Carti de Vanzare

imagine generată cu Bing AI

Vreau sa mai fac loc in biblioteca si m-am gandit ca varianta A) sa incerc sa vand dintre carti, varianta B) va fi sa le donez la Biblioteca Judeteana Constanta iar varianta C) sa le vand la un anticariat. Vreau sa incerc sa le vand pentru ca au o valoare cartile si vreau sa incerc sa ajunga la cineva care si le doreste, care se va bucura de ele.

Sunt carti pe care le-am cumparat eu sau primit cadou, in stare buna, aproape noi. Plata in cont bancar. Livrare prin curier (transportul aprox. 15-20 lei va revine) sau in persoana daca sunteti din zona Constantei. Daca cumparati de pe Vinted taxa de transport e muuult mai mica. Si aveti si reducere la loturi. Preturile sunt oarecum negociabile, scrieti-mi.

Le voi tine online aprox 1 an jumatate si apoi ce nu se vinde online > donez.


6) 2024.04.14 - Tova Leigh - F*cked at 40 - pret 17 lei (Vinted)

Carte în limba engleza, în stare ok, aproapte ca nouă. Este o carte drăguță, vrea sa te facă sa te simți bine in pielea ta indiferent de cum arăți si cum te mulezi sau nu pe standardele societății.



5) 2024.03.12 - Arta de a trăi bine - Rolf Dobelli - pret 27 lei (Vinted)


4) 2024.03.11 - Bobo in Paradis - David Brooks - pret 9 lei (Vinted)
Coperta este putin uzata/ murdara, se vede si in poze, interiorul e in stare buna.
Cartea e interesanta, recunosc ca am cumparat-o pentru ca mi-a placut mult coperta, interpretarea moderna a nasterii lui Venus de Botticelli.


1) 2024.02.12 -  Thrive, Arianna Huffington, am cumparat-o cu 49 lei, pret vanzare 27 lei 

Cartea e impartita in 4 parti, 4 vectori ai dezvoltarii: bunastare, intelepciune, miracol si daruire. Este o carte utila pentru dezvoltare personala.


2) 2024.02.13 - Arta conversatiei sau eleganta ignorantei - Alexander von Schonburg - pret cumparare aprox 50 lei, pret vanzare 17 lei  (reducere pentru ca are urme de lectura, coperta e putin uzata, nu este chiar ca noua, interiorul e in stare buna) Titlul "Arta Conversatiei" promite multe, dar nu stiu, nu a fost stilul meu de conversatie, poate prea elevata? mi s-a parut greu de citit. Dar poate voua va place. 


3) 2024.02.16 - Gabor Mate - Cand corpul spune nu - pret vanzare 27 lei -VANDUTA pe Vinted
O carte al carei titlu m-a intrigat. Insa nu agreez ideea care am inteles-o eu din ea, ideea ca tu esti respunzator pentru bolile pe care le ai datorita gandurilor, copilariei poate nefericite si altor probleme mentale/ sufletesti. Mi se pare ca te responsabilizeaza prea mult. Dupa ce ca esti bolnav, mai e si vina ta. Am vorbit cu o prietena si ea a inteles-o altfel, ca bolile apar de la tot ce reprimi din diferite motive. In fine, poate, daca o cititi, veti avea ceva de invatat din ea.






va continua

Trimiteți un comentariu