Roar

Alexandra, 20 ani, studenta psihologie

1. De unde va gasiti inspiratia in moda?
Inspiratia in moda o gasesc rasfoind diverse reviste in domeniu, urmarind anumite emisiuni cu aceasta tematica, dar, totodata, urmarind si anumite bloguri. De asemenea, in cele mai frecvente situatii ma imbrac in concordanta cu starea de spirit pe care o am in ziua respectiva. Totodata, sunt inspirata si de vedetele pe care le adimir, precum Kim Kardashian, Hailey Baldwin, Gigi Hadid, Miranda Ker s.a

2. Urmariti bloguri / vloguri? Care?
Asa cum am mentionat si in raspunsul anterior, da urmaresc atat vloguri cat si bloguri, din Romania, dar si din strainatate.

3. Locuri preferate din Constanta?
Avand in vedere ca orasul Constanta este orasul meu preferat, lista locurilor preferate este una lunga, insa voi mentiona doar cateva, iar printer aceste se numara ,evident, Cazinoul, Centrul vechi, plajele( in special cele salbatice, mai putin frecventate). In ceea ce priveste viata sociala, imi place sa imi petrec timpul atat la mall, urmarind noile colectii, da si prin cafenele impreuna cu prietenii. Cafenele preferate at fi Madame Margo, Crazy si at mai fi cateva.

4. Ce carte cititi/ ati citit de curand?
In ultima perioada, cartile citite au fost cu tematica psihologica, fiindu-mi necesare la facultate, dar si cele de dezvoltare personala. In afara de acestea, printer preferatele mele se numara cartile lui Nicholas Spark, precum “Ultimul cantec”, “Cel mai lung drum”, “O plimbare de neuitat”.

5. Ce film v-a placut?
Cand vine vorba de filme care mi-au placut lista lor este interminabila. Sunt o iubitoare convinsa de filme, asa ca voi incerca sa mentionez doar cateva din cele care mi-au placut. The Circle -cel mai recent vizionat, Before I fall, Ghost- Fantoma mea iubita, Pretty woman, Notebook, Every day, Shape of water, The theory of everything, Friends with benefits, Let’s talk about Kevin, etc.

6. Ce muzica ascultati?
Ascult foarte multa muzica. Atunci cand scriu, invat, fac curat. gatesc, si in general ascult muzica in care ma regasesc, care transimte ceva, in concordanta cu starea mea de spirit. Imi place Celin Dion, Justin Timberlake, Jason Derulo, Beyonce, Demi Lovato, Selena Gomez, Justin Bieber, Rihanna, Rita Ora etc.


Maria: o tinuta casual de mall cu o piesa vedeta, geaca biker animal print, cu pantaloni cu talie inalta si curea in talie, încălțări sport si o poseta roturnda rosie. La gat zgardita subtire si lantisor cu Love si inca un lantisor cu o cheita. Daca vreti sa purtati piese animal print dar inca nu aveti curaj va recomand sa vedeti acest videoclip by Andreea Balaban:



Am facut o cautare in istoricul de tintue pozate si am gasit cateva poze cu piese animal print. Concluzia, se poarta, dar cu masura: un accesoriu animal print ici si colo (esarfa sau poseta sau incaltari) doar unul, da? nu toate accesoriile :P sau pentru cele mai curajoase o piesa intreaga (fusta ori pantaloni ori geaca), pentru cele mai putin curajoase .. e doar un detaliu (o bareta la poseta de exemplu). 





Roar

Trimiteți un comentariu