My PaperGirl

Expozitia de la Carturesti din City Park s-a deschis si vor fi expuse circa 135 de lucrari in etape pana pe 9 noiembrie cand se vor imparti, (adunarea e la ora 12:00 la Carturesti) in etape pentru ca sunt prea multe si nu au avut spatiu pentru toate, asa ca la cateva zile le vor schimba. Poate le va veni randul si creatiilor inscrise de mine. Din pacate nu cred ca voi putea ajunge pe 9 la intalnire, dar le urez distractie placuta participantilor si sa imparta lucrarile cat mai frumos si artistic!

Eu,
"Am 32 de ani si sunt de profesie grafician. Voi contribui la proiectul papergirl cu poze, una din proiectul ro-urbnstyle.blogspot.ro, un blog de moda si restul din proiectul amartis.blogspot.ro dar si cu o ilustratie tot de pe amartis.  Sper sa va placa."

Eu, http://papergirl.iloveconstanta.ro/maria-tudor/ m-am inscris cu 5 lucrari:

2 comentarii

  1. Bravo. Chiar o admiram pe pereti pe asta cu bicicletele. Imi placea ca e asa simpla dar ca arata ceva mai special totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Joe, eu din pacate nu am apucat sa o admir pe pereti, am fost in 2 zile si nu era expusa, nu era nici una din creatiile mele.. :( trebuia un spatiu mai mare de expunere pentru atatia participanti/lucrari... oh well... sper ca se bucura cineva acum de lucrarile mele.

    RăspundețiȘtergere