Maria Beach Style | Tinuta mea de plaja

 


REALITY BITES: V-am  propus 2 tinute foarte frumoase de plaja/ festival (1- festival vibes, 2 - beach kimono), tinute care mi-ar placea sa le port insa adevarul e ca nu pot sa le port neavand un corp cu dimensiuni ideale. Dupa sarcina cu Ioana-Amelie, m-am ingrasat mult, de la marimea 38 am ajuns la marimea 42. Am slabit anul trecut 10 kg, adica ajunsesem la greutatea dinainte de sarcina dar am avut niste probleme de sanatate si m-am ingrasat la loc. Asa ca acum sunt la marimea L(large). Multumesc corpului si lui Dumnezeu ca sunt totusi sanatoasa dar tot nu sunt multumita de cum arat. Stiu ca se zice, every body is a beach body, dar nu ma simt bine si asta e. Am incercat sa slabesc dar nu prea reusesc si ce sa fac, sa nu merg la plaja? Nu pot pentru ca Ioana si sotul vor la plaja asa ca... asta e solutia gasita pentru aceasta perioada.

Am cateva costume de baie marimea L, tip 2 piese, sau costum de baie intreg, dar nu ma simteam bine sa le imbrac la plaja asa ca mi-a venit ideea sa ma acopar mai mult. Stiu ca e putin amuzant acest tricou cu protectie UV de surfing... la Marea Neagra unde nu sunt valuri de surfing, dar mi-a placut. De fapt eu am luat invers, pantalonul scurt inflorat si tricoul turcoaz uni, dar nu am gasit online varianta aceasta, am ales asa pentru ca florile incarca mai mult si nu am nevoie de asa ceva in zona pieptului. Nu am ales setul cu ambele piese la fel, pentru ca mi se pare prea mult acelasi imprimeu si la pantaloni si la bluza, prefer o piesa inflorata si cealalata piesa intr-o culoare ce se regaseste pe imprimeu. Imi plac pantalonii scurti, bufanti dar cred ca mi-ar fi trebuit unii putin mai lungi, daca merg mai mult pe jos pana la plaja apar mici probleme de frecare pulpe, cine stie, cunoaste. Pe dedesutul tinutei port un costum de baie din doua piese simplu bej-maro. Nelipsita este borseta Pusheen din cauciuc, utila pentru ca nu se uda. Tin in ea cheile si banii.  Am un prosop de baie pe care il pun pe plaja, nu, nu prea iau sezlong, pentru ca stam putin la plaja si nu mi se pare ca se justifica. Mergem la plaja si stam putin, una maxim 2 ore, intre 8 -10 a.m.  sau dupa ora 17. Iau si jucariile Ioanei de plaja, iar ca ceva racoritor iau un suc cu banane si capsuni sau ce altecva mai gasesc si ocazional o inghetata mix vanilie cu ciocolata. Folosim crema protectie UV 50. 

Recunosc ca inca nu am inotat imbracata asa sa va zic daca e ok si pentru asta, cand mergem la plaja, mai mult ne jucam la mal, unde e apa mica, facem castele de nisip si gropi in nisip. Nu am timp de citit carti sau reviste pentru ca trebuie sa fiu cu ochii pe Ioana, care se joaca pe langa mine cu diferite jucarii de plaja. 

Am mai vazut, dar rar persoane cu o tinuta similara, mai mult copilasii sunt imbracati in genul acesta, ca sa fie protejati de razele soarelui. Ideea mi-a venit de la alte bloggerite (Diana sau Alina) care le vad ca au in garderoba costume de baie cu maneci lungi si imi plac si acelea dar eu am vrut ceva mai usor de imbracat si de aceea am optat pentru tricou si pantaloni scurti.

Voi ce purtati la plaja? Sunteti multumite de corpul vostru? Daca nu, ce faceti ca sa va simtiti bine in propria piele?
pupici! 

Update: Eram obosita si am mers la plaja si cu hainele de casa, aka, pantaloni scurti si tricou, oricum nu intentionam sa inot, asa ca nu a fost o problema. 

RECREEAZA TINUTA:
+ tricou UV înflorat Vintage @Decathlon 59 lei

+ pantaloni scurti @Decathlon 79 lei

+ borseta Pusheen @emag 99 lei

+ prosop @Decathlon 59 lei

+ jucarii plaja 

+ suc Prigat cu capsuni si banane

+ înghețata Top Gun

+ muzica

Not an AD. Nu e o reclama.

Trimiteți un comentariu