Brelocuri deosebite


2023.08.09 Mi-am adaugat recent la colectie 2 brelocuri noi, pentru ca.. de ce nu? Ai zice ca am mai multe brelocuri decat chei lol, dar imi plac, lucrusoare mici si frumoase, ma fac sa zambesc! 

Unul este de la Macrawoo, cel turcoaz din macrame innodat. Mi-a placut mult cum a ambalat Andreea coletelul in hartie gen reciclata si cu o floricica mica lipita de plic #love. A fost 25 lei un breloc plus 11 lei transportul prin Curier Cargus. Unul este pentru mine, altul este cadou.


Al doilea este de pe Etsy - NeuHausDE, din lemn si cu un val turcoaz deasupra. So cute! Pe spate are gravat cu laser numele meu. Pret 14 euro + transport 9 euro (am luat 3 buc, pentru mine si prietene ca sa justific transportul :P)


Mai am la chei un iepuras si o floare dintr-un set cumparat de pe Aliexpress (vedeti mai jos), dar din pacate o alta piesa, iepurasul din cerculet, s-a rupt. Mai am o placuta rotunda metalica cu o pisicuta fericita, breloc cumparat de la Carturesti. Mai am o mica fisa de la Spitalul OCH, de cand m-am operat la ei de apendicita. E foarte utila fisa aceea, se poate scoate usor de pe breloc si o folosesc la cosul de cumparaturi la super-market.

2022.05.01 Aveam un breloc foarte dragut cu o casa cubica de la Cărtureși și l-am pierdut, s-a deșurubat căsuța de pe breloc și a căzut nu se știe unde. Așa că m-am apucat să caut unul nou. Inițial am căutat pe Aliexpress, dar apoi m-am gândit să sprijin comunitatea locala și să caut brelocuri românești handmade. Așa că în continuare vedeți ce brelocuri deosebite am găsit. Apasati pe poze pentru a ajunge la sursa lor.


brelocul pe care l-am pierdut de la Doiy Design, via Cărturești

BRELOCURI ROMÂNEȘTI HANDMADE

1. Macrawoo, brelocuri din macrame, 25 lei bucata



2. amor_macram
, brelocuri din macrame


3. creonidus, breloc inima din macrame


4. priceless.hands, breloc macrame 20 lei


5. aidacrafts_, breloc din macrame


6. mini.chic.baby, breloc din macrame, curcubeu. 
Modelul acesta il mai face si cristina.crisan86 si tilycreates.



7. l_atelier_de__marie, breloc cu animalutul de companie cusut


8. gti_crafts , breloc din noduri



9. lazaris.accessories, breloc din piele


10. funkycrafts_by_roxanne, breloc din margele Ikea


De pe Aliexpress mi-au placut urmatoarele, apasati pe poze pentru a ajunge la magazin:

circa 7 lei

circa 16 lei

circa 12 lei

circa 14 lei


Trimiteți un comentariu