Treceți la conținutul principal

Selectie de Calendare de Advent 2022

Calendarul Advent este un calendar special ce marcheaza prin mici cadouri cele 24 de zile pana la Craciun. Fiecare zi are propria usita/ sertaras care se deschide si dezvaluie o mica surpriza. In general incep de la cifra 1 / 1 Decembrie. Ele au fost initial folosite de luteranii germani inca din secolele XIX-XX. In continuare o selectie de calendare de advent care mi-au placut in mod deosebit. In general toate arata bine, sunt frumoase si cu un design specific sarbatorii Craciunului. Ar putea fi un cadou inspirat de Mos Nicolae.  1. Ceai Eco Calendar Advent , 48 g, Cupper - 19,50 lei @ FarmaciaTei  Anul trecut am avut un advent calendar similar si mi-au placut ideea si ceaiurile, s-ar putea sa incerc si anul acesta. 2. Calendar Advent Cu 24 Plicuri De Ceai , Eco-Bio - Yogi Tea, 59 lei, @ springfarma 3. Set Calendar Online Advent Bullet Journal - 227,73 lei @ PublishingOffice.ro M-a tentat destul de mult dar mi s-a parut cam scump pentru cat as folosi instrumentele de scris/ desen. Am

Caravana Frumusetea Dobrogeana


2015.09.28 Bărăganu - caravana a început cu doamnele din Bărăganu, jud. Constanţa
Stylingul a avut loc în Căminul Cultural din Bărăganu.

Mai jos echipa de stilişti, make-up artişti, jurnalişti, 
nutriţionişti şi voluntari Civicum Voluntaris...
"Echipa de artisti si oameni cu suflet care a raspuns DA invitatiei de a veni in Caravana "Frumusetea dobrogeana" este formata din: Andrei Campanu (make-up/ partener), Costea Viorela (hair stylist - Baroque Look Salon), Iurov Nicoleta (hair stylist - Baroque Look Salon), Iulian Miron (hair stylist - Eximia Salon), Salah Abdul Rahim (hair stylist - Eximia Salon), Laurentiu Ruse (hair stylist - Larus Chic Style Salon), Ionut Dureanu (hair stylist - Margot Salon), Mariana Piciu (hair stylist - Margot Salon), Nicoleta Nicolae ( estetician - Gloss Salon), Alina Popa (coafeza - Baroque Look Salon), Roxana Trupina (nutritionist), Bebe Pitei (fotograf), Magda Fulger (fotograf) si artisti make-up din echipa AVON impreuna cu Raluca Posea, manager zonal Avon. Ei au ales sa isi ofere talentul si timpul liber pentru o cauza atat de frumoasa, devenind voluntari in Caravana "Frumusetea dobrogeana".
Cât îşi aranjau stiliştii mesele de lucru eu 
am donat doamnelor prezente nişte hăinuţe 
(cele de la secţiunea de vânzare + multe altele)

O primă doamnă a luat loc pe scaunul stilistului Ionuţ de la salonul Margo
a fost vopsită
şi tadam... un rezultat foarte frumos!
altă doamă la poza de dinaintea stylingului
doamna venise însoţită de copiii dânsei, multe din doamne veniseră cu copii

şi rezultatul!

vopsitul
pentru spălatul doamnelor s-a improvizat puţin 

machiajul realizat de Nicoleta
si rezltatul... waw!! foarte frumos şi elegant!
Alina, make-up artist, Laur, hairstylist
Doamnele au beneficiat şi de sfaturile unui nutriţionist.

Iulian lucrându-şi magia pe unul dintre copii, 
ce frizură interesantă!
din păcate însă dirigintei copilului nu i-a placut şi l-a trimis înapoi la tuns.
Alina la machiaj
altă doamnă frumuşică a venit a styling
a vopsit-o Iulian
şi rezultatul! waw, ce frumos se vede părul roşcat 
în combinaţie cu ochii de un albastru superb
o imagine de ansamplu cu participanţii la caravană
Isabela de la Civicum Voluntaris şi o doamnă de la Baroque Look Salon


Laur a fost lăudat de doamne pentru cât de frumos le-a tuns

Iulian spălând pe cap o doamnă

Alina la o şedinţă de pensat
o doamnă stilist de la Baroque Look, doamna Sînziana Ionescu jurnalist Adevărul

Andrei de la homemadebyElena.com pensând o doamnă
Nicoleta realizănd un  machiaj elaboratSînziana şi domnul fotograf

alt înainte-după
ce înseamnă puţin răsfăţ, un nou stil, mai elegant şi chicmi-a plăcut cum se vedea această doamnă îmbrăcată în alb şi înconjurată de alb
ce ochi albaştrii superbi! e multă frumuseţe şi la ţară!
it's a wrap!


19.09.2015 Săptămâna unghiilor colorate e pe sfârşite! 
Mai puteţi merge şi mâine în intervalul orar 14-18:00 la Maritimo în zona food court
doar să donaţi sau să vă pictaţi unghiile şi să donaţi. 
Donaţi pentru puţină frumuseţe şi speranţă pentru femeile sărace de la sate.
100 de femei din familii defavorizate din 3 sate din Constanţa 
vor beneficia de serviciile unor hairstylişti, makeup-artişti şi nutriţionişti 
şi vor primi pachete de la sponsorii campaniei. 
Donatorii sunt înscrişi într-o tombolă cu premii. Scroll down for more info.

P.S. " Ideea campaniei a fost dezvoltată de 
Isabela Ștefan Iorga Marketing Manager al Asociației Civicum Voluntaris din Constanța si 
coautorul blogului http://homemadebyelena.com/ Andrei Câmpanu"

                                 Am fost şi eu azi şi mi-am pictat unghiile şi am donat.11.09.2015 afisul cu sponsorii si partenerii:
"Incepand de luni, 14 septembrie, oricine doreste sa sprijine femeile din mediul rural poate sa isi dea cu oja prietenele si sa le solicite o donatie pe care o va aduce vineri la Maritimo. Ii vom taia chiatanta pe loc si vom completa un bilet de tombola pe numele donatorului. Sau poate veni sa-i pictam noi unghiile la Maritimo, in weekend-ul 18-20 septembrie, incepand cu orele 14. Oricum alegeti, e bine, atata timp cat ajutati. Premiile la tombola sunt produse cosmetice oferite de sponsori."
 (mai multe informatii in continuare)

05.09.2015 anunt!:


Organizatia Civicum Voluntaris a venit cu o idee frumoasa de campanie: 
             o caravană a înfrumuseţării,
                              însă în zona rurală. 
O echipa formata dintr-un 
  • nutritionist, 
  • hair sylisti si 
  • experti in machiaj 
vor tunde, vopsi, aranja si machia GRATUIT doamnele si domnisoarele din mediul rural (provenind din familii cu venituri reduse), iar organizatorii le vor oferi din partea sponsorilor produse de ingrijire corporala si produse cosmetice.Caravana "Frumusetea Dobrogeana" va oferi 
GRATUIT o sedinta de infrumusetare 
unui numar de 100 de femei 
provenind din familii cu venituri reduse
Comunele unde va poposi Caravana "Frumusetea Dobrogeana" sunt: 

  • Baraganu (28 septembrie), 
  • Gradina (5 octombrie) si 
  • Deleni (12 octombrie).

Toate bune si frumoase insa e nevoie de voluntari, donatori, sponsori, oameni care sa se implice!!! E nevoie de tine! Ce poti sa faci ca sa ajuti?

Poţi să dai like şi să dai share paginii de facebook Frumusetea Dobrogeana
de asemenea îţi poţi invita toţi prietenii să facă la fel (vezi butonul invite) asta pentru ca aceasta campanie sa ajunga sa fie cunoscuta de cat mai multi oameni si sa le dea si lor ocazia sa se implice.

Apoi, e nevoie de 100 de voluntari pentru o campanie ALTFEL!
Poţi participa ca voluntar sau donator la Campania de strangere de fonduri "Colored Nails Week", organizata in beneficiul femeilor din mediul rural. O campanie amuzanta si plina de culoare, in care te poti inscrie rapid pe site-ul campaniei: http://civicumvoluntaris.ro/archives/1625
Perioada de desfasurare a campaniei este 14 -21 septembrie. 
In weekendul 18 -20 septembrie vom fi la Maritimo Shopping Center unde vom "picta" cu oja unghiile doamnelor si ale domnisoarelor. Cu banii stransi vom porni in Caravana "Frumusetea Dobrogeana".

Ajutati sa aducem bucurie pe chipurile acestor femei! 
Deveniti voluntar in campanie sau chemati-ne la birou, companie, la liceu, in orice locatie, ca sa va facem unghiile si dumneavoastra veti ajuta cauza facand o donatie pentru femeile din mediul rural. (Valoarea donatiilor va porni de la 10 lei.)

Sponsorii care au decis pana in prezent sa sustina Caravana "Frumusetea Dobrogeana" cu fonduri, produse si servicii sunt: Maritimo Shopping CenterAVON Cosmetics RomaniaSC Interbrands M&D SRL- Tg. Mures, FRESKO, OPS, Naturalesse, BONO, Farmasi Cosmetics Romania,FlormarAYG RomaniaTranSEvrenHotel Vega, @Studio FOTO STORY,Baroque Look si Imago Studio. 
Va multumim pentru implicare si generozitate!

Campania "Colored Nails Week" (14 -21 septembrie) si Caravana "Frumusetea Dobrogeana" (28 sept -12 oct). Asociatia Civicum Voluntaris & Constanta Beauty&Fashion Bloggers.

Link-uri:
+ pagina de facebook a caravanei Frumusetea Dobrogeana
+ inscrie-te ca voluntar pe pagina Civicum Voluntaris

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

MoonCast by Monica Barladeanu, Victoria Gallery, City Park Mall

Am primit recent o invitaţie la prezentarea colecţiei mooncast by Monica Barladeanu . Bijuteriile sunt interesante,  sunt cam mari faţă de ce port eu dar apreciez originalitatea designului. Mi-a plăcut şi săculeţul - ambalaj cu sigiliu. Un inel fain mi-a atras atenţia. Monica Barladeanu purtânnd câteva dintre creaţiile sale. Cristina Joy şi Diana Slav Andreea si Alexandru Andreea purta şi ea cercei mooncast. Întânirea a fost şi o ocazie de socializare între bloggeriţe. Iulia de la  herbeautystories.com Cami de la  krmenslife Diana de la DianaSlav.ro Cristina de la  JoyEvents  si  SportuleSanatos Adela de la  newsonbeauty.com Ioana, PR Un public select... cizmuliţele roşii ale Monicăi încălţările unui domn Iulia Diana detalii din tinuta Dianei Cristina Joy un pandantiv cu pumnal si cruce Cand am ajuns la magazin am observat-o pe această doamna şi am confundat-o cu Monic

Gri texturat

Laura, 22 ani, viitoare asistenta medicala, abia terminase studiile Tinuta cu piese Zara, Bershka Maria : mi-a placut tinuta ei in tonuri de gri, aceeasi culoare dar in texturi diferite: haina de blana gri purtata cu bluza gri cu elemente stralucitoare, blugi gri si accesorii albe (poseta alba cu lant auriu si adidasii albi cu putin gri).  

Selectie de Calendare de Advent 2022

Calendarul Advent este un calendar special ce marcheaza prin mici cadouri cele 24 de zile pana la Craciun. Fiecare zi are propria usita/ sertaras care se deschide si dezvaluie o mica surpriza. In general incep de la cifra 1 / 1 Decembrie. Ele au fost initial folosite de luteranii germani inca din secolele XIX-XX. In continuare o selectie de calendare de advent care mi-au placut in mod deosebit. In general toate arata bine, sunt frumoase si cu un design specific sarbatorii Craciunului. Ar putea fi un cadou inspirat de Mos Nicolae.  1. Ceai Eco Calendar Advent , 48 g, Cupper - 19,50 lei @ FarmaciaTei  Anul trecut am avut un advent calendar similar si mi-au placut ideea si ceaiurile, s-ar putea sa incerc si anul acesta. 2. Calendar Advent Cu 24 Plicuri De Ceai , Eco-Bio - Yogi Tea, 59 lei, @ springfarma 3. Set Calendar Online Advent Bullet Journal - 227,73 lei @ PublishingOffice.ro M-a tentat destul de mult dar mi s-a parut cam scump pentru cat as folosi instrumentele de scris/ desen. Am

deschidere magazin "in extenso" by Auchan

Am primit o invitatie de la Andreea, Manager Comunicare Externa Auchan la deschiderea magazinului "in extenso" din Auchan City Constanta Sud, Soseaua Mangaliei nr. 195A (cel de la intrare in Constanta cand vii dinspre Mangalia). Initial am vrut sa adopt o tinuta cu piese majoritar "in extenso",  adica piese cumparate din Auchan insa mi-a fost cald cu camasuta cu maneca lunga  asa ca am optat pentru una cu maneca scurta. Vroiam sa ma imbrac cu: camasa alba si fusta de blugi ambele "in extenso",  pantofi Humanic, accesorii Koton.                                               Vedeti mai jos tinuta purtata. La deschidere m-am intalnit cu prietenele si prietenii bloggeri (apasati/click pe poza pentru a o vedea mai mare) Elena de la  http://www.elenabanciu.wordpress.com Cami de la  http://www.krmenslife.blogspot.ro/ eu, Maria :-) Radu de la  http://sub-un-cer-violet.blogspot.ro Maria Aguritza de la  http://www.aguritza.blogspo

Excursie la Fabrica de Globuri Argeș

2016.12.03 Si iata ca ziua stabilita pentru excursie a sosit. Pentru ca plecam cu autocarul de la 5:15 ne-am trezit la 4 dimineata, ce matinali. Am ajuns la Sala Sporturilor Constanta si ne-am urcat in autocar, cand au venit organizatorii am fost rearanjati in autocar in functie de ordinea inscrierii la excursie si daca mentionasem ca avem sau nu rau de masina. Am plecat pe la 5:45 cand tot autocarul de 59 persoane s-a umplut. Drumul a fost destul de lung (5-6 ore) dar l-am umplut jucand carti - macao la greu :-)) si facand nenumarate opriri pentru mici cumparaturi la peco,  aerisit, facut poze si mers la toaleta. Diana Slav , Valentina,  Cristina Joy , Cami   si eu Eu si Cami eram imbracate de sezon cu pulover cu bradut si  fulgi de nea eu si Cami cu pulover cu ren Si am ajuns pe la 11:40 la Fabrica de Globulete la Curtea de Arges . Am descoperit un taram de poveste, o casa cu picturi de iarna,  spiridusi  globulete si cadouri. Globu