Plimbare cu bicicleta prin Mamaia

2016.04.28 Vărul meu, Victor cand a auzit că ieşim cu bicicletele... iar, a vrut şi el să meargă cu noi. Fiind o zi asa frumoasa de data aceasta am luat bicicletele I'velo pentru toata ziua =20 lei si am plecat la o plimbare prin Mamaia. Am făcut ceva km... vre-o 10 km?!! am ajuns pana în Mamaia Nord la Oha beach (unde am găsit închis), am trecut si pe langa SunWaves şi apoi înapoi, cu o escală la Mamaia Cazino pentru o limonadă.
Pe drum ne-au abordat nişte fete simpatice de la Tymbark, ne-au dat câte un măr şi ne-au povestit despre sucul natural de mere ... după cum zicea Cristina Joy, stilul de viaţă sănătos ne urmăreşte peste tot :-))

#selfie


2016.04.28 Cristina Joy de la sportulesanatos.ro, sportiva cum este ea, m-a convins sa iesim iar la o plimbare cu bicicletele prin Mamaia. Din solidaritate, nu am luat-o pe "Blonda" (bicicleta mea pliabila galbena) ci am inchiriat si eu bicicleta de la centru I'velo.(centrul se afla in parcul Tabacarie, langa Gravity, in spate la City Park Mall). Am inchiriat pentru 2h, cu 5 lei/h, 10 lei e cat se poate de rezonabil.
Tot plimbandu-ne pe faleza am observat aceasta placa de surf pictata ca simbol Aroa Beach si cum ne-a placut, am decis sa facem poze langa.


Am luat niste nachos si am mers pana pe pasarela, 
Cristina a fost o maestra in merge pe bici fara sa verse nachos :-))



2016.04.09 Plimbare cu bicicletele prin Mamaia

Cristina sus sus in aer, are o detenta uimitoare

ce plimbare frumoasa...

Trimiteți un comentariu