Tendinte de toamna

Toamna a inceput sa isi intre in drepturi, s-a facut mai frig, frunzele au inceput sa cada. E vremea si pentru o schimbare in felul in care ne imbracam. Fie ca optam pentru niste haine noi sau reintrerpretam niste haine vechi, trebuie sa ne imbracam frumos ca sa tinem ison naturii care se imbraca in culori atat de frumoase toamna. In continuare vor urma cateva tendinte de toamna care imi plac, sper sa va inspire. 

 

1. Rochie/ fusta larga cu pulover clasic sau oversized. Va plac rochitele vaporoase de vara si parca va e greu sa va despartiti de ele? Adaugati un pulover calduros deasupra si s-a rezolvat. Un rezultat asemanator obtineti si daca combinati o fusta larga cu imprimeu sau uni cu un puloveras. Marcati talia cu o curea sau indoiti puloverul spre interior la mijloc, asta daca puloverul nu este stilul oversized. Alegeti un pulover intr-o nuanta care se regaseste in culorile rochiei/ fustei, pentru un look ton in ton sau o nuanta complementara pentru o combinatie mai jucausa. La varianta cu fusta, pentru un plus de stratificare/ layering puteti adauga o camasa pe sub pulover.  

 Surse poze, numerotare de la stanga la dreapta, sus, jos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


2. Culorile toamnei in tinuta ta. Toamna vine cu unele dintre cele mai frumoase culori: caramiziu, portocaliu, rosu, maro, galben, verde, kaki sunt doar cateva. Lasa-te inspirata de paleta cromatica de toamna si compune o tinuta armonioasa, demna de paleta de culori a unui pictor de peisaj. Combina culorile cu grija, ton pe ton, pentru un aspect mai uniform, variind doar prin texturi si forme sau folosind culori complementare, care merg mana in mana si dand si mai multa variatie tinutei, poti incerca si o tinuta mai uniforma, doar cu cateva accente de culori contrastante (gen rosu sau galben). 

  Surse poze, numerotare de la stanga la dreapta, sus, jos: 1, 2, 3, 4, 5, 6

3. De avut in garderoba: un sacou frumos Fie ca il veti combina cu fusta/ rochie sau pantaloni, este o piesa buna de avut in garderoba. Il puteti purta deschis, inchis sau cu strans cu curea in talie pentru un plus la accentuarea taliei. Alegeti unul intr-o culoare neutra pentru a se putea asorta la mai multe tinute sau alegeti unul intr-o culoare puternica pentru a fi vedeta tinutei.  

Surse poze, numerotare de la stanga la dreapta, sus, jos: 1, 2, 3, 4, 5, 6 

4. Bleumarin, o culoare de incercat toamna asta. Albastrul inchis purtat alaturi de alte culori inchise precum maro, verde, rosu, negru da un aer de distinctie. Cel mai simplu e sa luati o pereche de jeansi bleumarin cu croiala dreapta sau lejera sau o camasa de blugi. Pentru un aspect marinaresc puteti incerca un sacou bleumarin cu nasturi marinaresti pe care sa il purtati cu o bluza in dungi. Cateva tinute de street style din jurul lumii. 

Surse poze, numerotare de la stanga la dreapta, sus, jos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Articol publicat prima data in 2021.

Trimiteți un comentariu