Am participat cu dulciuri si felicitari la un targ caritabil

Am participat la un targ caritabil (banii stransi vor merge spre copiii de la Spitalul Judetean Constanta, sectia pediatrie). Am donat 10 felicitari, 3 pungi cornulete, 4 pungi biscuiti cu inimioare, 9 pungi turta dulce. Au fost vandute cu 5-10 lei. 

Puteti vedea felicitarile fie pe blogul Amartis Design fie pe YouTube/ TikTok. Am si un giveaway pana maine seara daca va intereseaza un set de felicitari.

video cu felicitarile


Daca ar fi sa mai particip si anul viitor, ce a fost bine:

+ bun, emag/pungi cu model, pe ele le-am folosit. Trebuia sa cumpar 2 seturi de cate 12 pungi. Am mai cumparat si alte 2 modele, celelalte erau prea mici 10 x 15 cm/ prea mari 12 x 30 cm... dar cele mari au fost bune pt felicitari. Intelesesem ca se gasesc si la Jumbo, dar nu am fost sa caut, am mai cautat eu ceva si nu am gasit, dar daca mai ajung pe acolo am sa ma uit.


snurul alb cu rosu e de la Ikea, arata foarte dragut


Video cum am adaugat etichete cu ingredientele la pungile cu dulciuri.

+ bun, pungi lungi 12 x30 cm pentru ambalat felicitari, 

Video cum am ambalat felicitarile in pungi, sigiland cu cate un sticker facut de mine.

+ bun, biscuiti cu inimioare au iesit draguti. Reteta am vazut-o la Ioana Puiu pe TikTok.

+ bun, cornulețe de post cu gem de caise si nuca, reteta Laura Adamache

Poate trebuia sa pun mai multe dulciuri in pungi, eu am pus 3 biscuti- erau mari, 5 cornulete, 5 turte dulci, cam 100-150 g aveau pungile.

Alte idei de la celelalte participante: 2 felii de chec in punga, brioșe(dar fara topping), biscuiți cu m&m/ ciocolata.

Ce am gresit:

- nu trebuia sa fac turta dulce, sau sa nu o decorez, glazura nu s-a întărit prea bine si se lipea de punga, nu rau.. dar parca nu era prea profi. Glazura si decoratiunile din zahar au fost cumparate de la Lidl.


Nu știu exact cat s-au vândut si suma strânsă de organizatori din târg dar sper sa fi fost bine. Voi ati participat la vre-un targ caritabil? Cu ce?

Trimiteți un comentariu