2016 Aeromania sărbătoreşte 10 ani

2016.04.05 Afisul Aeromania 2016

2016.04.01 Muzica rock, pop rock și folk va răsuna și în această vară la Aeroportul Tuzla, în cadrul spectacolului aerian programat de Regional Air Services și ARPA pentru sâmbătă, 2 iulie.

Printre cei care vor urca pe scena ediţiei aniversare Aeromania și vor susţine concerte live se numără Zdob și Zdub, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K. etc. Rockerii de la Zdob și Zdub sunt cunoscuţi pentru stilul lor etno-rock ce combină hardcore-ul cu elemente folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, cele mai cunoscute hituri fiind “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba”. Rock-ul alternativ este completat de muzica pop rock și folk ce poartă semnătura inconfundabilului Mihai Mărgineanu, prezenţă obișnuită și sustinător fervent al evenimentului. Unul dintre cei mai autentici și populari artiști de folk ai momentului, Mărgineanu va încânta publicul cu hituri ca "Mă iubește femeile", "Gore din Chitila","Jeana","Aviaţia", inspirate din folclorul urban. Trupa The R.O.C.K. va susţine un concert tribut AC/DC. La Tuzla se vor reasculta și cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell's Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

La Aeromania, pe lângă muzica live, acrobaţiile și demonstraţiile pilotilor de podium mondial - cum sunt multiplul campion european și mondial Jurgis Kairys sau curajoșii Iacări Acrobaţi, poţi admira mașini de epocă, standuri de aviaţie, poţi să participi la degustare de vinuri, să faci fotografii sau să te bucuri de garden party-ul pregătit de organizatori, toate într-o atmosferă neconvenţională și cu o ofertă de nerefuzat: de la bere, grătar, la specialităţi raw-vegan.

O sa fie mega distractie!

2016.03.03 Anunt Aeromania 2016
Cea de-a zecea editie AEROMANIA - airshowul marca Regional Air Services – va avea loc
sâmbătă, 2 iulie 2016, pe Aeroportul International Tuzla.
(pagina facebook, eveniment facebook)
Pentru ca evenimentul depinde de condițiile meteorologice, va exista si ziua de rezerva - duminica, 3 iulie 2016 - astfel încât spectacolul sa se desfășoare in bune condiții.

AEROMANIA păstrează standardul cu care și-a obișnuit invitații:
* piloți de acrobație de renume mondial, atât romani, cât și străini,
* concerte de muzica live,
* standuri de aviație,
* expoziții de mașini de epoca, de fotografie,
* concursuri,
* food-court,
* spaţii de joaca pentru copii
* adăugând însă atracții noi, ce vor fi dezvăluite ulterior.

Ca si in anii anteriori, intrarea publicului va fi libera, in timp ce in zona VIP accesul se va face pe baza de bilete.


Related:
+ Aeromania 06.07.2015
+ Aeromania 19.07.2014

Trimiteți un comentariu