Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale

cercei cu margarete naturale placaţi cu aur 24K
Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale cercei margarete naturale placati cu aur 24k

Maria: Imi plac mult bijuteriile cu inspiratie din natura, am si eu cateva in colectia mea personala:

cercei schelet de frunza, cercei trandafiri albi,
cercei si inel floricele murano millefiori
cercei schelet de frunza
Îmi plac pentru ca ma simt mai aproape de natura când ii port și pentru ca îmi amintesc de suratele lor reale fata de care am o fascinație perpetua. Asa ca mi s-a părut chiar o coincidenta când am primit un e-mail de la Simona cu comunicatul de presa de la Thallo Store Romania. Am aflat că există această afacere de familie care realizează bijuterii cu flori naturale poleite cu aur, waw! foarte fain! Ai si o strafulgerare cu amintirea regelui Midas care transforma orice atingea in aur si te intrebi daca poate lucreaza part time pentru această familie de au reusit sa transforme flori obisnuite in bijuterii din aur si argint. Dar nu, se pare ca exista totusi o tehnologie pe care familia Peleki a descoperit-o. A fost necesar mai mult de un deceniu de cercetare pentru a reuşi transformarea diferitelor flori în bijuterii de o calitate excepţională. Florile sunt culese în satele din apropierea atelierului și imediat sunt fixate printr-o metodă unică. Astfel, după procesul de fixare, florile proaspete devin dure şi rezistente, păstrând, în acelaşi timp, forma lor naturală. După acest proces, ele sunt acoperite cu câteva straturi de aur sau argint şi sunt transformate în bijuteriile Thallo.

realismul si detaliile sunt fascinante
Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale cercei
Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale cercei
Ai zice ca cei de la Thallo sunt alchimistii moderni care in loc sa transforme metale in aur au transformat flori in bijuterii :-). Va recomand sa vizitati site-ul si sa va alegeti bijuteriile preferate.

Comunicat de presa: Thallo, brandul grecesc de bijuterii inspirate din natură, vine în România
Magazinul online Thallo Store România, partenerul oficial al companiei elene de bijuterii Thallo, este prezent, începând cu luna martie, pe piața accesoriilor și bijuteriilor din România. Noutatea pe care o aduce Thallo constă într-o linie de bijuterii lucrate manual din flori, frunze și ramuri naturale placate cu aur și argint.

Povestea bijuteriilor Thallo începe în anii ’80, când familia Peleki a avut ideea de a crea bijuterii din flori naturale placate cu metale preţioase. A fost necesar mai mult de un deceniu de cercetare pentru a reuşi transformarea diferitelor flori în bijuterii de o calitate excepţională. În anii ’90, a fost creat brandul Thallo, al cărui nume este inspirat de zeiţa florilor din Grecia antică. 

Bijuteriile Thallo păstrează tradiţia nealterată şi sunt în continuare lucrate manual în atelierul Thallo din Grecia, in apropierea Atenei. Flori precum trandafirii, margaretele, orhideele sau iasomia, frunze de măslin şi spice de grâu sunt transformate în bijuterii unice, printr-un procedeu migălos şi complex.

Florile sunt culese în satele din apropierea atelierului și imediat sunt fixate printr-o metodă unică. Astfel, după procesul de fixare, florile proaspete devin dure şi rezistente, păstrând, în acelaşi timp, forma lor naturală. După acest proces, ele sunt acoperite cu câteva straturi de aur sau argint şi sunt transformate în bijuteriile Thallo.

Thallo Store România are o selecție bogată de bijuterii și accesorii. De la cercei, inele, brăţări, coliere, pandantive, broşe, dar şi obiecte de decor, toate inspirate din frumusețea delicată a plantelor naturale. Accesoriile dedicate nunții sunt o categorie aparte căreia Thallo Store România îi acordă importanța cuvenită. Viitoarele mirese, domnișoare de onoare găsesc propuneri inspirate de la coroniţe, piepteni de păr, diademe, cercei, dar şi bijuteriile pentru miri: verighete de logodnă şi coroniţe pentru biserică.

Brandul de bijuterii Thallo are o tradiţie de 28 de ani şi, în prezent, se află pe 3 continente, cu o reţea de 25 de magazine online și offline. Thallo a primit aprecierea şi recunoașterea a milioane de clienţi din întreaga lume.

Scopul Thallo Store România este de a completa garderoba femeilor care iubesc bijuteriile unicat, lucrate manual și apreciază inspirația din frumusețea și simplitatea de neegalat a naturii.

Contact 

bratara Myrthis
Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale bratara
cercei Amaryllis

Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale cercei

cercei delicate beauty


Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale cercei perle
cercei Drops din frunze
Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale cercei
cercei Miniature din frunze de maslin

Thallo - bijuterii grecesti din frunze maslin naturale cercei
colier Crysanthis Fest

Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale pandantiv
coronita mireasa Harmony
Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale coronita mireasa
decoratiune cu lumanare
decoratiune cu frunze aurite lumanare

Aceasta a fost o selectie personala, va recomand sa vizitati site-ul si sa va alegeti bijuteriile preferate. Daca vreti, lasati intr-un comentariu bijuteria preferata, pentru un norocos castigator ales aleator am o reducere de 10%. Concursul expira in 2 saptamani. Succes!

Related:

Un comentariu