Frumusetea este in tine by Bottega Verde

15.03.2017



#descoperaBottegaVerde la Spring Bloggers Meeting am primit un voucher cadou de la Bottega Verde si am aflat ca ei au un program de colaborari cu bloggeri  la care m-am inscris. Daca esti blogger inregistreaza-te in campanie trimitand un email pe adresa pr@bottegaverde.ro, vei fi contactat de catre un reprezentant. Alege apoi produsele care-ti plac, testeaza-le si vorbeste despre ele.


Eu am ales 2 produse de care zic eu ca imi sunt necesare:

* Cancellulite - gel anticelulitic cu extract de ginko biloba si cafeina
Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara. Voi incerca sa ma tin de program, va anunt peste 2 saptamani ce rezultate am avut.
PS. Inainte de acesta foloseam Elmiplant Body Shape pentru ca imi place prezentarea la cutie, e foarte practica si recunosc importanta folosirii unei creme anticelulitice... pe langa sport si dieta echilibrata.

* Masca scrub Mar verde  pentru ca sunt fana produse din elemente naturale
Se aplica 1-2 ori pe saptamana.
PS. Folosesc in paralel pentru spalare zilnica a fetei gelul Vichy Purete Thermale 

* am primit cadou un sapun Violetta care imi va parfuma hainele
 (prefer sa folosesc sapunul lichid)

Pe site gasiti multe produse dedicate ingrijirii personale. Si in plus, BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul URBNSTYLE înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el. Voi ce produse recomandati de la Bottega Verde?


Bottega Verde are si o campanie "Frumusetea este in tine" Poti dona 5 sau 25 de lei pentru o cauza verde (proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus sustine impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.) si vei primi materiale promotionale (magnet by Liliana Arnaut sau plasa cu mesajul campaniei) plus posibilitatea castigarii unui voucher de 4500 lei.

magnet by Liliana Arnaut cumparat de la Dichisar 2016

Voi actualiza acest articol cu impresii despre cele 2 produse peste 2 saptamani...

2017.03.28 update

* Cancellulite - gel anticelulitic cu extract de ginko biloba si cafeina
Am incercat sa il aplic de doua ori pe zi dimineata si seara dupa dus. Are consistenta unui gel semitransparent, cu un miros placut si o culoare verzuie. Deocamdata nu imi dau seama daca a avut vre-un efect dar sunt sigura ca daca voi continua tratamentul rezultatele nu vor intarzia sa apara.

* Masca scrub Mar verde  pentru ca sunt fana produse din elemente naturale
Am aplicat-o de 2 ori pe saptamana. Are o culoare alb-verzui deschis si consistenta grunjoasa. Curata in profunzime si lasa o senzatie placuta tenului. Doar ca mie imi plac solutiile de curatare pe care pot sa le aplic zilnic, acestea cu utilizare mai rara mai uit sa le folosesc. Oricum e un produs bun.

Trimiteți un comentariu