Digital Divas 2023 - inscriere propuneri

 

S-a deschis perioada de propuneri pentru Digital Digas 2023. Propunerile pentru Digital Divas Awards pot fi facute in perioada 15 iunie – 16 iulie 2023. Nu e prea elegant, dar m-am auto-propus. Am mai fost pe lista de vot in 2015. Anii trecuti nu m-am mai inscris pentru ca mi s-a parut ca nu ma incadram la conditiile de inscriere, zona peste 10.000 de urmaritori? nu sunt acolo. Anul acesta nu au mai trecut acea conditie la toate categoriile. Am ezitat intre Best Fashion Blogger si Best Lifestyle Content Creator, am ales a doua varianta, pentru ca in ultima vreme nu am postat atat de mult de moda ci a fost un mix. 

Daca aveti vre-un blogger preferat puteti sa il propuneti, dar trebuie sa ii stiti toate link-urile de pe social media si sa scrieti o scurta motivatie pentru nominalizare. Orice persoana propusa poate fi inscrisa la doar o singura categorie. O persoana propusa nu este neaparat inscrisa printre nominalizati, se va face o selectie de catre un juriu.

Mult succes tuturor! As vrea sa particip la Conferintele Digital Divas anul acesta dar nici nu stiu ce sa mai sper, anul trecut am avut niste probleme grave de sanatate si in loc sa merg la Digital Divas am stat prin spital. :-( poate totusi anul acesta reusesc?

RELATED:

+ pe cine am votat la Digital Divas 2022

Digital Divas 2017

+ Digital Divas 2015

Trimiteți un comentariu