Digital Divas 2022



Anul acesta Digital Divas va avea loc pe 8 Septembrie. Am participat la Digital Divas in 2015 si 2017, in 2015 am fost si nominalizata Best Fashion Blog. Vedeti cum a fost in 2015 sau in 2017, am fotografiat multe persoane fain imbracate la aceste evenimente. Ma gandesc sa particip si anul acesta., mai merge cineva?




Pe cine am votat anul acesta?

17. Digital Diva of the Year

A fost greu de ales, preferatele mele sunt Sinziana IacobDana RogozIoana GramaSanziana Negru

Am ales-o pe Sinziana Iacob (@sinzianasooper) pentru ca este o mamica cool din onlineul romanesc, activa si cu campanii faine. Imi plac in special campaniile la care colaboreaza cu Christina One, o fotografa foarte talentata. 

16. People’s Choice Award

Am votat-o pe Sanziana Negru(@sanziananegru) pentru ca este o prezenta deosebita din online, are niste fotografii si filmari artistice, face niste alegeri cool si simpatice. 


15. Best Content Creator in Fashion & Beauty

Am votat-o pe Luana Codreanu (@lastminutecouture) pentru ca mi-a placut feedul ei, e plin de poze stilish & fashion. A fost cat pe ce sa o votez pe Dana Rogoz, dar pe ea am tot votat-o in alti ani, sa lasam sa castige si alte talente.


14. Best Male Content Creator (Fashion & Lifestyle)

L-am votat pe Emanuel Iuhas (@emanueliuhas). Este printre putinii barbati din domeniul modei pe care ii urmaresc si imi place cum se imbraca. Plus are un blog numit Urban Style Journey :-) 


13. Best Lifestyle Blogger

Am votat-o pe Sonia Argint Ionescu (@silversonia) cu al sau doer.ro A fost foarte aproape sa o votez pe Diana Cosmin(@finesocietycurator), dar site-ul Soniei e mai mult de sănătate si lifestyle in timp ce al Dianei e cu calatorii, recenzii de carti, teatru etc.


12. Best Fashion & Beauty Instagram Account

Am stat in dubii intre Deea Codrea (@deeacodrea) si Alina Tanasa (@fabmusealina), am ales-o pe Alina pentru ca pe langa continutul de moda, are multe discutii de constintizare pe diferite teme de interes, in special pentru mamici.

11. Rising Stars in Fashion & Beauty on Instagram

Desi nu isi dorea sa fie votata, am votat-o totusi pe Codrina Apostol (@codrina.apostol). E singura din lista pe care o urmaream de ceva vreme si imi place ce posteaza, fotografii superbe, moda, calatorii, lifestyle. 


10. Best Fashion & Beauty YouTube Channel
Le urmaresc si pe Laura Musuroaea si pe Denisa Sima dar Andreea Balaban face mult mai multe videoclipuri de moda, inclusiv educationale. Intr-o vreme urmaream des videoclipurile Andreei, faceam sport/alergam la banda in timp ce ma uitam la videoclipurile ei, dar cum nu am mai alergat nici nu m-am mai uitat la videoclipuri.


9. Rising Stars In Fashion & Beauty On YouTube

Am votat-o pe Larisa Peterson. Mi-a mai placut si Andreea Staicut si Casandra Contora

8. Best Fashion & Beauty TikTok Account
Am votat-o pe Roxana Moldovan pentru ca publica des videoclipuri cu tips and tricks de moda. Mai imi plac si conturile Luanei Codreanu si Valerie Lungu


7. Most Active Content Creator For Social Causes
Am votat-o pe Stefana Teodoroiu, ea sprijina diferite cauze sociale, animalute abandonate pe care le ajuta sa isi gaseasca noi stapani, probleme feminine si altele.

6. Best Health & Wellness Content Creator
Am votat-o pe Sonia Argint pertru ca chiar publica continut de lifestyle si sanatate. M-am bucurat sa o regasesc in lista pe Cristina Joy, o prietena veche din Constanta, mutata in prezent la Londra, dar ea are un continut mai mult de dezvoltare personala. 
5. Best Podcasts
Am urmarit-o multa vreme pe Lorena Buhnici, asa ca pe ea am votat-o. Ea are interviuri interesante cu tot felul de persoane faine.



4. Best Women Communities
Am votat Fix la Fix (Mirela Retegan), pentru ca sunt membra si m-a ajutat aceasta comunitate sa slabesc.

3. Best Women Websites
Am votat A List Magazine pentru ca sprijina tinerii creatori romani.

2. Most Active Fashion Blogger
Am votat Irina Markovits (Stylediary.ro) pentru ca are un curs de moda, publica ootd (outfit of the day) si diferite articole.

1. Most Active Beauty Blogger
Mi-a fost greu sa votez, nu prea urmaresc, am ales-o pe Ana-Maria Darla (Aanniiee.ro)

In concluzie:

3 comentarii

  1. Am votat si eu anul acesta, ca in fiecare an, dar la show nu am participat niciodata. Sunt prea departe! :) M-am mirat sa o vad pe Lorena Buhnici pe lista, dat fiind scandalul in care a fost implicată, in rest sunt numeroase nume pe care nu le stiu, asa ca am votat doar in anumite categorii, cele cu care sunt familiarizata.
    Distractie placuta daca mergi! Ar fi chiar fain sa mai faci o serie de poze si pentru anul acesta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Simona! Dar unde esti, de zici ca esti prea departe? Eu urmaream podcasturile Lorenei Buhnici (zic urmaream pentru ca in ultima vreme nu am mai avut timp) si imi placeau interviurile pe care le realiza, stiu de scandalul cu sotul ei, dar am zis ca meritele ei nu sunt afectate de prostiile pe care le-a zis el. Nici eu nu cunosteam multe din numele nominalizate la diferite categorii, am incercat sa ma uit si la noile persoane nominalizate si sa aleg pe cineva mai relevant pentru fiecare categorie. Multumesc pentru urare, sper sa ajung la eveniment, sa vedem! Multumesc de vizita!
      Numai bine!

      Ștergere
  2. Am fost si eu nominalizata anul asta pentru prima oara la Digital Divas si ma bucur de prezent. Trebuie sa recunosc ca ma bucur sa te descopar si pe tine si cu ocazia asta am descoperit si multe persoane noi

    RăspundețiȘtergere