Queen of the day


2017.03.17 Sesiuni gratuite de make-up in weekendul acesta la City Park Mall.
Invitata speciala Silvia Popescu, castigatoarea Bravo, ai Stil! (editia precedenta) Recunosc ca nu m-am uitat la emisiune desi am vazut cateva crampeie din ea, suficiente cat sa o observ pe Silvia ca avand un stil deosebit de a se imbraca si multa personalitate, Asa ca daca vreti sa o cunoasteti mergeti weekendul acesta la mall, poate ajung si eu :-)

Anuntul oficial!: 
Weekend-ul acesta, pe 18 si 19 martie, in intervalul 12:00 – 20:00, la City Park Mall, clientele pasionate de make-up se pot rasfata la Beauty Corner-ul amenajat de branduri consacrate in domeniul infrumusetarii si ingrijirii. In plus, acestea vor avea ocazia de a o cunoaste si de a primi sfaturi din partea invitatei speciale, Silvia Popescu, castigatoarea concursului „Bravo, ai stil!”. Ea va fi prezenta sambata si duminica intre orele 16:00 – 19:00, ocazie perfectă pentru toți cei care doresc să afle care sunt secretele ei de frumusețe și stil.

Pe parcursul celor doua zile, experti in beauty si ingrijire personala de la brandurile Marionnaud, Douglas, NYX, Gerovital, SensiBlu, Flormar, Melkior si Golden Rose le vor oferi doamnelor si domnisoarelor SESIUNI GRATUITE DE MAKE-UP, sfaturi personalizate, vouchere, cadouri și multe surprize.

Clientele care vor alege să viziteze Beauty Corner-ul se vor putea bucura și de vouchere, cadouri și multe surprize din partea brandurilor prezente. Printre acestea se numără și 50 de vouchere cu reducere de 20% oferite de Gerovital, 30 de premii din partea Flormar și rujuri Soft Matte Lip Cream oferite de NYX fiecărei cliente care va participa la sesiunile gratuite de make-up.

Surprizele nu se opresc aici. Golden Rose oferă doamnelor și domnișoarelor care aleg un machiaj realizat de make-up artiștii lor câte un set de produse cosmetice format din lac de unghii WOW, mini-ruj Matte Velvet, mostră de fond de ten Perfect Finish, o mostră de primer, mască pentru relaxare, precum și o reducere de 20% la cumpărăturile realizate în cele două zile de eveniment. În același timp, Douglas își va răsfăța clientele cu un make-up în tendințele sezonului de primăvară – vară și un voucher ce va include mai multe cupoane de discount.

2017.03.18 Am ajuns la City si am ales sa ma machiez la standul Douglas pentru ca mai incercasem si alta data machiajul facut cu produse Douglas si imi placuse. Mi-a placut si standul cu un poster cu "Queen of the day." (Regina zilei)
 inainte de machiaj
 Andreea m-a machiat.

 dupa un machiaj natural si discret

 standul Nyx
 Silvia intretinand atmosfera, a prezentat alaturi de reprezentantele firmelor de cosmetice 
produsele vedeta ale sezonului, a dat vouchere si cadouri.
 Ana Maria, din echipa de marketing City Park Mall
 standul Melkior
 standul L'Occitane
 doua tinere imbracate mai deosebit
Daca va intrebati de ce mai fac poze si la spatele persoanelor, 
ei bine uneori desi imi place tinuta, nu vreau sa deranjez persoanele 
mai ales ca si dintr-o poza asa se intelege despre ce este vorba. 

vedere de ansamblu de sus


Sedintele de machiaj gratuit se tin si azi, iar pe Silvia o gasiti acolo de la ora 16:00, poate chiar si mai devreme. Enjoy! O duminica frumoasa!

Trimiteți un comentariu