Treceți la conținutul principal

Cutia Iepurasului

De pe facebook am aflat de initiativa celor de la United Hands Romania.
"Cutia cu zâmbete - Fii Iepurașul pentru o doriță!". 
Campania își propune să găsească câte un Iepuraș pentru fiecare dorință de Paște a copiilor.
Oricine dorește să fie iepuraș pentru o dorință poate lua legătura cu voluntarii asociației, alege din tabel o dorință de îndeplinit ( cu numele copilului și vârsta) , pregătește o cutie de cadouri și voluntarii se vor asigura ca acestea să ajungă la destinatar.
si am facut si eu 2 cadouri pentru copii, 
unul pentru o fetita, celalalt pentru un baietel, ambii de 9 ani.
dorinta fetitei era o papusa, caiet de desen si dulciuri
asa ca m-am conformat
Dorinta baietelului era o masinuta, un robotel si dulciuri
i-am luat si lui caiet de desen si creioane de colorat.

Lista de copii disponibili la 28.03.2017
Cel mai bine sunati la 072.331.1853 si vorbiti cu cei de la United Hands.

În acest an Asociația United Hands România organizează Petrecerea De Paște pentru 120 de copii din 7 centre de plasament din Constanța. Copiilor li se vor pregăti jocuri în spiritul sărbătorilor de Paște și multe alte surprize. Pentru aceasta zi specială, Asociația United Hands România a inițiat proiectul
"Cutia cu zâmbete - Fii Iepurașul pentru o doriță!"
Campania își propune să găsească câte un Iepuraș pentru fiecare dorință de Paște a copiilor.
Oricine dorește să fie iepuraș pentru o dorință poate lua legătura cu voluntarii asociației, alege din tabel o dorință de îndeplinit ( cu numele copilului și vârsta) , pregătește o cutie de cadouri și voluntarii se vor asigura ca acestea să ajungă la destinatar.
Pentru a stabili toate detaliile , ne poți contacta la adresa de e-mail unitedhandsromania@gmail.com sau prin telefon 072.331.1853 .

Iată pașii pe care trebui să-i urmezi:
1. Găsește o cutie de pantofi. (corp și capac)
2. Alege una din dorințele copiilor.
3. Pune în cutie dorința copilului plus ce consideri tu că l-ar face bucuros: dulciuri, jocuri, jucării, rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă personală în funcție de vârsta aleasă.
4. Decoreză cutia, fie folosind hârtia de împachetat standard sau poți să îi adaugi o notă personală.
5. Menționează pe cutie cui dorești să o trimiți: numele și numărul copilului.
6. De asemenea, te rugăm să incluzi o felicitare de la Iepuraș sau o scurtă scrisoare în care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine.
7. Pentru a stabili toate detaliile, ne poți contacta la adresa de e-mail unitedhandsromania@gmail.com sau prin telefon 072 331 1853.

În cazul în care timpul nu îți permite să pregătești cutia cadou, poți dărui orice sumă pentru a susține această cauză folosind delaliile de mai jos, pentru donații în lei:
Contul Asoiației United Hands România
ProCredit Bank, Sucursala, Constanta cont RO38MIRO-0000-50645967-0001 , cu mențiunea pt ”Cutia cu zâmbete”.
o parte din copii cu cadourile primite
o parte din copii cu cadourile primite


Related:
+ Cadouri de Craciun ShoeBox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Redeschidere Arabesque Constanta

Am primit o invitaţie la evenimentul de redeschidere a  magazinului Arabesque situat pe  Bulevardul Aurel Vlaicu, la nr. 171.  Azi, 17.09.2015, la ora 8:00  dimineaţa  a fost  deschiderea pentru publicul larg. Am fost îmbrăcată cu bluză cu arabescuri Wool & Cotton,  pantaloni negri Stradivarius cizme negre Jacobs si poşetă târgul de haine Mamaia  ar fi trebuit sa-mi iau şi geaca neagra Massimo Dutti,  dar crezând că o să fie cald nu am mai luat-o,  mai pe seară se lăsase rece Şi am ajuns pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 171 la magazin.  Este magazinul ideal de construcţii,  de aici poţi cumpăra absolut tot ce ai nevoie pentru a construi o casă de la 0. Aici vei găsi peste 20,000 de produse pe stoc. Cu o suprafaţă de patru ori mai mare si  cu o gama de produse de trei ori mai diversificata,  Arabesque pune la dispoziţia tuturor celor care construiesc:  materiale de construcţii, finisaje, instalatii, electrice, gresie,  faianţă, parch

Concurs - o iesire pe mare cu velierul Lindor

27.07.2015   UrbnStyle impreuna cu S.C. Măria Ta Travel & Adventure S.R.L. lanseaza                    un concurs de vară!       câştigă o plimbare pe mare cu velierul Lindor! 06.08.2015 C âş tig ătorii concursului sunt : Constantin Andreea, 26 ani, Constanta Nidia Galicia, 34, Constanta Tatiana Grigore 27 Ovidiu Amet Nelida,28 ani, Constanta Morcov Ionela.Medgidia, varsta 23 ani Bogdan Buciu, 34, Bucuresti Razvan Dumitriu, 43, Bucuresti Vă rugăm confirmaţi participarea la ieşirea de  sâmbătă, 8 august în 24h altfel veţi fi descalificat.  08.08.2015 poza cu castigatorii de la iesirea pe mare Vor fi 7 castigatori care vor beneficia impreuna de o plimbare pe mare pe data de 8 august(daca vremea o va permite, daca vremea e nefavorabila plimbarea va avea loc in alta zi). Concursul tine pana la data de 5 august ora 23:59 cu anuntarea castigatorilor aleşi prin random.org pe 6 august. Plecarea va fi din Mangalia, sosirea tot in Mangalia. Plimbar

Necesare Bebelus

1. POVESTEA NAȘTERII De 8 Martie am aflat ca sunt însărcinata. La jumatatea lunii noiembrie s-a nascut Ioana-Amelie!!!. A fost o sarcina frumoasa si relativ usoara, cu doar cateva momente mai dificile. Am nascut prin cezariana de urgenţă la Spitalul Euromaterna. Desi imi doream o nastere naturala, din păcate, datorita unui cumul de factori, nu s-a putut. Mulțumesc cu aceasta ocazie dr. Balașa Eduart care a supravegheat sarcina si dr. Ștefănescu Coralia care a efectuat operația de cezariana. iulie 2019, plaja Corbu (2 poze) iulie 2019, câmp cu grâu intre plaja Corbu si localitatea Corbu  octombrie 2019, acasa pe balcon noiembrie 2019, Spitalul Euromaterna Noi am pregătit cele necesare cam cu o luna înainte. Cu 2-3 luni înainte am participat la un Curs Lamaze + curs Alaptare organizate la BB Center de catre dna. Liliana Tudose si la 2 cursuri, unul de alaptare si celalalt de puericultura organizate la Spitalul Euromaterna. Cursurile au fost interesante, atat