Joi- Seara Bicicletelor

De pe pagina de facebook a fetelor de la SkirtBikeConstanta am aflat de existenta unui grup de biciclisti Constanteni CiclismConstanta si ca acestia se intalnesc in fiecare joi la o plimbare prin Constanta.
Mi s-a parut o idee simpatica asa ca am zis ca voi merge cel putin o data.

Anuntul lor suna asa:
"Joi seara, momentul in care toate bicicletele ies pe strada sa parcurga un traseu care promoveaza ciclismul, miscarea si socializarea. 
Intalnirea este la ora 19:30 la Casa de Cultura. Traseul este: Casa de Cultura - Kaufland - Cora Bratianu - CET - Km 5 - Gara-ICIL-C...DC-Trocadero-Dacia-City MAll- Delfinariu- Capitol- Poarta 2 - Restaurant Agenția de voiaj"

Sinca Mihaela, 28 de ani liber profesionista in domeniul IT
rochita H&M, bicicleta DHS

mie mi s-a parut ca au participat destul de multi bicicltisti, 
cei care au participat si la alte editii mi-au zis ca acum au fost mai putini decat in alte dati

Sorina Voicu, 30 de ani, vicepresedinte ISA International Students Association
rochita G-Heaven


bicicleta cool albastra e de fapt un Pegas modern!

bicicleta faina din prim plan este de la Hervis Sports

What's your problem? ... pussycat

Traseul pe care am fost: Casa de cultura, plecare pe la 19:45, am facut la dreapta la Kaufland, am facut apoi la stanga la Cora Bratianu, pana la intersectie cu Aurel Vlaicu, am mers pe Aurel Vlaicu, am trecut de Doraly, am mers pe Constantei pana la sensulg giratoriu de la Auchan/fostul Real, si inapoi pe Constantei,Gara, Casa de Cultura, apoi la dreapta la City Park Mall. Era deja ora 21 cand am ajuns la City Park asa ca eu m-am oprit si m-am dus acasa ceialti au continuat pe Mamaia, Capitol si pana la piata Ovidiu din cate am inteles. A fost fain, cele mai grele parti au fost la podul de la butelii, zona Cora Bratianu si in apropiere de sensul giratoriu de la Auchan, unde cred ca ajunsesem sa fiu ultima, dar ceilalti au fost simpatici si m-au asteptat, big like!
Poate am sa mai merg, pentru mine a fost o activitate sportiva intensa :-)

Trimiteți un comentariu