Deschidere NutriFitness

Am fost invitata impreuna cu celelate bloggerite constantene la deschiderea unui centru de nutriţie şi fitness pentru copii şi adolescenţi, NutriFitness (facebook). Centrul e situat pe Str. Olteniei nr. 31-33 A, tel. 0341141088, www.nutritiesifitness.ro
Centrul are scopul de a le oferi copiilor cu vârste cuprinse intre 4-15 ani o alternativa medicala si educationala corecta pentru a creste si a se dezvolta armonios prin miscare si alimentatie adecvata.


Conceptul a fost elaborat de o echipă formată din profesori de sport, educatori, nutriționiști specialiști design si monitorizare programe educationale pentru copiii cu o experiență de peste 12 ani în cadrul unei organizații internaționale.

Viziunea: Creerea unui centru, unde copiii se distreaza facand miscare, isi inteleg organismul si invata sa adopte un stil de viata sanatos.


Obiectivul: Sustinerea dezvoltarii armonioase a copiilor si tinerilor promovand un stil de viata sanatos prin fitness, educatie pentru sanatate si consiliere nutritionala.




Isabela, designer grafic si pictorita, 
ea a pictat tablourile cu cele 4 grupe de alimente


Carmen, bunicuta si bloggerita la krmenslife
Cristina Joy, antrenoare kangoo jumps si 
bloggerita la www.sportulesanatos.ro

Servicii:







Trimiteți un comentariu