Deschiderea Anului Universitar, Piata Ovidiu, Constanta

Cand am auzit ca la deschidere anului universitar vine Preşedintele României, am zis să încerc să ajung şi eu. Aveam ceva programat la 11:30 si nu am putut sa stau prea mult(20 min mai precis) dar a meritat efortul (a fost o aglomeraţie mare în oraş, str. Traian era închisă si pe Bdul Ferdinand se circula bară la bară). Piaţa Ovidiu era plină ochi cu studenţi dar se putea circula printre ei. Cât am stat eu sonorizarea nu a fost prea grozavă dar poate au remediat după ce am plecat eu. Mult succes tuturor studentilor, sa le placa materiile de la cursuri, sa invete cu usurinta, placere si interes real si sa nu uite ca ceea ce fac le va determina viitorul asa ca sa trateze cu seriozitate invatatul si aceasta perioada din viata lor. Mai am si eu tangente cu cei dornici de a invata pentru ca lucrez la firma Măria Ta Travel and Adventure si noi tinem cursuri de navigatie cu vele si motor, clasele C si S www.mariata.ro.

Mă dusesem să văd şi cam cum se mai îmbracă 
studenţii constanţeni şi iată cine mi-a atras atenţia:

Nicoleta, e studenta la medicina anul 3
Mi-a placut cum a suprapus straturile diferite si in special sacoul de dedesubt cu flori/cocori? care se vedea doar la o privire mai atenta. Părul roz era simpatic şi nonconformist şi îi venea bine. Am observat destul de multe fete cu părul colorat în mulţime.


Andreea, a studiat la Academia Navala
in viitor ar vrea sa devina Asistenta Medicala

O tinuta de studenta silitoare, cu pantaloni albi, camasa lunga in dungi alb/negre si bluza neagra, bonus de veselie: un balon galben

Cristiana si Shera, studente la Facultatea de Litere, anul 2
Mi-a atras atentia Cristiana cu pantaloni gen piele gri metalici, poseta de un albastru electric, haina mitoasa neagra si mi-a placut tinuta ei si mi-a placut si cea a Sherei cu o bluza de dantela alba cu guler inalt purtata cu o geaca neagra de piele, pantaloni negri si bocanci.



Mult succes si realizari in toate domeniile!


Un comentariu

  1. Everyone loves it when folks come together
    and share ideas. Great blog, keep it up!

    RăspundețiȘtergere