Redeschidere Diverta City Park Mall


Trebuie sa va marturisesc ca mi-am petrecut o parte din copilarie printre carti, mama mea lucrand intr-o mica librarie de cartier cand eram mica asa ca am o afectiune deosebita pentru carti si librarii. Am descoperit Diverta in perioada cat am stat la Bucuresti, frecventam in primul rand Diverta din Plaza Mall. Era o placere sa ma plimb printre rafturile cu carti si ocazional luam cate o carte sau revista si ma asezam in locurile special amenajate pentru cititori (mese si scaune, fotolii confortabile cum nu avea nici o alta librarie, doar cea veche din City se mai apropia).  Ma aprovizionam si cu produse de papetarie (hartie, creioane si carioci colorate) si cand era nevoie gaseam cadouri simpatice pentru prieteni in oferta lor. Mi-a parut rau cand au inchis rand pe rand librariile din Constanta (din Tomis si din City Park Mall) asa ca nu pot decat sa ma bucur sincer ca au redeschis in City! Ii gasim si pe facebook: DivertaConstanta  Am sa o vizitez curand si abia astept sa vad cum se mai prezinta oferta lor :-)

Parte din anuntul lor oficial:

Începând cu 15 martie, lanțul de retail Diverta îi așteaptă pe cei mici și mari cu cele mai noi oferte de cărți, papetărie și jucării în cadrul City Park Mall Constanța. Timp de o lună, clienții vor beneficia de 10% discount pentru orice produs achiziționat. Prin deschiderea acestui magazin  cu o suprafață de 200 mp Diverta ajunge la o rețea de 27 de centre la nivel național, în cele mai importante centre comerciale și în puncte cheie ale orașelor.

Pe lângă gama variată de produse comercializate, Diverta mai pune la dispoziție constănțenilor posibilitatea de a-și achiziționa bilete la cele mai în vogă evenimente oferite prin Eventim – cea mai mare platformă online de comercializare a biletelor la peste 11.000 de evenimente atât din România, cât și din Europa.

Începând cu acest an, Diverta își propune să realizeze în incinta magazinelor diverse evenimente menite să contribuie la diversificare activităților pentru cei mici și mari – lansări de produse/carte, ateliere de creație, dezbateri, seminarii sau grupuri de studiu. 


Înființat în 1999, Diverta este principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor. Cu o rețea de 27 de magazine în toată țara, Diverta oferă un mix complet de produse, menit să asigure cumpărătorului întreaga gamă de divertisment și dezvoltare personală pentru toata familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gamă variată de articole școlare și office, cele mai căutate brand-uri de jucării și cele mai inedite idei de cadouri și soluții de ambalare. Sub sloganul ”mereu ceva nou”, Diverta oferă publicului peste 50.000 de idei de cadouri.  

2017.03.18 Am ajuns in sfarsit la Diverta si am ramas FOARTE incantata de ce am gasit la ei. Am cumparat folie metalica taiata cu laserul pentru macheta Enterprise - Star Trek(79 lei), folie metalica taiata cu laserul pentru macheta motocicleta Kawasaki Ninja(110 lei) si o carte SF Ernest Cline - Ready player one.


Dupa cateva ore (aproximativ 3 ore) am terminat macheta Star Treck,

din pacate nu mi-a iesit prea bine pentru ca mi s-au rupt niste dintisori de imbinare, dar super glu a salvat situatia! :P

Catalin inca roboteste la motocicleta :-)))



Boala cu machetele am capatat-o de curand, cand am fost la Milano si la Muzeul de Stiinta am gasit niste carti postale gen cu macheta unui scuter.

scuter cutout, se decupeaza si lipeste si ai un scuter din carton :-)
puteti printa poza si va faceti de cap vre-o ora lipind la ea :-)
scuterele terminate :-) unul facut de mine si celalalt de Catalin

Trimiteți un comentariu