Oameni de Valoare Constanţa VII

03.10.2016 Reîncepe Campania „Zece Oameni de valoare pentru Constanţa”
eveniment anual organizat de Pangeea şi susţinut de Isis Hospital -
Vedeţi cum a fost anul trecut.

“Un oraş rămâne o simplă aşezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincţie. Oameni hotărâţi care şi-au construit cariere de excepţie în diverse domenii, care au înregistrat performanţe, care ne-au depăşit aşteptările. Oameni care fac cinste oraşului în care trăim şi care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiţi printre străini, apreciaţi de constănţeni”.


Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, aveţi posibilitatea de a propune (începând cu data de 1 octombrie) şi de a vota (din 2 ianuarie 2017)  oamenii de valoare ai oraşului Constanţa la oricare din cele 10 domenii de activitate
  • Medicină, 
  • Academic, 
  • Politică, 
  • Lumea afacerilor, 
  • Administrație, 
  • Contribuţie la dezvoltarea societăţii, 
  • Cultură şi Artă, 
  • Sport, 
  • Muzică şi Divertisment, 
  • Mass-Media.
Premierea ediţiei a 7-a va avea loc pe 7 martie 2017.


04.01.2017 A inceput etapa de votare! www.oamenidevaloare.ro Procesul de votare va funcţiona ca şi la ediţia de anul trecut, prin crearea unui cont (ce necesită introducerea unor date cu caracter personal şi alegerea unei parole), urmată de posibilitatea de votare cu acces direct către panoul cu nominalizările.


13.01.2017 Puteti vota cei 10 oameni de valoare pentru Constanta pe www.oamenidevaloare.ro pana pe 28 februarie. Intrati pe site si vedeti cine sunt persoanele propuse pentru cele 10 domenii, puteti afla cateva detalii despre fiecare in momentul in care dati click pe numele sau. Constanta are oameni de valoare!


08.08.2017 În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică oamenilor de valoare ai Constanţei un eveniment de anvergură. Programată pentru data de
15 septembrie 2017, ora 19:00, 
la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, 
Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” 
va reuni nume cu rezonanţă ale oraşului de la malul mării. Sunt aşteptaţi peste 800 de invitaţi care vor lua parte la acest eveniment, oficialităţi, personalităţi reprezentative şi figuri emblematice ale Constanţei, precum şi membrii ai comunităţii civile care îşi pot exprima în scris dorinţa de a lua parte la eveniment. Aflată la cea de-a VII-a ediţie, Gala şi-a format deja o tradiţie din recunoaşterea valorilor constănţene.


Vor fi oferite trofee de excelenţă personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat. Pentru organizatori, evenimentul “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea orasului- port Constanţa.
În cadrul evenimentului sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească.
Decernarea premiilor va urmări succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieţii sociale din Constanţa: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administraţie, Contribuţie la dezvoltarea societăţii, Cultură şi Artă, Sport, Muzică şi Divertisment, Mass-Media.
Un oraş rămâne o simplă aşezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincţie. Oameni hotărâţi care şi-au construit cariere de excepţie în diverse domenii, care au înregistrat performanţe, care ne-au depăşit aşteptările. Oameni care fac cinste oraşului în care trăim şi care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiţi printre străini, apreciaţi de constănţeni.
Cei zece oameni de valoare care vor urca pe scena Galei au fost aleşi de publicul care a accesat www.oamenidevaloare.ro în perioada octombrie 2016 – februarie 2017 şi care s-a implicat activ în procesul de votare. An de an, numărul utilizatorilor platformei proiectului Oameni de Valoare este în creştere, un mod evident de a concluziona că iniţiativa noastră a prins rădăcini în conştiinţă cetăţenilor Constanţei.
Gala decernării distincţiilor este programată în data de 15 septembrie 2017, ora 19:00, iar publicul este aşteptat în sala de spectacol începând cu ora 18:30, dar nu înainte de a îşi fi exprimat dorinţa de participare şi să fi primit răspuns favorabil. Club@isis-med.ro este adresa la care primim solicitări din partea constănţenilor care doresc să participe la Gală. Evenimentul va fi transmis în direct, în mediul on-line, pe www.oamenidevaloare.ro.

Parteneri media: Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Constanţa news, Constănţeanul.com, evenimente-constanta.ro Proiectul este susţinut de Isis Hospital.

15.09.2017 Si a sosit seara Galei 10 Oameni de Valoare.  
Noi ne-am prezentat de la ora 18:30.

eu si sotul meu Catalin



La intrare ne-au intampinat Andreea Hahui si un delicios candy bar.

Pe la ora 19:30 a inceput Gala.
Au prezentat evenimentul doamnele Gabriela Bădilă şi Andreea Hahui.


Am facut si un mic live pe facebook.  

 La sectiunea Medicină a castigat doamna psiholog Tamara Nichita. Trofeul a fost înmânat de doamna Carmen Lungu, preşedinte Crucea Roşie filiala Constanţa, câştigător al secţiunii Dezvoltarea societatii, ediţia nr IV din 2014.

La sectiunea Academic a castigat doamna Irinela Nicolae; premiul i-a fost înmânat de lector. univ. dr. Bobe Alexandru, câştigătorul aceleiaşi secţiuni la ediţia de anul trecut.

La sectiunea Politică a castigat Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu; premiul a fost anunţat de laureatul Galei din 2016, Petre Gheorghe.

Au fost si momente artistice – mentalistul Andrei Duduc, participant la concursul “Românii au talent”, a ţinut publicul în suspans cu jocuri de carti.
 A avut colaboratori invitati alesi aleator din public.

La sectiunea Dezvoltarea societăţii - grupul Ţăranii dobrogeni.  
Trofeul a fost acordat de doamna Cara Veronica, nominalizatul care în 2016 a strâns cele mai multe voturi de la publicul on-line, declarând-o câştigătoarea acestei secţiuni.
 
Cat de mult mi-a placut cum s-au prezentat Taranii Dobrogeni! Urmaresc si eu aceasta comunitate care a creat un loc de intalnire online cu toti micii agricultori si crescatori de animale si pasari din Dobrogea. Dacă doriti nişte produse naturale si sanatoase urmarirea acestui grup este o alternativa.



La sectiunea Lumea afacerilor - Double Ion; trofeul a ajuns la câştigători din mâna lui Marius Rădulescu  - manager Vivo Constanta, deţinător al trofeului acestei secţiuni din 2014.

 Mihai Trăistariu a interpretat melodii din folclorul românesc şi piese din repertoriu internaţional


La sectiunea Administraţie – Horia Ţuţuianu; primarul din Ovidiu, George Scupra, ne-a onorat cu prezenţa şi a acordat trofeul secţiunii dnei Carmen Stoica, consilierul preşedintelui CJC.

La sectiunea Cultură şi artă - Costin Scurtu, directorul Muzeului Militar; Mihai Trăistariu a înmânat trofeul câştigătorului din acest an





La sectiunea Sport a castigat Cătălina Ponor; prezentă la fiecare ediţie a Galei, maestrul emerit al sportului şi câştigătoare a premiului de excelenţă Oameni de Valoare pentru Constanţa, Elena Frincu a înmânat trofeul acestui domeniu de activitate. Cătălina Ponor nu a putut fi prezentă iar trofeul a fost ridicat de mama campioanei.

La sectiunea Muzică şi Divertisment – doamna Rodica Rodion; Mihai Trăistariu a înmânat trofeul câştigătorului din acest an.

La categoria Mass-media – Feri Predescu; desprins dintre proiectele culturale şi un susţinător al valorilor constănţene, jurnalistul Valentin Coman i-a înmânat trofeul colegei sale de breaslă.

Felicitari organizatorilor pentru aceasta initiativa deosebita!

Trimiteți un comentariu