Evenimente sambata 19 Iunie

11:00 Parcul Nautic din Mamaia - JT Water Sports -  Imunis Dragons

11:00 Pecineaga, lanul de lavanda - Lansare Carte Cristina Joy


Comunicat de presa: Caravana IMUNIS DRAGONS ajunge la Constanța! Imunis Dragons este prima echipa din România formată exclusiv din paciente supraviețuitoare ale cancerului de sân. Sâmbătă, 19 iunie, începând cu ora 11.00 vă dăm întâlnire la Parcul Nautic din Mamaia - JT Water Sports, să ne întrecem în bărci-dragon și caiace! Echipa Imunis Dragons, sub îndrumarea antrenorului Marian Beban (multiplu medaliat la campionatele mondiale de caiac canoe), se va antrena pe lacul Siutghiol și va susține lecții demonstrative pentru pacienții cu cancer din zonă. Intrarea este gratuita! Lectiile demonstrative se pot desfasura in limita a 30 de persoane. Vaslitul reprezinta o modalitate foarte eficienta de recuperare pentru dignosticul de cancer mamar, deoarece miscarea repetitiva cu partea superioara a corpului ajuta organismul sa se refaca după operatia de mastectomie, reconstruind practic caile limfatice si ajuta la managementul limfedemului. Participanții la evenimentul din 19 iunie de la Constanța – Caravana Imunis Dragons, au oportunitatea de a descoperi cum se simt în barca-dragon, cum se pot coordona cu alți membri ai echipei, sub atenta supraveghere a antrenorului, sau cum să vâslească în ritmul imprimat de toba șamanică care se regăsește în barca-dragon.
Persoana de contact: Cosmina Grigore, președintele ASOCIAȚIEI IMUNIS  Telefon: 0766.563.671
Maria: Daca sunteti pacient cu cancer ati putea da o sansa acestui eveniment, sportul e sanatate curata! 
Am scris in 2019 un articol despre importanta folosirii metodelor de depistare a cancerului la san adica autocontrol si ecografie mamara sau mamografie (in functie de varsta). Atunci am fost si eu la un control impreuna cu mama mea in cadrul unei campanii Colorăm România în roz. Acest control ar trebui facut anual, poate ar trebui sa fac din nou o programare. + Cititi articolul pe tomistyle.ro.



Comunicat de presa: Sâmbătă, 19 Iunie 2021, Trezește-te și vino la ora 11:00 la lansarea primei cărți a Cristinei Joy, să experimentezi bucuria mov în lanul de lavanda de la Pecineaga, județul Constanța în cadrul Lavanda Fest și să te lași ghidat către fericire, pas cu pas. Ce te așteaptă acolo? Un peisaj mov extraordinar, lavandă, mulți oameni frumoși și un loc încărcat cu energie pozitivă și bucurie, unde poți citi cartea ei. Poate că așa începe trezirea. 
Pentru direcționare către lanul de Lavandă: 0764901779, fam. Bălănică.
Pentru alte informații- Cami Oprea/Experiențe Dobrogene 0722430187
Maria: Cristina este o persoana foarte vesela si optimista, nu stiu pe cineva mai potrivit ca sa scrie despre cum sa te ajuti sa devii mai optimist. Eu am cunoscut-o cu ocazia antrenamentelor de kangoo-jumps in aer liber pe care le organiza, antrenamente foarte distractive si mobilizatoare, apoi ne-am mai intalinit la diferite evenimente, am fost la un curs de Competente Antreprenoriale impreuna si chiar am fost impreuna la Londra. E o prezenta vesela si o prietena buna! Va recomand sa mergeti la lansare si sa ii cititi cartea!

Trimiteți un comentariu