Club de turism

Prezentarea de turism a avut loc la Blada Nej, in buricul targului cum s-ar zice, vizavi de Casa de Cultura a Sindicatelor pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12. Nu mai fusesem, o atmosfera eleganta, vanatoreasca cu un pian asezat central, o macheta a unei corabii asezate pe semineu si o biblioteca cu multe carti, dar nu am investigat tematica lor.
 Doamna Anca, pe care am cunoscut-o pe linkedin si care m-a invitat la prezentare.sotul doamnei Anca a tinut prezentarea cu mult entuziasm:
Este vorba despre un club de turism in care calatoresti dar ai si posibilitatea sa castigi bani.
Te poti inscrie pe baza de invitatie de la un membru activ. Si poti apoi sa navighezi pe site-ul clubului in cautare de cele mai bune oferte.
Ca sa te inscri costa 524 USD contul basic din care obtii un voucher valabil un an cu 4,1% discount.
Altfel costa 1570 USD contul smart de unde primesti 3 vouchere valabile un an si 8,3% reducere
Altfel costa 3663 USD contul life si primesti 7 vouchere valabile 2 ani si 12,4% reducere
Cu un voucher poti sa iei o vacanta de 3 zile de ex + o mica diferenta in dolari
(nu am inteles daca e inclus si transportul sau pentru fiecare transport/cazare/masa trebuie voucher diferit)

Poti avea castig 1500 USD daca ai 3 afiliati care la randul lor au fiecare cate 3 afiliati (afiliati= persoane care s-au inscris in program) N-am prea inteles eu bine cum sta treaba cu castigul dar crestea, cu cat aveai mai multi afiliati cu atat primeai mai multi bani, mii de dolari si masina mai scumpa de 50.000 USD daca erai gold member si tot felul de reduceri si bani investiti in alte calatorii.

E o altfel de modalitate de a calatori, de a castiga bani, de a cunoaste oameni noi... pentru cine e dispus sa faca investitia initiala care oricum costa cam cat costa o calatorie de cateva zile, poate sa incerce.

Trimiteți un comentariu