor sa alegi ce cunosti dar are si o logica. As putea sa dau o sansa si newcomerilor, dar ia timp sa sap profile asa ca prefer sa apara ei la timpul lor. Sau daca faceau cei de la Digital Divas mai multe liste doar cu newcomeri, asa eram nevoita sa sap. :-P

You call that Digging? Asta numești tu săpat? sursa

Diggers & Dreamers / Cei care sapa si cei care visează sursa

Puteti sa votati si voi si sa sprijiniti talentele locale din social media. Sau puteti sa va inspirati din aceasta lista si sa urmariti aceste persoane, sunt crema influenceritelor locale. 



1. Best Blogger in Fashion and Beauty: Alina Aliman (site, instagram) Nu o urmaream pe Alina, desi cred ca am mai auzit de dansa, o voi urmari de acum inainte. Cam slabuta prezenta la aceasta categorie.


2. Best Health & Wellness Content Creator: Sonia Argint (site, instagram) Pe Sonia o urmaresc de mult timp, as vota-o la mai multe categorii, dar nu e inscrisa. Imi plac articolele scrise de ea si echipa ei sunt educative si interesante si ea e o prezenta eleganta.


3. Best Travel & Fashion Content Creator: Florina Toma (tiktokinstagram) Am descoperit-o relativ recent pe Florina, si are multe reeluri waw, e frumoasa, imbracata mereu elegant, calatoreste in locuri deosebite si e filmata foarte inspirat, asa ca am votat-o. Le mai mentionez pe Larisa Costea, am votat-o anii trecuti si Roxana Ciuchilan si ea o prezenta simpatica. 


4. Best Lifestyle Content Creator: Cristina Bazavan (site, instagram) Cristina e go to blogger for cultural news, gasesc deseori la ea informatii interesante, o urmaresc de muult timp, dinainte de instagram de cand era microsoft 365 pages (parca asa le zicea). Aici ma inscrisesem si eu cu blogul, nu am fost selectata, dar na presupun ca nu ma ridic la nivel, a fost o dezamagire, dar o sa imi treaca. O mai mentionez pe Diana Cosmin, pe care o urmaresc de asemenea de mult timp. 

5. Best Fashion Stylist in Social Media: Irina Markovits (site, instagram) O urmaresc de ceva timp pe Irina, imi place stilul ei vestimentar si admir de la distanta cursurile ei, poate candva am sa si particip, deocamdata nu e cazul. Imi place si ca gaseste solutii de styling pentru midsized women, she is inclusive and I like it. 


6. Best Make-Up Artist in Social Media: Diana Ionescu (instagram) Am pozat-o acum muuulta vreme la un eveniment si am retinut-o ca make-up artist. Recunosc ca nu m-am uitat la celelate fete, am votat pe cine cunosteam din lista.
Diana la Inspired in 2008, la Club Fabrica

7. Rising Stars in Fashion & Beauty on YouTube: Liz Tautu (youtube, instagram) Nu urmaream si nici nu cunosteam pe nimeni din lista asa ca a trebuit sa le iau la rand. Mi-a placut stilul lui Liz, are o eleganta clasica-ish care mi-a placut asa ca am votat-o.


8. Best Fashion & Beauty YouTube Channel: Denisa Sima (youtube) Chiar urmarisem recent niste videoclipuri de ale ei, unul cu reactualizarea garderobei si mi-au placut asa ca pe ea am votat-o, desi stiam si alte youtuberite din lista. 

9. Rising Stars in Fashion & Beauty on TikTok: Alessia Grecu (tiktok). 
Iar nu stiam pe nimeni din lista. Mi-a placut stilul Alessiei, desi videoclipurile nu sunt prea profi, a facut ce a putut cu ce avea. 

10. Best Fashion & Beauty TikTok Account: Alexandra Iosif (tik tok, instagram) Din lista o urmaream pe Alexandra, imi place stilul ei si ca e naturala, are ceva asa casual la felul cum vorbeste si ce subiecte abordeaza si are si un stil vestimentar in mare parte placut.


11. Rising Stars in Fashion & Beauty on Instagram: Ana Maria Badea (instagram). Nu cunosteam pe nimeni din lista, si a fost o alegere dificila intre Ana Maria si Stefania Olariu(instagram), am ales-o pe Ana Maria pentru vibe-ul mai classy al peretelui ei de instagram, da asa o senzatie de revista de moda. Dar mi-au placut si cateva poze de-ale Stefaniei.
Ana Maria Badea

Stefania Olariu

12. Best Fashion & Beauty Instagram Account: Sinziana Iacob(tiktokinstagram) O urmaresc de mult timp pe Sinziana, am descoperit-o initial pe youtube cu niste videoclipuri cu calatorii in India parca, dar este o prezenta f simpatica si o urmaresc pe mai multe canale. Este si mamica lui Nor.

13. Best Male Content Creator (in Fashion & Lifestyle): Emanuel Iuhas (siteinstagram) Il stiu pe Emanuel de mult timp si mi s-a parut o coincidenta .. draguta ca si site-ul lui se numeste Urban Style Journey. Oricum, are un stil fain de a se imbraca si imi place si ca este un sot devotat. 

14. Most Active Content Creator: Denisa Sima(youtube, instagram)  Nu stiu daca e cea mai activa, dar este destul de activa si este o prezenta simpatica. Am votat-o si la aceasta categorie.

15. Best Content Creator in Fashion & Beauty: Ioana Grama (tiktokinstagram). O urmaresc pe Ioana de ceva vreme si are o evolutie foarte frumoasa, si-a deschis si magazinul ei de haine, calatoreste mult, mamica Ayanei, se imbraca frumos. Este de urmarit!

16. Best Celebrity Content Creator: Dana Rogoz (instagram) O urmaresc de mult timp, este o actrita talentata, mamica unor copii adorabili, sotie devotata si creeaza continut de calitate.


17. People's Choice Award: Ioana Grama(tiktokinstagram).

18. The Digital Diva of the Year: Dana Rogoz(instagram) Femeie de cariera, actrita talentata, mama devotata, prezenta activa pe social media, nu pare sa ii lipseasca ceva. Mult succes in continuare!


RELATED:

+ pe cine am votat la Digital Divas 2022

+ Persoane pe care recomand sa le urmariti 2021

Trimiteți un comentariu