Escape Room Constanta

de pe forumul dedicat bloggerilor constanteni CTblogs am aflat ca s-a deschis un Escape Room si in Constanta (facebook), stiam ca sunt altele si in Bucuresti, Timisoara... si eram invidioasa crezand ca nu sunt si in Constanta, dar am aflat ca sunt! Prima data am aflat despre ele de pe blogul Danei Rogoz si mi-a placut ideea originala de a-ti folosi intuitia, inteligenta si spiritul de echipa in a evada dintr-o camera in care esti inchis pentru 60 de minute. Aceasta camera este situata in zona Sala Sporturilor pe str. Constantin Bradescu nr. 4, e o strada perpendiculara pe Bulevardul Tomis. Vii de la Sala Sporturilor inspre Posta, treci de BRD si faci la dreapta si dupa cativa metri pe partea dreapta gasesti o curte, pe o fereastra a casei este trecut logoul Escape Room Constanta. Nu ai cum sa o ratezi :-) Dupa ce am verificat pe site ca nu e rezervata camera in intervalul orar pe care il doream noi, am sunat in aceeasi zi cu cateva ore inainte si am facut rezervarea. Rezervarea se face online pe pagina http://www.escaperoomconstanta.ro/rezerva-the-colours-escape-room-constanta-rezervare/ sau la telefon 0735372273. Nu se poate veni fără rezervare, camera trebuie pregătită înainte ca dumneavoastră sa ajungeți. 
acolo ne-a intampinat dl. Andrei Mihai Virlan, de 30 de ani, care se ocupa cu multe lucruri pe langa Escape Room, este manager in transporturi si s-a ocupat si de aranjamentul camerei.
Pentru ca era prima data cand mergeam intr-un asemenea loc Andrei ne-a prezentat cateva reguli de buna functionare a jocului. De exemplu sa nu incercam sa mutam obiecte mari care au si semnalizat cu simbolu "do not move/ nu mutati", sa nu atingem prizele si becurile pentru ca nu sunt indicii acolo, sa stim ca un indiciu se foloseste o singura data (sunt si jocuri unde indiciile se folosesc si de 2 ori dar nu era aici cazul).
echipa noastra a fost de 3 fete, eu, grafician, Cristina Joy antrenoare de Kangoo Jumps si prietena mea Andreea, programatoare... echipa "A Urban Joy". Stiam de pe internet ca este vorba despre o camera colorata si chiar asa a fost :-) camera era pictata in culori vesele, mobilierul si decoratiunile erau colorate.
Jocul a fost super distractiv si inteligent facut, au fost multe cifruri de la lacatele de la sertare si usite de elucidat, multe indicii care te ajutau sa treci de la un mister la altul.... si in final am EVADAT in 52:20 min! Am fost foarte fericite! Ca sfat pentru cei care vor juca, sa aiba curaj sa incerce sa foloseasca indiciile (mie de exemplu mi-a fost frica sa nu pierdem un indiciu dar fetele au fost mai curajoase si pana la urma a fost mai bine pentru ca am aflat lucruri noi si am reusit sa deschidem un lacatel), sa incerce sa se raspandeasca in camera in cautare de indicii, sa se raspandeasca sa caute, sa se regrupeze pentru a impartasi descoperirile, sa-si puna capetele la contributie in a rezolva micile exercitii de logica... si sa nu uite sa se distreze, pentru ca asta e ideea principala, a si... sa nu nu fie incrancenati sa nu ceara indicii cand s-au blocat cine stie in ce punct.


la sfarsit am mai stat de vorba cu Andrei despre ce ne-a placut, ce nu ne-a placut si ce intrebari mai aveam. Recomand acest joc tuturor care vor sa petreaca o ora de rasete, actiune, intelect si voie buna!
Avem si o reducere de 5% pentru cititorii blogului, 
doar va duceti acolo si spuneti ca stiti de pe Urban Style si aveti o reducere de 5%.

De la Andrei am aflat ca mai sunt si alte camere in Constanta din care sa evadati 
cu alt fel de mistere de rezolvat:
The Escapers - cu camera lui DaVinci (facebook), 
DoorsEscape - cu vasul fantoma (facebook),
QuestMission - cu C.S.I si M.I. Agent dublu (facebook),
RoomScape - Misterul din Orient Express si Dr. Robinson (facebook)...
Trap (facebook)
Mersi Andrei :-)
Mai stiti si altele?
09.07.2015 Break the Code Escape Room - cu camera abstracta (facebook)

Un comentariu