miercuri, 14 decembrie 2016

Cadouri ShoeBox

implica sa acorzi putin din timpul tau pentru a lua niste cutiii vechi de pantofi
a le ambala frumos in hartie si a le umple cu mici cadouri pentru copii.
Dai o bucatica din cine esti tu si ce iti place tie pentru zambetul unui copil mai putin norocos. Nu, nu il cunosti, nu sti ce ii place, dar e o intentie frumoasa si mergi pe cadouri in general iubite si necesare!

Aparuse la un moment dat o alta initiativa ca un fel de lista de dorinte a copiilor din centrele de copii, si aceea la fel de frumoasa, din pacate anul acesta nu am mai vazut-o.


2016.12.13 Am dus la Magazinul Ecco din City Park Mall 4 cutii cu cadouri pentru copii.
Eu m-am gandit la cadouri pentru fetite de 5-9 ani sau 10-14 ani. Am inteles ca anul acesta cadourile vor fi duse la copii de la Cluj. Din pacate anul acesta strangerea de cadouri a inceput mai tarziu la Magazinul Ecco si nu se stransesera inca multe cadouri ca anul trecut. Daca doriti puteti duce cutii cu cadouri pana pe 19 decembrie.
Ce am pus eu in cutiile de cadouri: felicitare, globulete stralucitore, mini-posete colorate, papusele, fulare, caciulite, totosi, caiet de desen, creioane colorate, creioane clasice, dulciuri: tub bomboane M&M, ciocolata ROM, croissant ciocolata, Kinder Bueno, bomboane... si multa dragoste!

O mica mentiune, eu am impachetat cu hartie colorata separat cutia si capacul si am legat cu fir auriu (merge si panglica) pentru ca organizatorii desfac pachetele sa verifice ce e inauntru (cel putin cei de la ECCO Shoes asa fac). Spor la impachetat ;-)2015.12.15 Am dus la Magazinul Ecco din City Park Mall 2 cutii cu cadouri pentru copii

2015.12.23 Am fost cu echipa de la magazinul Ecoo si am impartit cadouri copiilor de la o casa de copii din Constanta si apoi unor copii sarmani din Poarta Alba si alte localitati din judetul Constanta. M-a impresionat o familie cu 7 copilasi din Poarta Alba care ne-au si cantat cateva colinde; in ce conditii locuiau si totusi erau asa frumosi si cuminti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu