roz, alb si albastru

Aniana Ana Maria, 32 de ani, profesoara matematica,
geaca Cache-Cache, gentuta Berska, rochie creatie Fendi, made in Italy si pantofi Agatia. 
 (avea si un machiaj dragut la ochi, nu stiu cat se vede din poze)



In materie de moda nu pot spune ca imi aleg vestimentia in funcție de ce vad pe internet sau citind reviste. Asa cum nici machiajul nu il fac urmărind un model. Totul e pura inspirație si "asezonare" in funcție de "bunul gust" de moment. Insa imi plac culorile tari (rar întâlnit in jurul meu, atât in vestimentației cat si machiaj, lucruri de care majoritatea femininelor se tem de cele mai multe ori ;). Eu insa adopt tot felul de ținute, de la elegant la casual si inclusiv sport, in funcție de starea de spirit din ziua respectiva. Culorile si ținuta ma descriu fara doar si poate, sunt acele "semne" pe care nu multi le iau in consideratie. Un exemplu de ținute pot fi pozele atasate, ca sa intelegi la ce ma refer. Ador arta machiajului :) si amprenta personală pe care mi-o pot pune in orice ținută aleasa. Creatorul de moda preferat este Versace. Ma regăsesc in creațiile prezentate. Acestea sunt feminine, elegante si cu personalitate. Magazin preferat... Nu am :) Achizitionez accesorii pe care le găsesc potrivite ținutelor pe care doresc sa me adopt de oriunde.

La capitolul carti nu stau bine. Eu sunt profesor de matematica asa ca literatura nu e punctul meu forte. Nu dau vina pe timp :) caci deși am fetița care imi ocupa o foarte mare parte din el, imi rămâne destul timp liber, pe care prefer sa mi-l umplu cu alte activități. 

Ultimul film vazut a fost unul pentru copii insa recomandarea mea ar fi Adam (2009), un film despre un tânăr ce are sindromul Asperger. Acesta înfiripa o relație cu vecina sa pe nume Beth. Mai departe ii las pe curioșii sa vadă despre ce e vorba. ;) Hysteria (2011) este un alt film pe care l-as putea numi "altfel". Acesta prezintă cum Mortimer Granville a realizat primul vibrator ca invenție in numele științei medicale. Pentru cei ce nu cred ca nu au auzit sau vazut, il recomand si pe Leonardo Di Caprio in rolul principal din The Great Gatsby (2013).





poza aceasta ultima mi-a adus aminte de o serie f draguta a fotografului rus Murad Osmann care si-a fotografiat iubita in diverse tinute in timp ce calatoreau in jurul lumii

Trimiteți un comentariu