Ce mi-am cumparat de pe Aliexpress #1

Mai cumpar ocazional de pe Aliexpress, am inceput cu lucruri mici, sosete de exemplu si recent mi-am facut curaj sa cumpar si haine. Preturile sunt mai mici decat daca ai cumpara aceleasi lucruri din tara, plus ca nu gasesti asa ceva la noi sau cu greu. Dezavantaje, dureaza o luna- doua sa vina lucrurile din China, nu poti sa probezi, nu prea cred ca poti sa returnezi. Sunt curioasa cum vor veni, daca vor fi marimea potrivita si daca imi vor veni bine. Dureaza o luna si cand vin, vin in Vama la Constanta. In Vama trebuie sa mergi cu o hartie tiparita cu dovada platii / pretul de achizitie si, daca valoarea e mai mare de 10 euro vei plati TVA-ul pentru ce ai cumparat. In ultima vreme au venit direct la posta la Navodari. 


poseta din rafie cu perle 88,87 lei, transport 18 lei

2022.06.05 breloc - 12 lei

 Bluza catifea neagra cu guler alb $15.78 / 65.89 lei
cum arata pe mine, imi place mult! am luat marimea XL

si cam asa vine pe mine, am luat marimea XL


Compleu de catifea verde, $16,64 / 69,48 lei
Nu a sosit pana in ziua de azi, am cerut ramburs, inca nu a fost solutionat.
2022.03.08 Update: A ajuns si treningul verde. waw! a intarziat mult, dar e frumos!

Mi-am cumparat mai demult, prin 2018 pe cand
 nu era moda inca cu gulerele. Am purtat destul de mult. 
guler fals $6,11 / 25.51 lei
mansete $2,33 /  9.73 lei


De exemplu ce sosete mi-am cumparat $1,46 / 6,10 lei perechea
una dintre perechi, dupa ce s-a uzat, am transformat-o in maimutica din sosete

Mi-am mai cumparat mai demult wall art/ stickers pentru peretii din casa, multe din accesoriile pentru decoratiunile de la nunta mea (stele de mare, dantela, panglici, inimioare din lemn) si altele.  

Mi-as mai fi cumparat si alte lucruri dar am zis ca sunt sanse sa nu le port. Poate data viitoare. In functie de rezultatul comenzii actuale ma mai gandesc daca mai fac alte comenzi. Voi faceti cumparaturi de pe aliexpress? Ce v-ati cumparat? Vreti sa va arat ce mai am pe wishlist?

2021.11.05 Update: Una dintre comenzi a ajuns la timp si nu a necesitat sa ma duc la Vama, am fost la oficiul postal din Navodari sa o iau, cealalta, cu treningul, nu a ajuns nici pana in ziua de azi.


Trimiteți un comentariu