Festivalul Lavandei, Pecineaga

In 2019 am fost la prima? editie a Festivalului Lavandei. Pe atunci eram insarcinata cu Ioana, ieri am fost din nou cu Catalin si Ioana avand putin peste 2 ani jumate. 
 

Am cautat pe google maps Pecineaga si a aparut si locatia Festivalul Lavandei, ca magazin. Am ales-o si de la Navodari am facut cam o ora de mers cu masina. Aproape de Pecineaga este un indicator Spre Fastivalul Lavandei. De la acest indicator nu mai este sosea ci drum de pamant. Dupa un drum destul de scurt am ajuns la locul de parcare al masinilor. Se vedea in departare campul de lavanda. Am parcurs un drum printr-un lan de grau si am ajuns la Festivaul Lavandei. Langa era si un camp de Floarea Soarelui. Superb! 


Am cumparat cate o limonada de lavanda si cand am ajuns si inainte de plecare. 10 lei si foarte buna. Nu avea un gust pronuntat de lavanda, era numai buna! 


Delicatele flori de lavanda si multe albine, gaze si gandacei. I-am facut Ioanei un filmulet in timp ce mergea grabita in lanul de lavanda.


poza langa campul de floarea soarelui

erau mai multe locuri de facut poze in lan, precum aceasta bicicleta


poza la rama de tablou

La intoarcerea acasa am trecut pe langa alt lan de lavanda, intre localitatile Lumina si Navodari, este un camp pe dreapta. Vom merge sa il vizitam si pe acela, desi nu e la fel de mediatizat.

RELATED:

Trimiteți un comentariu