Invitatie Recital Cameral Constanta parte din Festivalul International George Enescu

 

Comunicat de presa: Marti, 7 septembrie 2021, intre orele 18.00-20.00 avem placerea sa va invitam  la  Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret '' Jean Constantin'' din bd Ferdinand nr 66 Constanta, la Recitalul Cameral Extraordinar care ii va avea protagonisti pe  muzicienii Ghiorghita Tanase, prim  instrumentist al TNOB '' Oleg Danovski si  pe  Andreea Bratu, pianista -concertista. Evenimentul muzical face parte din programul Festivalului International George Enescu -2021, co-organizat si in Constanta cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta si al Primariei Mun. Constanta. 

(https://www.festivalenescu.ro/events/recital-ghiorghita-tanase-si-andreea-bratu/

Programul seratei muzicale,   alcatuit pe tematica  editiei aniversare, a 25 a  a Festivalului International George Enescu '' O istorie din Iubire'', contine doua lucrari de referinta din repertoriul cameral instrumental, doua mari sonate din creatia compozitorilor Johannes Brahms (unul dintre idolii de tinerete a compozitorului G. Enescu) si  din creatia compozitorului omagiat.

Recitalul se va desfasura in conditii deosebite, oferite cu generozitate  de  Centrul Cultural Judetean '' Teodor T. Burada'' prin structura sa- sala de  festivitati cu scena a Centrului ''J. Constantin'', dotata cu un pian nou de concert ''Boston'' (din gama constructorului de piane Steinway) si  avand concursul  unui instrument istoric, violoncelul Stradivarius-Montagnana,  recent renovat si repus in circulatie  muzical-artistica.

In intervalul  scurt dintre cele doua mari sonate, va rula pentru publicul prezent un medalion aniversar- 140 de ani de la nasterea  muzicianului  G. Enescu.

Cu ajutorul partenerilor media si al  iubitorilor de muzica clasica  care  si-au manifestat dorinta de a sustine cu mult entuziasm  buna desfasurari a acestui eveniment important pentru orasul Constanta, suntem in masurta sa va pregatim un eveniment  artistic de gala.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, cu respectarea purtarii mastii de siguranta pentru spatii inchise si distantarea fizica, conform reglementarilor pandemice  in vigoare.

Va asteptam atat pe dvs cat si pe prietenii dvs sa participati la un eveniment artistic memorabil!

Util

+ facebook event

+ radio Constanta

+ cultura Constanta

Maria: Nu cred ca voi putea participa, din pacate, dar mi-o amintesc pe doamna Andreea Bratu, pianista, am fotografiat-o la un eveniment in 2017 "Personal Branding, Business Style & Success , Hotel Sulina, Mamaia". O prezenta eleganta si as fi fost curioasa sa o ascult cum canta la pian, poate cand va mai creste Ioana vom avea ocazia. Va recomand sa mergeti, daca puteti, si sa imi povestiti cum a fost. Numai bine!



Trimiteți un comentariu