Treceți la conținutul principal

Invitatie Recital Cameral Constanta parte din Festivalul International George Enescu

 

Comunicat de presa: Marti, 7 septembrie 2021, intre orele 18.00-20.00 avem placerea sa va invitam  la  Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret '' Jean Constantin'' din bd Ferdinand nr 66 Constanta, la Recitalul Cameral Extraordinar care ii va avea protagonisti pe  muzicienii Ghiorghita Tanase, prim  instrumentist al TNOB '' Oleg Danovski si  pe  Andreea Bratu, pianista -concertista. Evenimentul muzical face parte din programul Festivalului International George Enescu -2021, co-organizat si in Constanta cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta si al Primariei Mun. Constanta. 

(https://www.festivalenescu.ro/events/recital-ghiorghita-tanase-si-andreea-bratu/

Programul seratei muzicale,   alcatuit pe tematica  editiei aniversare, a 25 a  a Festivalului International George Enescu '' O istorie din Iubire'', contine doua lucrari de referinta din repertoriul cameral instrumental, doua mari sonate din creatia compozitorilor Johannes Brahms (unul dintre idolii de tinerete a compozitorului G. Enescu) si  din creatia compozitorului omagiat.

Recitalul se va desfasura in conditii deosebite, oferite cu generozitate  de  Centrul Cultural Judetean '' Teodor T. Burada'' prin structura sa- sala de  festivitati cu scena a Centrului ''J. Constantin'', dotata cu un pian nou de concert ''Boston'' (din gama constructorului de piane Steinway) si  avand concursul  unui instrument istoric, violoncelul Stradivarius-Montagnana,  recent renovat si repus in circulatie  muzical-artistica.

In intervalul  scurt dintre cele doua mari sonate, va rula pentru publicul prezent un medalion aniversar- 140 de ani de la nasterea  muzicianului  G. Enescu.

Cu ajutorul partenerilor media si al  iubitorilor de muzica clasica  care  si-au manifestat dorinta de a sustine cu mult entuziasm  buna desfasurari a acestui eveniment important pentru orasul Constanta, suntem in masurta sa va pregatim un eveniment  artistic de gala.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, cu respectarea purtarii mastii de siguranta pentru spatii inchise si distantarea fizica, conform reglementarilor pandemice  in vigoare.

Va asteptam atat pe dvs cat si pe prietenii dvs sa participati la un eveniment artistic memorabil!

Util

+ facebook event

+ radio Constanta

+ cultura Constanta

Maria: Nu cred ca voi putea participa, din pacate, dar mi-o amintesc pe doamna Andreea Bratu, pianista, am fotografiat-o la un eveniment in 2017 "Personal Branding, Business Style & Success , Hotel Sulina, Mamaia". O prezenta eleganta si as fi fost curioasa sa o ascult cum canta la pian, poate cand va mai creste Ioana vom avea ocazia. Va recomand sa mergeti, daca puteti, si sa imi povestiti cum a fost. Numai bine!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Redeschidere Arabesque Constanta

Am primit o invitaţie la evenimentul de redeschidere a  magazinului Arabesque situat pe  Bulevardul Aurel Vlaicu, la nr. 171.  Azi, 17.09.2015, la ora 8:00  dimineaţa  a fost  deschiderea pentru publicul larg. Am fost îmbrăcată cu bluză cu arabescuri Wool & Cotton,  pantaloni negri Stradivarius cizme negre Jacobs si poşetă târgul de haine Mamaia  ar fi trebuit sa-mi iau şi geaca neagra Massimo Dutti,  dar crezând că o să fie cald nu am mai luat-o,  mai pe seară se lăsase rece Şi am ajuns pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 171 la magazin.  Este magazinul ideal de construcţii,  de aici poţi cumpăra absolut tot ce ai nevoie pentru a construi o casă de la 0. Aici vei găsi peste 20,000 de produse pe stoc. Cu o suprafaţă de patru ori mai mare si  cu o gama de produse de trei ori mai diversificata,  Arabesque pune la dispoziţia tuturor celor care construiesc:  materiale de construcţii, finisaje, instalatii, electrice, gresie,  faianţă, parch

Concurs - o iesire pe mare cu velierul Lindor

27.07.2015   UrbnStyle impreuna cu S.C. Măria Ta Travel & Adventure S.R.L. lanseaza                    un concurs de vară!       câştigă o plimbare pe mare cu velierul Lindor! 06.08.2015 C âş tig ătorii concursului sunt : Constantin Andreea, 26 ani, Constanta Nidia Galicia, 34, Constanta Tatiana Grigore 27 Ovidiu Amet Nelida,28 ani, Constanta Morcov Ionela.Medgidia, varsta 23 ani Bogdan Buciu, 34, Bucuresti Razvan Dumitriu, 43, Bucuresti Vă rugăm confirmaţi participarea la ieşirea de  sâmbătă, 8 august în 24h altfel veţi fi descalificat.  08.08.2015 poza cu castigatorii de la iesirea pe mare Vor fi 7 castigatori care vor beneficia impreuna de o plimbare pe mare pe data de 8 august(daca vremea o va permite, daca vremea e nefavorabila plimbarea va avea loc in alta zi). Concursul tine pana la data de 5 august ora 23:59 cu anuntarea castigatorilor aleşi prin random.org pe 6 august. Plecarea va fi din Mangalia, sosirea tot in Mangalia. Plimbar

Necesare Bebelus

1. POVESTEA NAȘTERII De 8 Martie am aflat ca sunt însărcinata. La jumatatea lunii noiembrie s-a nascut Ioana-Amelie!!!. A fost o sarcina frumoasa si relativ usoara, cu doar cateva momente mai dificile. Am nascut prin cezariana de urgenţă la Spitalul Euromaterna. Desi imi doream o nastere naturala, din păcate, datorita unui cumul de factori, nu s-a putut. Mulțumesc cu aceasta ocazie dr. Balașa Eduart care a supravegheat sarcina si dr. Ștefănescu Coralia care a efectuat operația de cezariana. iulie 2019, plaja Corbu (2 poze) iulie 2019, câmp cu grâu intre plaja Corbu si localitatea Corbu  octombrie 2019, acasa pe balcon noiembrie 2019, Spitalul Euromaterna Noi am pregătit cele necesare cam cu o luna înainte. Cu 2-3 luni înainte am participat la un Curs Lamaze + curs Alaptare organizate la BB Center de catre dna. Liliana Tudose si la 2 cursuri, unul de alaptare si celalalt de puericultura organizate la Spitalul Euromaterna. Cursurile au fost interesante, atat