Camara Mariei


Am aflat de pe facebook (eveniment) ca sambata se deschide Camara Mariei.
Asa cum am promis prietenilor nostri, Camara Mariei, iti ofera posibilitatea de a degusta produsele comercializate de noi. Asa ca, daca iti este dor de gustul copilariei, te asteptam Sambata, 18 Martie, sa iti bucuri sufletul cu: produse lactate din lapte de capra si vaca, mezeluri sanatoase, doar condimentate si afumate; oua ecologice; faina integrala fara amelioratori; paste fainoase cu si fara gluten; paine cu maia; legume de sezon; produse de post; uleiuri presate la rece; produse dedicate copiilor; produse apicole; dulceata, gem, sirop cu si fara zahar, o gama variata de vinuri. Toate produsele noaste sunt atent selectionate, provenind de la producatori certificati si care detin autorizatii DSVSA.Te asteptam cu drag!

M-a intrigat numele si mi-a placut prezentarea asa ca am decis sa mergem. Am ajuns sambata pe la ora 12:00 si am degustat paine "Darul bunicii" cu salata cu mustar, dulceata de macese, sirop de capsuni cu menta, ceafa perpelita si altele. Mi-au placut mult asa ca am si cumparat salata cu mustar la borcan(20 lei), ciocolata de casa, ceafa perpelita si paine intermediara "Darul bunicii".


Elena de la Camara Mariei, dansa a deschis acest mic magazin cu produse naturale din dorinta de a facilita accesul constantenilor, mamici si nu numai, la produse naturale ca din camara unei harnice gospodine. Maria este numele fiicei ei de 1 an si patru luni.Bravo pentru intiativa!
parte din produsele de degustat
zacusca


mezeluri

"legume stropite cu roua diminetii"
lactate
paste
vinuri
"mancarea taraneasca putine boale aduce"

cos de cumparaturi

a fost destul de multa lume la deschidere


Felicitari Elenei pentru intiativa! Mult succes si la cat mai multe preparate sanatoase in magazin si clienti fericiti!

Trimiteți un comentariu