Selectie de Calendare de Advent 2022


Calendarul Advent este un calendar special ce marcheaza prin mici cadouri cele 24 de zile pana la Craciun. Fiecare zi are propria usita/ sertaras care se deschide si dezvaluie o mica surpriza. In general incep de la cifra 1 / 1 Decembrie. Ele au fost initial folosite de luteranii germani inca din secolele XIX-XX.

In continuare o selectie de calendare de advent care mi-au placut in mod deosebit. In general toate arata bine, sunt frumoase si cu un design specific sarbatorii Craciunului. Ar putea fi un cadou inspirat de Mos Nicolae. 

1. Ceai Eco Calendar Advent, 48 g, Cupper - 19,50 lei @FarmaciaTei Anul trecut am avut un advent calendar similar si mi-au placut ideea si ceaiurile, s-ar putea sa incerc si anul acesta.

2. Calendar Advent Cu 24 Plicuri De Ceai, Eco-Bio - Yogi Tea, 59 lei, @springfarma

3. Set Calendar Online Advent Bullet Journal - 227,73 lei @PublishingOffice.ro

M-a tentat destul de mult dar mi s-a parut cam scump pentru cat as folosi instrumentele de scris/ desen. Am aflat de el de pe story-urile Roxanei (@rox.the.planoholic). Ea zicea de un produs similar de la @Altex, dar acela nu mai e pe stoc.

Setul contine:
1 x jurnal Bullet DIN A5
1 x revista Creative Handlettering
1 x carcasa pentru stilouri (aleatoriu in negru, auriu sau argintiu)
1 x card DIN A6
2 x radiere de cerneala
1 x mini radiera pentru cerneala
1 x bratara / ascutitor / stylus sau breloc
8 x cartuse combinate in diferite culori
10 x pensule Calli.Brush in diferite culori
4 x pensule Calli.Brush metallic (auriu, argintiu, rosu si verde)
4 x pensule Calli.Twin in diferite culori
1 x perie pentru rezervor de apa
1 x umplutură din plastic reciclat
1 x rollerball din plastic
1 x radiera
1 x pix I-Charm

4. Kinder&Ferrero Mix Calendar Advent - 69,99 lei @Sezamo Anul trecut am tinut postul Craciunului si luasem un calendar de advent de la M&M, nu a fost o idee prea buna. S-ar putea sa tin si anul acesta o parte din post asa ca nu cred ca voi cumpara un calendar de advent cu dulciuri, dar acesta era tentant.

5. Calendar Advent Nivea 142 lei @vivantis.ro, un calendar dragut, si acesta ma tenteaza.

Voi v-ati cumparat vre-un calendar de advent? Cu ce?

6.  Calendar de Advent - Santa's Sleigh with Stickers @Carturesti 23.20 lei 
Pe acesta l-am cumparat. Inca nu am deschis nici o fereastra dar sper sa fie stickere frumoase, stil vintage.OBS! Va recomand ca daca e sa cumparati de pe magazine online noi, despre care nu stiti foarte multe, sa o faceti cu plata ramburs. Am avut experiente neplacute, gen am dat comanda (ramburs) dar nu am primit nici un produs pana in ziua de azi, daca as fi platit cu cardul era o problema si mai mare. 

RELATED:

Trimiteți un comentariu