Antonia

Antonia, 24 ani, asistent logistica, coordoneaza trenurile in port
tinuta Zara
Antonia a fost atat de draguta ca mi-a si raspuns la cateva intrebari:
1. De unde iti gasesti inspiratia in moda?
1.Inspiratia in moda...nu stiu dacă as putea numi exact ceva anume. De obicei ma bazez pe starea mea de spirit din momentul respectiv și in funcție de asta îmi creez ținutele. Nu m-as caracteriza ca a fi o persoana care urmareste trendurile sau cauta anume inspirație.

2. Urmaresti bloguri / vloguri? Care?
2.Bloguri/vloguri...In afara de câteva bloguri despre orașul Constanta/evenimente Constanta și un vlog despre o familie americană 😂(ShayTards) nu cred ca am timp sa urmăresc altele.

3. Locuri preferate din Constanta?
3. Locuri preferate din Constanta..Ca și loc unde merg sa ma relaxez și deconectez atunci când simt nevoia trebuie neaparat sa mentionez microrezervatia.Merg de fiecare data când am ocazia.Cat despre baruri/pub-uri incep cu Șușote unde ne adunam mereu cu drag,Touch Cafe,Zig Zag,The Library iar când petrecem - Fratelli de cele mai multe ori.

4. Ce carte citesti/ ai citit de curand?
4.Carti- in momentul acesta am doua cărți începute pe care le alternez in funcție de starea de spirit- Supa de pui pentru suflet (Jack Canfield și Mark Victor Hansen) și Amantul doamnei Charterley (D.H. Lawrence)Iar despre cărți citite,sunt foarte multe și foarte multe care m-au marcat(citesc cât de mult și cât de des pot),putem sa avem o discuție separata despre subiectul asta.😂

5. Ce film ti-a placut?
5.Filme..alt subiect dificil de dezbătut.Am sa ma rezum la câteva titluri care intr-adevăr au lăsat o urma-The English Patient,The Pianist, Schindler’s List,Legends of the fall,Australia,Still Alice.Ma voi opri aici pentru ca ,la fel ca in cazul cărtilor,lista poate fi foarte lunga.

6. Ce muzica asculti?
6. Muzica...in funcție de starea de spirit ascult probabil toate genurile de muzica excluzând mult temutele manele 😂Trupe românești predominant Vama și Vita de Vie dar asta nu exclude alți artiști romani,iar dintre internaționali îmi place mult Robbie Williams,Coldplay,The Script,Ed Sheeran,James Blunt,Jason Mraz și evident lista poate continua.

Multumesc de raspunduri Antonia :-)



Maria: rochita bleumarin cu guler alb si flori brodate mi-a atras atentia si apoi mi-a placut cum a asortat tinuta cu piese in accente roz zi bleu (poseta, incaltarile)

Trimiteți un comentariu