VIP Fashion Party, Vivo Mall

Cumpără în perioada 19 - 28 mai de minim 200 lei din VIVO! Constanta​, înscrie-te în tombolă la info desk și poți câștiga 
+ unul dintre cele 32 de vouchere de cumpărături în valoare de 300 lei sau 
+ unul dintre cele zece vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei
+ una din cele 3 sesiuni de shopping în valoare de 2000 lei. 

Vei avea ocazia să îți alegi ținuta alături de stiliștii Bravo, ai stil, Răzvan Ciobanu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. #VIVOconstanta #vipfashionparty

Am posibilitatea sa iau un interviu unuia dintre ei, pe cine sa aleg eu oare? Voi pe cine ati alege?
pardon, surprizaaa! le voi lua interviu la toti! cool :-) vedeti mai jos interviurile si poze 
(Laura de la agentia de publicitate Telegraf Advertising m-a contactat să mă invite la eveniment şi să îmi spună de interviuri. Mulţumesc! Mulţumesc şi Marius de la VIVO! Mall Constanţa)

27.05.2017 Petrecerea va începe sâmbătă, la ora 12.00. În prima zi a weekend-ului, din 30 în 30 de minute, până la ora 20.00, vor avea loc extragerile pentru unul dintre cele 32 de vouchere în valoare de 300 de lei. De la ora 16.00, va avea loc extragerea pentru una dintre cele trei sesiuni de personal shopping.

Petrecerea va culmina cu un fashion show demn de marile capitale ale modei, care va lua startul la ora 17.00 și care se va bucura de participarea celor trei binecunoscuți stiliști, dar și de o interesantă dezbatere pe tema trendurilor verii 2017.

Vedetele prezentării de modă vor fi chiar ținutele alese în urma sesiunilor de personal shopping. În plus, ținutele câștigătoarelor vor fi postate pe Facebook și Instagram, unde vor putea fi votate și comentate de userii rețelelor sociale. Cele mai interesante comentarii ale internauților vor fi premiate cu vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.

Am avut plăcuta surpriză să mă întâlnesc cu bloggerul Emi de la emiblog.ro care se ocupă acum de marketingul online al VIVO! Constanta Mall. Felicitări Emi!

 

R: Vă aşteptăm la #vipfashionparty la VIVO! Constanţa. Să ştiţi că eu sunt prima oară în acest mall, nu am mai fost până acum dar mie personal îmi plac mallurile foarte mult pentru că ador cumpărăturile, cred că nu există femeie să nu adore cumpărăturile. Este un mall super cool, îmi place enorm, îmi plac magazinele, îmi place cum este mallul organizat, este ff mişto şi să vă spun un secret, aş vrea să fiu aici fără tocuri, încălţată în papuci sau pantofi sport sau în orice altceva fără toc şi efectiv să rup magazinele şi să mă întorc cu plase multe la maşină. Asta aş vrea, decât să fiu cocoţată pe tocuri şi aranjată frumos, pentru îmi plac magazinele mult mult şi aş vrea să văd care e situaţia pe aici, e şi la Constanţa marfă superbă. E un oraş splendid!
M: Unde vă faceţi cumpărăturile de obicei? La mall sau online?
R: Online. Online şi la mall şi la magazine care mai sunt prin centru.
M: Şi cam care e rata de succes cu cumpărăturile? Cât returnaţi, sau nu retunaţi?
R: Niciodată. Aproape nimic. Port la pantofi port între 37 şi 39, dacă îmi place modelul orice îmi vine. Iau toate numerele posibile şi imposibile.
M: Şi la haine, nu aţi avut surprize cu diferenţe de textură, de materiale?
R: Nu, dacă sunt mai mari le modific şi mai mici, încerc şi mă chinui în ele. Nu retunez niciodată aproape nimic pentru că sunt această lacomă, disperată, vreau să fie doar al meu.
M Şi de pe ce site-uri online faceţi cumpărături?
R Site-urile online de pe care cumpăr foarte des sunt:
net-a-porter.comluisaviaroma.comfarfetch.com. Sunt site-uri foarte bune. Îmi mai place mult şi asos.com şi Zara. Zara este magazinul meu preferat şi online şi fizic. Mai vin şi pe la mall, la 2 săptămâni este imposibil să nu mă duc la mall şi să nu mă duc la Zara şi la H&M. Sunt dintre preferatele mele. Mai sunt câteva alte magazine care îmi plac, dar acestea în mod special.
M: Ce vă place cel mai mult la emisiunea Bravo ai stil?
R: O, Doamne! Nici nu ştiu cu ce să încep. Totul!. Emisiunea Bravo ai stil pe lânga faptul că este un fenomen naţional şi am avut bucuria să constatăm că e şi internaţional pentru că atunci când am mai fost plecaţi, am fost plecată acum într-o scurtă vacanţă de 1 mai am fost în Cipru ştia lumea. Se uită şi românii din afara ţării. Fiecare minut şi fiecare secundă din emisiune este o minune efectiv. Este cel mai frumos proiect care mi s-a întâmplat în viaţă. Noi suntem o familie, Kanal D este în general o familie şi să ştiţi că nu sunt doar vorbe, este purul adevăr. Aproape în fiecare săptămână ne întâlnim cu toţii, avem un eveniment pe care îl sărbătorim cu toţii ca în familie. Chiar dacă nu sunt evenimente le creem noi ca să fim împreună. Cea mai pozitivă energie este la Kanal D, niciodată nu simţim că venim la job este pur şi simplu pasiune, pasiunea fiecăruia dintre noi, producători extraordinari, oamenii din spatele camerelor extraordinari, noi între noi suntem o familie.
M: Aveţi vreun moment mai deosebit care vi-l aduceţi aminte acum, ceva frumos?
R: Toate au fost frumoase! Eu de exemplu îmi amintesc ca sezonul trecut, sezonul 1, când a fost ziua mea, eu nu îmi sărbătoresc zilele de naştere, am avut parte de prima petrecere surpriză din viaţa mea organizată de colegii de la Bravo ai Stil!, de şefii noştri şi colegii de la Kanal D, am plâns, a fost o emoţie, nu ştiu cum să spun, am fost foarte emoţionată, a fost superb! Nu că nu mă aşteptam, m-au luat prin surprindere, am mers nu ştiu pe unde şi deodată când s-au deschis uşile şi am intrat în platou la Bravo ai Stil am văzut toţi colegii, tort, muzică... a fost superb! Cred că toată viaţa îmi voi aminti de acest moment. Splendid!
M: V-aţi mai imaginat pe cineva în juriu?
R: Nu, dar mi-a plăcut perioada când am avut invitaţi speciali în gale. Sunt foarte mulţi oameni valoroşi şi pe fashion si pe entertainment în România, cum hotărăsc producătorii, pentru că producătorii şi şefii noştri ştiu cel mai bine cum trebuie să decurgă formatul iar noi suntem fericiţi întotdeauna să avem colegi noi, să interacţionăm cu orice vedetă, celebritate se alătură proiectului nostru, pentru că vă spun, este energie pură, este o minune şi ne bucurăm de fiecare secundă şi sperăm ca şi telespectatorii să se bucure alături de noi.
M: E şi ceva care nu vă place acolo?
R: Nimic, absolut totul îmi place, ne place tot.
M: Care e tendinţa sezonului care vă place cel mai mult şi aţi adoptat-o?
R: Mie personal îmi plac ţinutele acestea lejere tip pijama, halate tip kimono, toate îmi plac enorm. Tendinţele la mine sunt relative. Asta cu pijamalele e mai veche, o tot reinventează, dar tot o să îmi placă de la an la an. E nu prea sunt un om al tendinţelor, consider că tendinţele trebuie să le urmăreşti dar nu să le şi adopţi motamot, adică indiferent de ceea ce se poartă, trebuie să poţi ceea ce îţi vine bine şi ceea ce simţi că ţi se potriveşte. Pentru că în momentul în care porţi o haină pe care nu o simţi nu vei arăta niciodată bine în ea indiferent că este Mama Modei, că este cea mai scumpă, dacă nu te identifici cu lucrul respectiv nu va arăta bine în veci. De anul acesta îmi place combinaţia sport-elegant, în rest nu pot să spun că fac o pasiune deosebită pentru pantofii aceştia cu toc mic care se poartă, nu îmi plac, e opinia mea personală, dar le accept, le înţeleg, dar sunt persoane care le poartă şi le stau bine. Atât timp cât vă stă bine, purtaţi oamenilor orice.
M: Cum vă petreceţi timpul liber?
R: Cu copilul pentru că avem un băiat de 14 ani. Este un elev eminent, are puţintel timp liber în weekend dar se nimereşte la fix cu timpul nostru liber aşa că ne străduim cât putem să ţinem şi noi pasul cu el, să fim tineri, mergem în mici excursii. Are gaşca lui, are viaţa lui însă asta sâmbăta, pentru că noi sâmbăta avem galele dar duminica e în familie, duminica e sfântă pentru familie întotdeauna.
M: Mai aveţi timp să citiţi? Care e ultima carte citită?
R: Mai bine mă întrebaţi care e ultima revistă citită. Carte nu mai ţin minte, citesc revistele glossy în general, revista Elle este ultima citită, făcând abstracţie că este Maurice aici dar citesc revista Elle dintotdeauna, iar ultima carte citită, cred că am recitit pentru a suta - mia oara Rodica Ojog Braşoveanu pentru că îmi place foarte mult, dar aş minţi dacă aş spune că am deschis şi am terminat vreo carte în ultima vreme.
M: Locul preferat de ieşit în oraş? În Bucureşti.
R: Sunt foarte multe locuri frumoase în Bucureşti, dar cel mai mult îmi place la restaurantul soţului de lângă mall Promenada, uite că s-a îmbinat utilul cu plăcutul, restaurantul soţului care se află lângă mall Promenada, Flying Pig se numeşte restaurantul aşa avem şi maşina colantată, cânt eram grasă nu prea era bine să merg cu Flying Pig dar acum pot să merg, dar aceasta cu gras şi slab e cu totul altă discuţie. Oricum cred că totul vine din interior. E o chestie superficială la maxim.
M: Ce sfat aveţi pentru cineva care vrea să slăbească?
R: Să se gândească dacă e fericit în pielea lui, eu personal şi când am avut 120 kg şi acum când am 57 kg, indiferent de kilograme sunt acelaşi om. La fel de mulţumită am fost şi atunci, la fel de mulţumită sunt şi acum, diferenţa este că îmbătrâneam şi o dată cu înaintarea în vârstă apar probleme de sănătate şi operaţia este o minune, o recomand tuturor celor care au o reală nevoie pentru că îţi schimbă viaţa întradevăr dar cel mai mult şi cel mai mult cred că trebuie să fie siguri pe sine, fericiţi cu viaţa lor, pentru că toată această poveste cu tiparele sociale, cu trebuie să ne încadrăm în anumite standarde.
M: Dar vă simţiţi mult mai bine pentru că toate hainele pe care le comandaţi vă vin. Pentru că este o problemă pentru cineva mai grăsuţ.
R: Asta e adevărat. Dar să ştiţi că prietenii mei cei mai buni Cătălin Botezatu şi Laura Olteanu îmi făceau haine frumoase şi înainte, însă acum s-a lărgit aria de cumpărături. Când eşti mai slab te poţi bucura de haine frumoase şi eşti cu siguranţă mai sănătos.
M: mi se pare uneori că marii creatori fac numai pentru persoane slabe, e un fel de elitism.
R: Sa ştiţi că puteţi să îl întrebaţi chiar pe Răzvan, să ştiţi că nu, nu este adevărat pentru că eu o viaţă întreagă mi-am lucrat la Botezatu, la Laura şi la Răzvan Ciobanu şi totdeauna mi-au lucrat şi m-au îmbrăcat superb. Prezintă modelele pe persoane foarte subţiri, dar acele modele se adaptează.
M: Locuri frumoase din România. Ce recomandaţi?
R: Constanţa, Mamaia, Voineasa la Pensiunea mamei lui Răzvan. Mie îmi place marea la disperare. Costineştiul îmi place enorm, tot litoralul îmi place. Craiova de unde e soţul, unde am stat multă vreme, nu e chiar frumos la Craiova dar ne-am ataşat foarte mult. Poiana Braşov. Nu mă întrebaţi pe mine de Maramureş pentru că nu am fost spre marea mea ruşine, nu am fost în Bucovina, Maramureş. În general eu nu merg prea mult cu maşina, Iaşul, Nordul Moldovei îmi plac foarte mult, avem o ţară superbă, fără discuţii, cu foarte multe de oferit.
M: În afara ţării aţi fost?
R: Am fost mult mai des în afara ţării. Madrid unde am stat aproape 3 ani, la Londra am stat iar o perioadă destul de lungă aproape 2 ani când eram mult mai tânără, însă Madridul este marele meu favorit.
M: Citií bloguri ?
R: Da, al Anei Morodan, este preferatul meu, al lui Maurice Munteanu.
M: Şi internaţionale?
R: Aş vrea să spun că şi internaţionale dar aş minţi, nu citesc.
M: O cunoaşteţi şi pe Ana Morodan? să înţeleg că e o preferinţă bazată pe prietenie.
R: Da, dar să ştiţi că blogul lui Maurice îl citeam mult înainte de a începe acest proiect, pentru că sunt o cititoare fidela a revistei Elle, urmăresc de asemenea verdict.ro, wowbiz.ro, ciao, toate acestea.
M: V-aţi plimbat vreodată cu velierul?
R: Nu şi nici nu vreau să mă plimb, mi-e frică, sunt o babificată, vreau să stau pe şezlong, ador să stau. Nu, mi-e frică de mersul pe apă, decât dacă sunt ambarcaţiunile acelea mari, de croazieră, acelea sunt un vis şi iahturile de dimensiuni mai mari.
M: aici la Constanţa e Adornate de la Vega, noi avem un iaht mai mic, Adornate e foarte mare, cred că v-ar plăcea.
R: Sigur mi-ar plăcea. Să ştiţi că am să mă duc. Am o prietena foarte bună aici la Constanţa, pe care o salut şi o pup şi o ador Lizeta Haralambie, este prietena mea de o viaţă, ea mi-a mai propus de câteva ori să mergem în astfel de plimbări pe mare, să ştiţi că în vara aceasta voi încerca această experienţă, eu nu fac live-uri pe facebook în general dar pentru asemenea ocazie voi face.
M: Mulţumesc mult!

Interviu Răzvan Ciobanu

M: Bună! Eu sunt Maria de la urbnstyle.ro. Nu ştiu dacă ai auzit de blogul meu.
R: Eu nu urmăresc bloguri, nu sunt deloc cititor de bloguri, nici reviste online. Am rămas în urmă. Sunt bătrîn. Facebook şi Instagram, atat.
M: E totuşi bine, se putea şi fără acestea.
R Nu, fără facebook şi insta nu ştiu de ce ai mai sta. Mai cunosc din ăştia teribilişti, eu nu am facebook! Ok, e un mod de a-ti prezenta viaţa.
M: Ce va place cel mai mult la emisiunea Bravo ai stil?
R: Colegii pe care îi am în platou.
M: Şi concurentele?
R: Da şi concurentele. Practic am devenit cumva prieteni. Da, suntem prieteni pentru că ne petrecem foarte mult timp împreună. Imaginează-ţi că din 5 zile lucrătoare, noi 4 suntem împreună şi nu o oră-două ci de dimineaţă de la 10-11 până la... am avut şi nopţi când am terminat la ora 2 de filmat. E timp să se consolideze o prietenie, să nu vorbim doar despre haine, vorbim şi despre vieţile personale ca între prieteni.
M: Cel mai frumos moment din emisiune?
R: Cel mai emoţionant moment din emisiune a fost sezonul trecut când am conştientizat că mai avem o emisie sau două până la marea finală şi în momentul acela am avut cu toţii aşa o senzaţie waw... se termină.
M: Am văzut pe net o înregistrare cu ziua dvs. 
R: Da, dar cel mai emoţional moment a fost acela la sfârşitul primului sezon.
M: Aţi mai vedea pe cineva în juriu?
R: Cred că suntem atât de mişto noi că nu cred că mai e nevoie de altcineva... poate doar Madonna aşa ca o pată de culoare.
M: De obicei de unde vă faceţi shoppingul de haine?
R: De peste tot, dar nu sunt cumpărător de online. Sunt cumpărător de online doar dacă am probat deja produsul, ştiu materialul. Nu sunt cumpărător de online. Trebuie să pipăi, să probez. Merg în malluri şi magazine în ţară şi în străinătate.
M: Vă faceţi şi dvs. haine presupun.
R: Nu, niciodată. Nu sunt capabil să-mi fac haine eu mie. Cred că aş fi cel mai dificil client al meu pentru că de fiecare dată când vreau să-mi fac ceva încep şi probez, dar nu îmi place aici, aici vreau aşa, şi îmi dau seama cam cum îmi fac mie clienţii. Dacă mi-aş face vreodată haine undeva la cineva... nu mă primiţi. Cred că le-aş mânca viaţa pe pâine. Dar slavă Domnului de când am slăbit pot să îmi cumpăr din orice magazin orice doresc fără probleme.
M: Care este tendinţa preferată din acest sezon?
R: Nu am tendinţe preferate.
M: Asta cu broşele este o tendinţă. 
R: Asta e demult, broşele s-au purtat dintotdeauna. Bărbaţii au început să poarte broşe de ceva timp, nu e primul sezon în care se întâmplă asta, e primul sezon în care port eu broşe pentru că m-am îndrăgostit de nişte gângănii, eu care nu am purtat niciodată nici un fel de accesoriu, o singură broşă poate. 
M: Şi care este povestea lor, sunt dintr-un magazin de antichităţi?
R: Am lucrat cu nişte oameni foarte talentaţi, cei de la Tri Alfa pentru show. Sunt făcute pentru mine special. Acesta verde l-am avut ca accesoriu în colecţie, am lucrat cu ei pe partea de bijuterii. M-am îndrăgostit de ei şi vreau să port mulţi gândaci din aceştia.
M: Sper că nu vă deranjează dar eu mă gândesc unde am mai văzut. Şi am mai văzut dacă o ştiţi pe Alina Avram este un designer tânăr din Constanţa şi ea la o prezentare de modă a venit tot aşa cu gândăcei şi musculiţe, dar întradevăr la bărbaţi nu am mai văzut. Şi mie îmi place tendinţa, e foarte haioasă. Cărţi?
R: Ultima carte am citit-o acum un an jumătate, sau doi. Dar nu mă întreba cum se numea cartea şi ce autor, nu ţin minte. Dar povestea era simpatică, un showman de televiziune şi scriitor emigrat din Cuba sau Mexic în Statele Unite pretty famous şi îşi descria viaţa amoroasă.
M: Dar nu aveţi timp să citiţi?
R: Cartea este cel mai bun somnifer. Citesc o carte în foarte multe nopţi, nu îţi imagina că adorm după jumătate de pagină, dar mai mult de 20 de pagini nu reuşesc niciodată, după aceea adorm liniştit. Am încercat să citesc o carte, citisem foarte multe despre autor, nu am reuşit, am început-o de 150 de ori, de Henry Miller dar nu mai ştiu titlul.
M: Un sfat pentru cineva care vrea să slăbească?
R: Să se ducă la un nutriţionist, să nu facă aşa ceva de capul lui acasă şi nu există nimic miraculos pentru slăbit, pastilă, suc, gândac pe care să le înghiţi şi să slăbească miraculos. Nu. Totul ţine de dietă sau de faimoasa operaţie de micşorare a stomacului pentru cine are curaj.
M: De unde vă luaţi inspiraţia când creaţi?
R: Nu mi-o iau de undeva anume, trebuie să vină, nu e ceva care ai tot timpul la purtător. Dacă îşi imaginează cineva că tu poţi să fi creativ în orice moment, la orice oră din zi şi din noapte, te trezeşti din somn şi tu eşti creativ, nu. Inspiraţia e ceva care vine şi pleacă. Dar da, ai harul de a vedea lucrurile, ai talentul de apune concepte în practică, de a gândi cum ar arăta mai bine, dar inspraţia vine şi pleacă.
M: Cel mai frumos loc din România?
R: Nu am vizitat prea multe locuri în România. Nu sunt turist de profesie, nu merg să vizitez monumente, muzee, îmi place să simt vibe-ul unui oraş, dar nu îmi place să mă simt turist, nu fac poze la muzee şi monumente istorice, la nimic, urăsc asta. M-aş muta mâine la New York dar nu ştiu dacă aş putea să-mi duc viaţa acolo. În topul preferinţelor sunt New York, Londra, Madrid.
M: Cum vă petreceţi timpul liber?
R: Să şti că nu este un clişeu dar nu am timp liber. Stau la atelier şi cu echipa Bravo ai stil iar în weekend ori îmi fac ţinutele pentru săptămâna următoare pentru Bravo ai stil, ori dorm, ori mai apuc să merg la un film din când în când, viaţa mea socială este destul de boring şi... fac sex în timpul liber.
M: V-aţi plimbat cu velierul?
R: Nu, nu m-am plimbat. Dar nu am o problemă.
M. Mulţumesc, cam astă e interviul.



Interviu Maurice Munteanu

Maria: Bună ziua! Eu sunt Maria de la UrbnStyle. Nu ştiu dacă îmi ştiţi blogul?
Maurice: Bună Maria! Uite nu am avut ocazia până acum să-l descopăr dar sunt convins că după această întâlnire de astăzi ne vom împrieteni şi în online.
Maria: Super! Este de streetstyle, l-am avut şi la Bucureşti, am apărut la un moment dat şi în revista Elle, acum mult mult timp, dar atât.
Maurice: Foarte bine. Voi face cercetări serioase în acest sens.
Maria: Ce vă place cel mai mult la emisiunea Bravo ai stil?
Maurice: Faptul că am reuşit să închegăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului pentru că mulţi spun suntem o echipă. Nu. Chiar suntem o echipă închegată şi cel mai tare îmi place sentimentul de acasă pe care îl am în permanenţă atât în platou cât şi în backstage, practic tot timpul când sunt la televiziune. Asta e o chestie să şti destul de rară.
Maria: Şi certurile concurentelor nu vă afectează acest sentiment de acasă?
Maurice: Nu sunt chiar nişte certuri. Până la urmă având în vedere că ele stau foarte mult timp împreună, că noi stăm foarte mult timp împreună, având în vedere că este o competiţie şi că natura feminină este uneori destul de... are o dinamică a ei, proprie, e firesc să se întâmple şi nişte mici animozităţi. Dar până la urmă vrei să-ţi spun ceva? Dacă nu s-ar întâmpla ar fi puţin mai plictisitor. Eu sunt convins că oamenii îşi doresc din când în când să surprindă şi faţa mai puţin cosmetizată, reală.
Maria: Cel mai frumos moment din emisiune pe care vi-l aduceţi aminte acum?
Maurice: Cel mai frumos moment s-a întâmplat în Gală, în sezonul nr. 1, fix înainte de a se anunţa marea câştigătoare, ţin minte minutele alea de suspans incredibil. Da, cred că ăsta a fost cel mai frumos moment până acum.
Maria: V-aţí mai gândit până acum la cineva care să fie în juriu alături de dvs. ?
Marice: Nu, pentru că mi se pare că formula funcţionează foarte bine. Nu mi-am pus până acum această întrebare.
Maria: Cel mai frumos moment din redacţia Elle?
Maurice: Sunt foarte multe momente să şti, în general. Uite dacă ar fi să mă gândesc acum, a fost la un moment dat de ziua Domnicăi, prietena mea foarte bună, colega mea foarte bună, un om pe care îl apreciez, îl stimez enorm, un om care pentru mine reprezintă un adevărat echilibru, momentul când i-am văzut privirea acum câţiva ani, de ziua ei, când i-am adus un buchet superb de flori de câmp, florile ei preferate. Mi-a rămas aşa întipărit în memorie.
Maria: Bucuria, surpriza :-) Frumos.
Aveţi un program de internship la revistă? Şi cum se procedează?
Maurice: Se aplică online, se trimite CV, scrisoare de intenţie, există o etapă eliminatorie, testăm abilităţile lor jurnalistice, trebuie să scrie nişte texte, nu neapărat pe modă pentru că internshipul nu presupune doar partea de modă, presupune toată munca într-o redacţie. După care dacă suntem mulţumiţi de aceste texte îi chemăm la interviuri. Au venit foarte multe şi acum chiar suntem într-o perioadă de (recrutare). Momentan avem două persoane la internship şi mai trebuie să vină încă doi.
Maria: Un sfat pentru cineva interesat de modă care vrea să îşi facă o carieră în acest domeniu.
Maurice: La ce te referi când zici carieră?
Maria: Orice, de la fotomodel la redactor.
Maurice: Sunt chestii foarte diferite. Multă lume are impresia că a lucra la o revistă glossy presupune o fâţâială de la stânga la dreapta, pe tocuri, rochiţe, bluziţe, fundiţe. Nu e vorba despre asta, e vorba de foarte multă muncă. Tocmai de aceea multe fete care veneau la internshipuri capitulau destul de repede pentru că nu făceau faţă acestui proces destul de haotic, destul de dur. Adică a pregăti nişte shootinguri, a scrie pentru online pe bandă rulantă, a reuşi să faci în permanenţă performanţă nu e o chestie neapărat glamour. E muncă.
Maria: Şi un sfat pentru un fashion blogger?
Maurice: Să încerce să aibă un content personal, să încerce să devină o voce şi bineînţeles să se concentreze pe informaţie de calitate.
Maria: Relevant, ăsta e cuvântul cheie.
Citiţi bloguri? Locale şi internaţionale
Maurice: Măi nu prea citesc bloguri locale. Internaţional mi se pare că a luat o poziţie foarte bună Leandra Medine de la manrepeller.com  pe ea a o urmăresc din când în când. Cam asta ar fi zona. Şi mai urmăresc din când în când blogul amicei mele care este chiar din Constanţa se numeşte visuell.ro dar este un blog de decoraţiuni interioare.
Maria: Cumpărăturile de unde vi le faceţi? de haine zic
Maurice: Dacă nu plec, online: Agnes Studios, mrporter.com, aps, cam asta e zona mea.
Maria: Aveţi timp să citiţi şi cărţi? Care e ultima citită?
Maurice: Djuna Barnes, Nightwood
Maria: Timpul liber cum vi-l petreceţi?
Maurice: Ador să ies la masă cu prietenii.
Maria: Un loc anume, un restaurant?
Maurice: Restaurantul meu favorit este Unico Vero.
Maria: Cel mai frumos loc din România?
Maurice: Ultimul pe care l-am şi vizitat de 1 mai este vorba de un sat senzaţional în Transilvania, se numeşte Gherdeal.
Maria: Şi ce v-a plăcut acolo?
Maurice: Tot. Gândeşte-te că este un loc, un spaţiu de poveste, la ora asta locuit de şapte oameni. E un loc magic.
Maria: Şi din lume? Ce recomandaţi
Maurice: Asta e relativ, multă vreme mi-a plăcut Parisul. Dar relaţia de amor nu mai e la fel de strânsă ca la început. Acum m-aş muta la Hamburg în Germania, mă calmează foarte tare, sau la Geneva. Asta vine o dată cu vârsta.
Maria: V-aţi plimbat cu velierul? 
Maurice: Nu.
Maria: V-ar tenta?
Maurice: Da
Maria: Atunci am să vă las un pliant.
Mulţumesc mult şi mult succes şi sper să vă placă şi blogul meu. La revedere!

Maria: Din păcate programul nu îmi permite să urmăresc emisiunea, eu ajungând acasă pe la 17:30 dar am mai prins reluări şi le-am privit cu interes. Îmi place acest exerciţiu de stil, îmi plac uneori ţinutele  concurentelor şi membrilor din juriu, ce nu mă încântă sunt anumite comentarii răutăcioase dintre concurente. Am prins câteva dispute şi vibe-ul nu mi s-a părut prea pozitiv. Eu vreau să fiu mai pozitivă, după cum aţi observat probabil şi pe acest blog eu mă concentrez pe ce îmi place. Dacă nu îmi place ceva nu pozez. Nu stau să comentez că aşa nu. Dar recunosc că e de învăţat şi din aceste discuţii în contradictoriu, înveţi să îţi aperi opiniile şi să le justifici, explici şi asta e ceva!


eu port maieu cu dantela Zara, pantaloni facuti de mine,
poseta YVY si pantofi Benvenuti




brose/ gandaci TRIA ALFA, jacket Roberto Cavalli, 
jeans Prada, shoes Philipp Plein, tanktop Manithou Stefan


VIVO! a avut şi o surpriză pentru vizitatori,
 cocktailuri nonalcoolice gratuite... yummilicious!

La ora 17 a inceput prezentarea modei pentru copii.












La 18 au venit juratii de la Bravo ai stil si a inceput prezentarea de moda pentru adulti.
În cadrul VIP Fashion Show au fost prezentate cele mai noi colecții de vară din partea: Noriel, Nissa, Attaelier, KOTON, Bonsay, Mondex, Peek & Cloppenburg, Triumph, C&A, Orsay, Penti, Poema, SMYK, LC Waikiki, Lee Cooper, Kenvelo, Time out, Takko, Gloss, Sephora, Hervis, Aldo, Deichmann, Otter, Sevda, Bruhno, Berlin Optic, Auchan.













copii din public jucandu-se cu spinners







 Auchan

Georgian a facut senzatie, le-a plăcut atît de mult de el membrilor 
din juriul Bravo ai stil ca tot intrebau de el : -)





28.05.2017 Petrecerea va continua a doua zi, duminică, tot de la ora 12.00, când vor avea loc alte extrageri pentru voucherele de cumpărături în valoare de 300 de lei, dar și tombola utilizatorilor de Facebook și Instagram. Pe tot parcursul petrecerii fashion, în mall vor fi amenajate baruri unde vizitatorilor li se vor oferi coktailuri gratuite. Și pentru că sigur îți vei dori o amintire de la cel mai tare fashion party, VIVO! pune la dispoziția participanților cabine foto de unde vei putea primi, gratuit și pe loc, o fotografie tip magnet.

Vă aşteptăm cu drag!

4 comentarii