Pure Fitness Jatomi - Maritimo

Va ziceam ca atunci cand am fost la Constanta Pedaleaza, duminica 31 mai, s-au dat 50 de abonamente de o saptamana la sala Pure Fitness Jatomi - Maritimo, printre castigatori m-am numarat si eu :-)
asa ca am zis ca daca tot am castigat sa merg sa vad despre ce este vorba.(nu mai fusesem la o sala de fitness din tinerete/liceu cand am fost la sala de sport a hotelului Sport). Sambata am fost sa vad sala,

iar ieri am fost si am facut si sport. Sambata cei de la receptie mi-au dat un program si mi-au zis sa fiu atenta pe pagina de facebook JatomiMaritimo ca va aparea si cel pe saptamana in curs.
3.06.2015 miercuri Cum a fost 1 iunie + Rusaliile eu am vazut programul abea ieri insa in timp util cat sa pot sa merg. Ambitioasa mi-am propus sa merg la toate programele :D adica vroiam Basic Step, Cycling de incepatori, Kangoo Jumps si Salsa. Am sunat sa ma programez (pentru Kangoo Jumps si Cycling e necesara programarea, iar Kangoo Jumps costa 15 lei inchirierea cizmulitelor).
Am ajuns la 17:00 fara un sfert la sala, cei de la receptie mi-au dat un card temporar pentru vestiar, care nu a mers initial a trebuit sa mi-l schimbe. M-am schimbat si m-am prezentat la sala pentru Step. Din pacate nu erau 4 persoane(minim) asa ca ora nu s-a tinut, Adriana mi-a spus ca mai bine alerg pe banda si sa vin la ora ei de la 18:00 de lucrat brate/ Pure Fire i-am zis ca de la receptie mi se recomandase Cycling de incepatori insa ea a zis ca daca tot sunt biciclista mai bine sa fac ceva diferit si ca nu e foarte dificil nici Pure Fire, m-a convins :-). 25 min am mers alert pe banda de alergat (nu ma pasioneaza sa alerg insa mersul rapid imi place)
cu vreo 5 min de alergat(imi aratase un domn amabil cum sa pornesc banda) si apoi 20 de min le-am facut pe stepper, am ars vre-o 200 de calorii. Apoi m-am dus la sala pentru Pure Fire cu Adriana. A urmat o ora de exercitii cu greutati (eu le-am luat pe cele mai usoare de 1kg), abdomene si tot felul de exercitii pentru a-ti lucra diferiti muschi ai corpului, nu doar brate. Apoi Kangoo Jumps cu Codruta, eu mai facusem Kangoo Jumps cu Cristina (Clenciu de la Joy Aerobic Constanta), in aer liber (poze de la intalnirile kangoo jumps: 3,2,1) dar nu mai facusem aerobic pe Kangoo Jumps. A fost distractiv si solicitant. Am invatat sa stau aplecata putin in fatza, cu presiune pe calcaie si ca e important sa apesi pe gheata si sa faci miscari mici. Nu am facut poze pentru ca am fost prea preocupata cu exercitiile :-). Apoi Salsa&Bachata cu Sever, din pacate majoritatea fetelor au plecat dupa Kangoo asa ca Sever a trebuit sa mearga prin sala sa caute doritori de Salsa, a mai gasit cateva fete asa ca ora s-a tinut. Eu nu mai dansasem salsa asa ca a fost cu totul nou. Miscarile sunt relativ simple, un pas in fata, un pas in spate, apoi in lateral, apoi am facut schimbarea locului cu partenerul de dans, eu am dansat cu instructorul, lucky me, apoi schimbarea locului cu pirueta... asta nu prea mi-a iesit. In mare m-am cam descurcat desi nu ma simteam prea stapana pe miscarile pe care le faceam.Oricum a fost fain. Recomand toate programele!! Ajunsa acasa am luat o aspirina si am facut un dus cald, reteta pentru a nu face febra musculara... si nu am facut febra... yeeey!

4.06.2015 joi Am fost tot de la 17:00 si am facut putin cycling si am mers alert pe banda. Apoi am avut o ora de Zumba Fitness cu Codruta care a fost faina, am dansat si am executat sincron tot felul de miscari, nu mi-au iesit mie toate dar a fost distractiv. Codruta are un stil al ei de a se misca pe muzica, danseaza si se unduieste foarte fain. Apoi a fost o ora de Pilates cu Codruta, la pilates au fost o serie de miscari unele mai relaxante dar si unele mai solicitante si dificile, oricum interesant.
Am aflat ca abonamentul la sala pe 2 luni este in jur de 3 milioane iar unul pe 4 luni circa 4 milioane.

5.06.2015 vineri Am fost de la 18:00 la TBC(total body workout) cu Adriana unde am executat tot felul de exercitii, unele mai dificile, altele mai usoare, oricum mi-am pus intreg corpul la lucru :-).
Apoi am fost la ora de Cycling cu Ionut, credeam ca doar vom merge pe bicicletele statice insa a fost mai antrenant de atat pentru ca am facut si exercitii la brate in timp ce mergeam pe bicicleta. Erau reprize de mers alert pe bicicleta intercalate cu pauze cu mers lejer si exercitii cu bratele, de respiratie, streching si baut apa... Oricum e altceva, in reprizele alerte cred ca am mers foarte repede, mult mai repde decat am mers vreodata pe sosea cu bicicleta. Adriana mi-a recomandat sa fac doar 2 ore de sport pe zi asa ca am ascultat-o.

08.06.2015 luni am fost de la 18:00 la Pure Legs cu Adriana si apoi de la 19:00 la Pure Fire tot cu Adriana, ambele programe antrenante ce au implicat si exercitii cu stepperul si exercitii la saltea, pure fire implicand si exercitiul cu greutati, le-am luat tot pe cele de 1 kg :-D.

09.06.2015 marti am fost de la 18:00 la Zumba Fitness cu Codruta, miscari de aerobic/dans sincron si apoi de la 19:00 Pilates cu Codruta. Programele au fost diferite fata de cele de saptamana trecuta. Comparand cu kilogramele de la inceputul antrenamentelor, ei bine... am slabit jumatate de kilogram :-D.

Trimiteți un comentariu