Improvizeaza-ti viitorul

O prietena buna, Andreea mi-a facut cunostinta cu un tanar intreprinzator, Cosmin-Alin, El e președintele și membrul fondator al Asociației ”International Community of the Young” http://icy-ngo.com/despre-icy/ si are un proiect nou pentru tineri pe care il va desfasura si la Constanta. Înaintea Constantei evenimentul a avut loc în Focșani și la Bârlad. După Constanța urmează București, Bacău și Cluj.

 Ce spune Cosmin-Alin despre:

"Am înființat acest ONG din dorința de a-i ajuta pe tineri, credem că ei pot schimba situația actuală a țării, tocmai de aceea focus-ul nostru se îndreaptă spre aceștia. Noi vedem societatea ca pe un puzzle, fiecare om putând contribui la reasamblarea acestui tablou- cel al unei societăți corecte și în plină ascensiune., sperăm că și dvs. doriți să completați acest puzzle.

Este un proiect unic în România, deoarece trainerii noștrii profesioniști îmbină teatrul de improvizație cu educația non-formală pentru a dezvolta anumite abilități și aptitudini ale liceenilor, precum: lucrul în echipă, stăpânirea emoțiilor în situații limită, vorbitul în public, dar și partea de leadrship a fiecărui participant, încercând să o scoată la suprafață."

Trainer
La Constanta trainer va fi: Radu Ciobanasu
Absolvent de actorie la Cluj, Radu este un om aparent liniștit, dar aprig în replici și acțiuni spontane. Este atras de tot ce vine din natură, iubește liniștea Bucovinei, curățenia oamenilor de la sate, dar și de zbuciumul și zarva copiilor gata să învețe improvizație.
A debutat în film în 2006, iar de când s-a stabilit în București, producătorii TV l-au găsit nimerit pentru o serie întreagă de seriale și comedii. A devenit colaborator al Teatrului Foarte Mic, în proiectul Shakespeare Company.ro, unde a jucat personajul Claudius din Hamlet de W. Shakespeare.
În continuare, susține training-uri de improvizație, alături de colegii din Improvisneyland, iar din ianuarie 2016, a dat startul cursurilor de dezvoltare personală pentru copii, pe care le coordonează alături de colegul său, Mădălin Mandin.
Radu este directorul proiectului „Giumbusluc Party” – Evenimente pentru copii și inițiatorul primei tabere de improvizație din România – ImproVacanța.

Unde
Participă la Proiectul Naţional “Improvizează-ţi Viitorul” şi vino pe 28 – 29 octombrie la
Hotel Ibis, în Constanţa, să iei parte la Primul Modul al proiectului.

Cui se adresează?
Grup țintă: 15 liceeni din jud. Constanța.

Câte sesiuni vor fi? 
3 sesiuni, în 3 weekend-uri diferite, organizate în 3 module, în total 36 h.     

De ce să participi? 
Pentru că e cool și unic în Romania! 
Pentru că îți vei dezvolta noi abilități de comunicare și exprimare, încrederea în sine, lucrul în echipă și vei fi printre puținii tineri care știu ce  presupune teatrul de improvizație.

Primul venit, primul servit!

Notă: 
Taxa de participare, care acoperă toate cele 3 module este de 50 de lei.

Pentru inscriere 
Teodora: 0730276105 teodora_burduja@yahoo.com
Alaska: 0727143336 irinacaraula@yahoo.com
sau online

Recunosc ca nu sunt innebunita dupa titlu "Improvizeaza-ti viitorul", nu suna prea serios, dar este o initiativa frumoasa a unor tineri si pentru asta merita atentie şi se refera la tema atelierelor: exercitii de improvizatie. Cand locuiam la Bucuresti am urmat si eu niste cursuri de improvizatie(gen) la Fundatia Calea Victoriei. Daca sunteti in Bucuresti mai au cursuri de actorie. A fost o experienta interesanta, am cunoscut oameni noi si am invatat cateva joculete (tin minte doar unul in care impartiti in grupe de 4-5 persoane construiam povesti, fiecare zicea cate o propozitie in continuarea propozitiei spuse de cel dinaintea sa si tot asa pana te minunai incotro o lua povestea) Asa ca va recomand sa participati, veti cunoaste tineri ca voi interesati de dezvoltare personala, va veti juca si va veti relaxa. Distractie placuta! (S-ar putea sa trec si eu sa va vad)

Trimiteți un comentariu