WebStock 2016



26.08.2016 Pe 30 septembrie la JW Marriott , comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2016, http://www.2016.webstock.ro/ cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al noualea an consecutiv.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Anul trecut am fost cu gasca de bloggeri constanteni(Diana SlavCristina Joy si Adrian Siea) si a fost fain! Prezentari interesante (vedeti notitele de anul trecut) + distractia la standurile creative ale sponsorilor. Abia astept sa vad ce surprize ne-au pregatit si anul acesta!

14.09.2016 Aceasta este a 9-a editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania

Au fost anuntati primii vorbitori, cei interesati urmariti site-ul si retelele sociale pentru lista completa.

Evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.

Inca mai ai sansa sa te inscrii la Webstock. Cu cine ma vad acolo?

A inceput votarea la Online Personality of the Year si oricine poate sa isi sustina preferatul, intrand in aplicatie si votand. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita gratuit o invitatie la gala. Detalii, aici.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola , McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.



Related
+ Webstock 2015

Trimiteți un comentariu