Ostara, bijuterii cu suflet la Carturesti, City Park Mall

31.03.2018 Luiza de la City Park Mall ne-a invitat pe toate bloggeritele constantene la Carturesti, in City Park Mall să descoperim cel mai inovator concept de bijuterii din aur sau argint, Ostara Charms, și să aflam povestea brandului chiar de la fondatoarea lui, Alina Popa. Ostara este primul brand de bijuterii din România pe care clienții le pot personaliza cu amprenta unor mesaje scurte cu vocea lor sau a celor dragi.   

#ostara #ostaracharms # bijuteriicuamprentavocala #staredeostara


Ostara 
facebook ostaracharms
0746 10 00 01

inima patrata cu mesaj
acesta este un colier cu 3 piese aflat la oferta
320 lei > vezi in shop
o alta piesa care mi-a placut,
bratara cu harta Romaniei si mesaj:
#mandrucasuntroman
100 lei > vezi in shop
Alina Popa, creatoarea brandului Ostara si a bijuteriilor
Alina Popa, creatoarea brandului Ostara si a bijuteriilor





Simona de la secretelesimonei.com si Alina
Alina cu Lorre de la thegreenbutterfly.ro
Alina cu Loredana de la gracefulstyle.ro

I-am luat si un interviu live Alinei, transcrierea sa mai jos:

Alina: Eu ma inspir in general din nori, majoritatea pieselor le-am facut când ma uitam la nori. De exemplu acest colier din colectia "Geometria iubirii" eram la semafor si vedeam un semn de cedeaza trecerea si un nor in forma de inima si atunci m-am gandit ce-ar fi sa fac inima, cercul, triunghiul sa fie unul prin altul. Recunosc ca nu am ata si ac in casa insa intru in toate magazinele de profil sa caut snurul cel mai rezistent. Am ales snur din Anglia, este din matase si este foarte rezistent si placut la atingere iar pentru bratari e la fel, din matase. Fac si cu rosu, insa eu fiind cu negru...
Maria: Dar de ce te imbraci preponderent in negru? Am vazut si pe site, cam toate tinutele in negru. S-a intamplat ceva? Sau rezonezi tu cu culoarea asta?
Alina: Ma simt perfect cand ma imbrac in negru. Am si tot felul de alte culori, insa mi se intampla de multe ori, sincer, sa ma imbrac si inainte de a iesi din casa sa ma schimb si sa iau tot ceva negru pe mine. Mai iau cate un accesoriu, o esarfa de exemplu. Ador combinatiile de negru cu bleumarin, le simt extraordinar de bine. Si, da, ma reprezinta negru.
Maria: E neobisnuit putin. Am avut si eu o perioada cand ma imbracam in negru.
Alina: Eu de mica sunt asa. De pe 13-14 ani, imi doream dresuri negre si aparusera acei egari, eram fascinata de ei.
Maria: Am avut si eu o pereche, primii aceia, inalti pana in brau si strimti.
Alina: Eram fascinata de ei si o rugam pe mama sa imi ia pulovere negre. Si ea zicea, cum? Dar esti fetita. Dar eu ma simt cel mai bine in negru.
Acest este snurul pentru bratara din argint. Sta perfect, se aseaza pe mana frumos.
Nu ma intreba ce scrie acolo ca nu mai stiu :P
Maria: Cum ai descrie cumparatorii Ostara? Sunt tineri, diversi, au ceva in comun din cate ai observat? M-am uitat la poze pe facebook, foarte frumoase cele trimise de ei.





Alina: Extraordinari. Prietenii nostri Ostara sunt de la copii pana la bunici [...  scurta conversatie cu Cami, bunicuta noastra bloggerita la krmenslife.blogspot.com] Avem si din randul adolescentilor. De exemplu acum in martie am avut o surpriza foarte placuta, copii oarecum directionati de mamici au inregistrat pentru doamnele profesoare cate un mesaj. Sa va dau sa auziti. Au fost atat de simpatici.  *se aude grup de copii in cor": "Doamna, va iubiiim"
Maria: Ce frumooos, cred ca s-au topit acolo.
Alina: Eu m-am topit si doamna bineinteles.
Avem prieteni de la copii la adolescenti si cei care frecventeaza cluburile, cum aminteam mai devreme cei din Fratelli, de la Untold si asa mai departe. La Untold chiar am fost fericiti sa facem bratari pentru diversi clienti VIP, bunici, parinti, verighete, domni care poarta butoni Ostara.
Maria: Si niste mesaje mai deosebite? Asta cu copii a fost un exemplu super, dar alte mesaje care le-ati inregistrat? Cereri in casatorie ati zis, altele?
Alina: Avem cereri in casatorie, avem, am avut si mesaje emotionante insa sunt private. E foarte frumos si emotionant, insa e un segment mai delicat pentru ca sunt copii putin bolnavi care au inregistrat diverse mesaje pentru mamele lor. Insa in general cam astea sunt.
Maria: Am vazut pe interent ca Ostara este un festival al fertilitatii. Nu am citit foarte mult, ne poti spune tu mai multe, pentru ca probabil te-ai documentat daca ai ales numele acesta? Si ai fi venit initial aici, la Constanta chiar de Echinoctiu, cand se sarbatoreste Ostara. 
Alina: Noi sarbatorim in fiecare an Ostara de echinoctiu. Si pentru ca am inceput sa tin cont de toate semnele pe care le primesc mai ales atunci cand le cer, am vrut sa o sarbatorim. In primii doi ani am sarbatorit-o in Bucuresti si vreau si la anul sa o sarbatoresc undeva in afara, poate ne extindem mai mult. Am vrut sa vin la voi insa vremea era cam de Mos Craciun, autostrada era inchisa si nu am mai venit. Ostara a fost o zeita putin cam pacatoasa, cum spune lumea si o pagana, este in segmentul acela. In tarile germanice se sarbatoreste si in zilele acestea de Paste si era sarbatorita cu ciocolata si aur. Peste tot unde veti vedea imaginea Ostara o veti vedea cu iepurasi din ciocolata si sclipiri din aur si floricele. Practic Ostara cred ca m-a ales pe mine, am visat-o de Boboteaza. Nu m-am maritat cu Ostara dar e pe aproape. Ostara e si zeita fertilitatii, a revenirii la viata si cum eu m-am reinventat cam la 180 de grade de la cifre si aparatura medicala la bijuterii si femei si suflet si barbati si vibratie cam asta sunt si eu, este reinventare, revenire la viata. Ostara vine o data cu primavara.
Maria: Frumos
Alina: E frumos si o si simt. Pentru ca daca nu simti ceea ce faci nu poti sa mergi mai departe. Asa simt eu cu Ostara. Pana sa ajung la numele de Ostara, am cochetat cu alte nume de ex. SoundGift insa nu era ceva WAW si telefonul buclucas, ma tot uitam in telefon si am vazut poza, si icloud e acolo prezent si iti aduce aminte si am vazut acolo poza cu Ostara salvata dupa ce am visat-o de Boboteaza. Atunci habar nu aveam eu ca ma voi schimba atat de mult traiectoria. Inca ma gandeam la contracte, sali de operatie, aparatura, altele... Asta e cu Ostara.
Cami: Life! Asa e viata. (scrie pe o carte in spate)
Alina: Avem mesaje:
             + Eu cred in mine
             + Aleg sa imi fie bine
             + Eu sunt din totdeauan bogatie fabuloasa
acestea sunt din partea clientilor. Un mesaj care ma emotioneaza este
             + Eu sunt iubire
sunt mesaje pe care le avem noi deja facute pentru persoane care isi doresc o bijuterie si sunt persoane care au comandat si au zis, vreau cu vocea ta zicand Eu sunt iubire. Cateodata uitam ca noi suntem iubire.
              + Multumesc
de-abia astept sa ma purtati cu drag.
Maria: Eu nu am terminat (*rasete) Asta e ultima intrebare mai business, apoi urmeaza intrebari mai persoanale ca sa zic asa. Da-mi 3 motive pentru ca eu, care sa zicem nu cunosc, sa port aceasta bijuterie?
Alina: Emotie, Bucurie si Amintiri. Pentru ca vocea ta ramane imprimata pe un metal pretios care nu dispare decat daca il topesti.
Maria: Bune. M-ai emotionat clar atunci cand povesteai, deci e clar emotie
Alina: Sunt emotii, la noi e o calatorie printre emotii in fiecare zi.
Maria: Imi dau seama, cu asa mesaje frumoase, pozitive, e foarte frumos.
Alina: Programul nostru incepe dimineata, insa daca suna un client seara, pe la 21, 23 si avem telefonul pe langa noi, ori eu, ori colega mea raspunde.
Maria: Deci cam cum ai programul unei zile de munca? Ai comenzi, lucrezi foc continuu?
Alina: De la 8 dimineata. Nu neaparat, mi-as dori sa fie asa, dar momentan nu. Insa prietenii nostri afla de noi, ne pun de cele mai multe ori intrebari dupa care revin atunci cand este ziua sotului, a copilului, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun. Ramanem acolo, ne urmaresc pe facebook, pe instagram si apoi revin cand au o ocazie.
Maria: De ce fir negru si nu un lantisor de aur?
Alina: Avem si pe lantisor de aur. Snurul e mai mobil, te joci cu el. Pe lant este fix, il avem de la 40 cm pana la 100 cm. Se alege pe site dimensiunea dorita.
Maria: E interesant acesta, desi pentru mine e cam lung. Nu am purtat niciodata lantisor atat de lung.
Alina: Fiind atat de lung te joci cu el, poti sa il pui in mai multe feluri. Dandu-l dupa gat poti sa il faci cat de scurt vrei.
Maria: Mai ai timp sa vezi filme, sa citesti carti? Zi-mi ultimul film
Alina: La cinema nu am mai fost, recunosc insa Netflix este prietenul meu cel mai bun.
Adela: Si al tuturor :P
Alina: De cand avem Netflix, televirul merge rareori pe alte programe. Urmaresc diverse seriale. Recunosc ca ma relaxez privind in reluare Sex and the City, macar 10-15 min, si bineinteles ca am preferatii mei.
Maria: Si ultima carte citita?
Alina: Am inceput 3, se pune? Acum citesc Eliade, Nunta in cer, de fapt recitesc. Dusa si de valul ca a fost ziua lui de curand. Il iubesc pe Eliade. Mi-a marcat adolescenta. Iar nunta in cer e preferata mea.
Maria: Am citit si eu multe carti de-ale lui. Eu in facultate l-am redescoperit. 
Tu faci sport? Tii o dieta alimentara? Cum te mentii in forma?
Alina: Din pacate nu mai pot face sport din motive medicale de 12 ani insa incerc sa mananc la ore fixe, mananc mai rar carne, aproape spre deloc si sunt foarte pofricioasa. Prefer o cina cu putina branza, smochine si un pahar de vin rosu. Ma straduiesc sa nu depasesc ora 20.
Maria: Da e bine sa nu mananci seara prea mult. Eu daca mananc mai mult seara ma apuca somnul mai repede. Ai succes? Ce inseamna succesul pentru tine?
Alina: Sunt extrem de critica cu mine. Succesul este bucuria intalnirii cu voi astazi, ca ne-am cunoscut, sunt fericita astazi ca v-am intalnit pe voi si pot afirma ca am avut succes cu voi, ca v-am povestit despre Ostara. In general consider ca am succes, ca suntem si o sursa de inspiratie chiar si pentru alti competitori de-ai mei, lucru care ma bucura foarte tare.
Maria: Esti o inspiratie si pentru alte doamne, ai avut o cariera multi ani si ai reusit sa chimbi complet traiectoria.
Alina: Aici este ciudatenia mea.
Am niste vecini fabulosi, Atelierul de tarte, unde mai imi dau eu din cand in cand check-in si le-am spus ca vin la voi si mi-au spus, nu iei bezele pentru Constanta de la noi? Asa ca va trebui sa le luati pe toate.
Maria: Multumesc, mult succes. Ma uit acum la tine, semeni cu o prietena de-a mea care a plecat in Londra, Cristina Joy si sper sa iti gasesti si tu fericirea in continuare alaturi de prietenii Ostara.
Alina: Multumesc frumos!

gasca vesela de bloggerite, cred ca toata blogosfera constanteana  a fost :-)
 si Alina, creatoarea Ostara



13.06.2018 Alina ne-a facut cadou tuturor cate o bijuterie Ostara. Eu am ales niste cercelusi din argint in forma de inimioara rotunda personalizati cu un mesaj de dragoste. Ii multumesc mult Alinei pentru un cadou atat de special!

Pentru ca i-am primit pe 11 mai, cu o zi inainte de nunta mea cu Catalin am decis sa ii port la nunta :-) Am avut noroc si am gasit si un lantisor asemanator cu o inimioara si ECG de la Sevda, ziceai ca am un set complet :-)


Fotografii by Ama Studio






Trimiteți un comentariu