a trecut un an

Bine v-am gasit! dupa cum va ziceam si in articoulul de pe Stilago
Blogul ro-urbnstyle renascut din propria cenusa la malulul marii... a facut un an.
Zic a renascut pentru ca poate, mai ales bucurestenii, va amintiti fostul blog Urbnstyle care a fost activ in perioada 2007-2009. Dar acum am luat-o de la capat cu blogul ro-urbnstyle, blog de de moda in care surprind persoane pe care le intalnesc pe strada, la mall sau la evenimente in Constanta, blogul in care puteti sa aflati uneori ce mai citesc, ce filme mai vad oamenii cool ai Constantei. Si eu m-am lasat influentata de recomandarile lor si am cititi pana acum Fluturi de Irina Binder si acum citesc Cella Serghi- Panza de paianjen si urmeaza sa citesc Eleganta Ariciului de Muriel Barbery chiar sunt niste recomandari valoroase.

A fost un an plin, plin cu oameni interesanti, mi-a fost foarte greu sa fac o selectie pentru ca imi plac toate tinutele pe care le-am fotografiat, puteti sa va uitati la intregul an 2014 pentru inspiratie.
Dar pentru ca totusi vroiam sa fac o selectie, am sa incep cu George si Lavinia, doi tineri pe care i-am fotografiat in Vama Veche, prima poza de street-fashion a blogului Ro-urbnstyle.
Apoi voi continua cu o tinuta a mea, pentru ca fata de fostul Urbnstyle, noul blog contine si poze cu mine, Maria, fotografa blogului. Eu sunt de profesie grafician, puteti sa vedeti creatii ale mele pe blogul amartis,
de educatie informatician(am studiat la liceul Ovidius Constanta si la facultatea de Automatica si Calculatoare Bucuresti) si am 32 de ani.
Am inceput sa fac poze in City Park Mall si Maritimo.
 
Apoi a fost Tall Ships Regata unde am cunoscut multe fete chic.
Ioana Bradea este un designer talentat de accesorii.

Cupa Maritimo la Ciclism nu mi-a adus nici un premiu 
insa a fost o dupa-amiaza placuta si cateva poze simpatice.

Ro-Urbnstyle promoveaza tinerii designeri, precum Duet Duet.

Apoi a fost mult asteptatul Skirt Bike
unde am intalnit multe fete iubitoare de ciclism si de a purta fusta pe bicicleta.
Organizatoarea Anda Nicola:
Au fost multe filme si evenimente la Agora
iar poze prin mall-uri
Bowtie Rulz, pe Ro-Urbnstyle pozez atat fete cat si baieti imbracati mai deosebit.
am pozat si mamici, chiar e sectiune dedicata mamicilor

de Valentine's Day am pozat o doamna asortata cu evenimentul
pentru mai multe poze si povesti vedeti ro-urbnstyle.blogspot.ro
Related:
+ Stilago: Guest Post: Maria Tudor – blogger si fotograf la ro-urbn style – iti spune ce lookuri sa pastrezi de anul trecut (comentarii despre tinute de stilista Stilago Iulia Claudia Dumitru)

Trimiteți un comentariu