Brave Cut - Doneaza-ti parul pentru femeile bolnave de cancer

eu, dupa tunsoare (tunsa de Mihaela, la Evolution Studio Constanta)

Am parul lung de cativa ani si ii tundeam doar varfurile periodic. Il tineam strans in coada impletita pentru ca asa mi se parea ca imi sta cel mai bine asa si imi era destul de comod. Dar am zis ca am nevoie de o schimbare de look. Parul lung, desi foarte frumos e mai greu de intretinut, de spalat, aplicat tratamente etc. plus ca daca il lasi liber, e o atractie pentru manute de copilasi, mai precis manutele fiicei mele de 3 ani, Ioana-Amelie. Asa ca m-am decis sa il tund, dar imi parea rau de el sa il arunc pur si simplu si m-am interesat ce as putea sa fac cu codita. Initial m-am gandit sa il vand ca Jo din Micutele Doamne, si la o cautare pe google gasisem cateva optiuni foarte avantajoase, dar apoi am auzit pe net ca se poate dona (am impresia ca pe contul Bromania am auzit) Nu am retinut cui zicea Bromania sa donam dar am cautat pe google si primul articol este despre Fundatia Renasterea - Brave Cut

înainte de tunsoare

Aceasta campanie strânge codite de par si donații pentru ca femeile bolnave de cancer sa primească gratuit peruci din par natural. Mi-a plăcut formularea, da din puterea ta altor femei. Nu știu cat sunt eu de puternica, dar am vrut sa ajut, sa fac un bine. Așa cum si eu am fost ajutata la rândul meu si am primit donații de sânge (trombocite) am vrut sa donez si eu ceva util. 

Asa ca daca doriti sa faceti o schimbare de look, si aveti o codita mai mare de 15 cm o puteti dona. Nu conteaza daca parul este vopsit sau nu, doar sa nu fie deteriorat si sa fie impletit intr-o codita. Puteti sa donati si bani sau sa cumparati produse Pantene de la Mega.

Le-am scris celor de la Fundatie sa ii intreb daca mai e valabila campania si asta mi-au raspuns (in cam 1-2 sapt a venit raspunsul, dupa ce trimisesem deja codita, sunasem in prealabil sa imi confirme ca e valabila campania):

"Multumim pentru intentia d-voastra de a va implica in campania - inca activa -  Brave Cut - Ofera Putere!

Va puteti tunde la orice salon doriti si apoi ne puteti trimite prin curier sau aduce codita (minim 15 cm lungime) la sediul Fundatiei Renasterea: str. Virgil Plesoianu, nr. 87, Bucuresti, sector 1 (datele de contact din semnatura e-mail-ului), daca trimiteti prin curier si se poate - cu plata la expeditor. Ca modalitate de ambalare este important, pentru a preintampina posibile evenimente nedorite in timpul transportului, ca respectiva codita sa fie ambalata intr-o punga ori folie din plastic in mod ermetic.

In cazul in care doriti, puteti insoti codita de un mesaj de incurajare, solidaritate... Acest mesaj va ajunge la pacienta care va beneficia de peruca gratuita si datorita gestului d-voastra minunat. 

Daca mai aveti nevoie de informatii nu ezitati sa ne contactati.

Va dorim sanatate multa si numai bine alaturi de cei dragi!"


DONATI:

+ Fundatia Renasterea/ Brave Cut

+ Zâmbete Împletite - Donează Păr Copilașilor - au si ei o campanie de strâns codite pentru copiii bolnavi de cancer, momentan pare oprita, dar mai verificați site-ul lor.


RELATED:

+ Depistare Cancer in Stadii Incipiente

Trimiteți un comentariu