Farfurii Handmade

Acasa am farfurii clasice albe si cateva farfurii pictate de desert (cumparate toate de la Carturesti de-a lungul anilor). Am vazut online tot felul de modele care mai de care mai creative si mai colorate de farfurii. Am zis sa fac o lista cu vanzatorii/ producatorii romani de farfurii frumoase. Gasiti in continuare 5 producatori romani de ceramica. Daca mai stiti si altii dati-mi un email la urbnstyle at gmail dot com. Multumesc! 

Altfel daca doriti farfurii frumoase si nu tineti neaparat sa fie fabricate in Romania gasiti la Zara Home, Meli Melo Paris, etc. preturi mai rezonabile, in jur de 30 lei / farfuria.



2. @micacera



2022.03.25 Desi foarte frumoase, mi s-au parut scumpe farfuriile handmade, plus ca unele nu merg la microunde, asa ca momentan am cumparat niste farfurii vintage de la @vintage.newhome, 70 lei setul de 6 farfurii cu diametrul de 14 cm. Mie imi plac mult! Am luat doua seturi, unul pe nuante de albastru si unul pe nuante de rosu. Cum va plac?


2022.09.20 Am cumparat cateva farfurii si de la @mudlyinlove instagram, am cumparat cand au avut reduceri de pret 2 mari, una albastra si una roz - cu picatele, 2 mici, una galbena si alta mov (turcoaz nu mai aveau pe stoc) si un bol roz cu alb. Cele mari sunt putin cam prea mari si le folosim mai rar, doar cand avem ceva mai multa mancare de pus in farfurie, dar cele mici sunt numai bune, le folosim des. Sunt foarte frumoase!

Trimiteți un comentariu