Detalii Aleatorii City Park Mall

Photo Dump de Duminica 19.03.2023 de la City Park Mall Constanța. Nu mai fusesem de mult pentru shopping in City Park Mall, noi de obicei mergem in Vivo Mall, doar din comoditate, nu sunt alte motive. La City venim cand venim la plimbare in parcul Tabacariei cu fetita noastra Ioana, dar suntem de obicei doar in trecere pentru ca nu prea poti sa faci shopping avand cu tine un copil mic. 

1. Reserved, jacheta cu flori, loved it! dar cam scumpa si avea manecile prea lungi la marimea M iar la S era prea mica.


In City Park Mall e si un magazin Mathilde si am zis sa intru sa vad ce mai au frumos. 

2. Mi-a placut aceasta camasa-rochita bej cu tigrii pe ea, dar nu cred ca as purta asa ceva, am o rochita genul acesta cu flori, primita cadou si am purtat-o f rar din cauza lungimii, e prea lunga sa fie camasa, are manecile lungi cat sa nu fie de vara. Nu stiu poate nu stiu eu sa port primavara piese de genu.

3. O vesta grosuta cu o bluza neagra transparenta dedesubt. Draguta combinatie!

4. Un hanorac roz pal cu flori cusute si multe ace de siguranta. Desi aratau frumos ca accent auriu nu as fi prea sigura sa port atatea ace de siguranta pe mine.

5. O jacheta neagra cu floare cusuta si detalii de dantela.

6. O bluza alba cu un guler din voal cu flori cusute, deosebit gulerul!

7. Zara, bluzita tricotata alba-bej si blugi. Cam transparenta bluza dar se putea rezolva cu un maieu alb dedesubt.

8. Zara, camasa cu strasuri, cam fancy dar atragea atentia uuu.. shinny things!

9. si o poza cu tinuta mea... pulover bleumarin Zara, blugi Stradivarius, poseta targ Pavilonul Expozitional, vesta lana rosie Mariana Marin 

That's all folks! Mersi daca ati ajuns pana aici! 
Ce piese v-au placut dintre cele selectate?

Trimiteți un comentariu