Reconturare corporală și facială la Jolie Salon Spa Constanța

Buna! M-am inscris acum cateva luni pe grupul de facebook Mums In Business Int. Networking Constanța, Alexandra, moderatoarea acestui grup posteaza zilnic cate o idee si multe doamne participa cu comentarii. Pe 8 mai a postat o idee de troc si au comentat mai multe mamici cu afaceri din Constanta. A postat si doamna Sheila de la Jolie Salon Spa o oferta de troc: "Va ofer un moment de relaxare la Jolie Salon Spa!💕gomaj corporal, impachetare in tunel, sedinta de drenaj limfatic, bonus un lifting facial cu vela med (vacuum cu radiofrecventa) si o masca tunel led. 🤩💕 (250 lei)" Mi s-a parut o oferta interesanta si i-am propus sa facem schimb tratament vs articol. Am vorbit si a fost de acord si am facut o programare.

Am ajuns ieri la str. Sabinelor 26bis si m-am bucurat de tratamentul cosmetic. Eu mai facusem ceva similar prin 2015 la o clinica medicala din Constanta. Mi-a placut logo-ul Jolie Salon Spa, cum se echilibreaza codita de la J cu profilului unei femei in partea dreapta.

Am ajuns cu cateva minute mai devreme decat trebuia. Am gasit loc de parcare, fara probleme, chiar in fata salonului. La sosire m-a intampinat o doamna foarte amabila care m-a invitat sa astept fie in gradina la balansoar fie in interior. Salonul are o gradina frumoasa plina de irisi/ stanjenei, trandafiri si lacramioare. 


Am asteptat in interior, pe hol, la o mica masuta cu tabureti. Pe masa erau mere si prune uscate cu nuci, snakuri sanatoase cu alte cuvinte. Super! Doamna m-a servit cu un ceai cat asteptam. 


In primul rand m-am dezbracat si am ramas in lenjerie intima si un prosop mare. Doamna Sheila imi mentionase sa aduc 2 prosoape mari la mine, pana la urma a fost suficient doar unul. Am luat niste papuci de acolo. Am fost prima data la tratamentul tunel. Doamna Sheila mi-a facut un gomaj adica un masaj pe corp cu o crema cu efect de gomaj, foarte placut masajul! apoi m-a invelit intr-o folie de plastic si a montat tunelul deasupra corpului meu, doar capul era afara. Mi-am scos inainte un lantisor care il aveam la gat. M-a intrebat ce setare doresc pentru aparat si am ales cea mai de jos, de inceput, adica nu o temperatura foarte mare.  Am stat 30 de minute in acest dispozitiv ca un fel de tub cald, dupa un sfert de ora chiar era cald (dar suportabil) si incepusem sa transpir. Acesta este un tratament eficient in a elimina toxinele. De data trecuta stiu ca aceasta procedura de tunel nu e recomandata persoanelor cu probleme cardiace, vascozitate ridicata a sangelui si nici persoanelor care au operatii cu suruburi pentru remedierea unor fracturi.

In timp ce stateam in tunel doamna Sheila mi-a facut un tratament la gat si fata cu Vela Shape, un aparat cu vacuum si radiofrecventa. Se simtea ca o ventuza care era plimbat pe gat. Am stat putin de vorba in timp ce dansa aplica tratamentul. Am aflat ca are salonul in acel loc de 18 ani, waw! asta da, experienta! Ca are cliente fidele care vin de mult timp la tratamente pentru relaxare si intimitate. Ca salonul dansei este unul decent, cu preturi normale spre mici pentru a da posibilitatea doamnelor sa aiba acces la tratamente cosmetice deosebite. Ca a investit in aparatura performanta. Cand am ajuns acasa am observat ca am cateva zone mai rosii pe gat, mi-a spus si dna Sheila ca e posibil sa se inroseasca pielea dar va trece. Am vazut pe facebookul Jolie Salon Spa transformari uimitoare cu acest Vela Shape, pielea gatului arata mult mai bine dupa cateva sedinte de tratament. 

aparatul Vela Shape

Apoi m-am sters cu prosopul adus, am imbracat niste pantaloni albi de unica folosinta si am imbracat pantalonii de drenaj limfatic. Am stat 20 min la drenaj limfatic. Pantalonii se umflau si astfel creeau presiune asupra unor zone cheie de pe picioare si era placut. Stiu de data trecuta ca ceasta procedura nu este recomandata persoanelor cu probleme dermatologice sau tromboza.

In timp ce am stat la drenaj limfatic am avut si o masca tunel cu leduri pe fata, care creste producția de colagen, daca am înțeles corect. Doamna Sheila mi-a pus câteva dischete demachiante pe ochii închiși dar tot se simțea lumina ledurilor, dar a fost suportabil 15 min. Si cam asta a fost tot. Toata experiența a durat aproximativ o ora, o ora si ceva. O ora de relaxare! 

Multumesc doamnei Sheila, a fost o experienta placuta! Jolie Spa Salon este un salon cu servicii bune, personal amabil, prețuri accesibile și locație relativ în centru. Va recomand procedura tunel, daca vreti sa slabiti si sa eliminati toxinele din corp, drenajul limfatic pentru imbunatatirea circulatiei si a sistemului imunitar, masajul cu VelaShape pentru lifting la față și gât. Oricum documentati-va bine inainte de aceste proceduri, sa nu aveti vreo afectiune contraindicata. 

Voi ați încercat astfel de proceduri? Ne puteți împărtăși experiența si rezultatele?

12 comentarii

  1. Mi-ar placea si mie o astfel de experienta, dar din pacate nu cred ca exista asa ceva in orasul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Mulțumesc de vizita si comentariu. Merita sa te interesezi, poate totuși exista. O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Se pare că ai avut parte de super momente de răsfăț. Să tot fie :) Mi-as face si eu programare la dânsa, dar este cam departe de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Mulțumesc de vizita si comentariu. Da, a fost un răsfăț, gomajul a fost practic un masaj dar si restul a fost relaxant. Poate încerci o ședință când vii la mare. O zi frumoasa!

      Ștergere
  3. Aș avea nevoie și eu de câteva proceduri de genul acesta. 🥰

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca te ai simțit bine. Eu nu am avut ocazia pana acum sa fac un astfel de tratament.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai avut aceasta oportunitate. Eu încă nu am făcut acest tratament

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am fost la proceduri de acest tip... Suna bine si ma bucur ca ai avut parte de o experienta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tratamente corporale nu am facut inca, doar faciale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat multe proceduri de remodelare corporala.

    RăspundețiȘtergere
  9. O experienta faina ai avut! Pe de alta parte chiav va invidiez pentru grupul vostru din Constanta de schimburi :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am fost si eu la salon pentru diverse proceduri si mereu vin incarcata pozitiv in urma unei experiente de genul

    RăspundețiȘtergere