TikTok Finds

Mi-am facut cont de TikTok recent @maria_epuras si incep sa gasesc tot felul de lucruri interesante. Ce idei bune de incercat am gasit?

2022.07.26 Organizare bucatarii mici

+ shelf riser / etajera de bucatarie 28 lei @HappyMax Se folosesc in dulap pentru a organiza mai bine farfurii, cumparaturi etc. 

L-am cumparat, uitati cum arata acum dulapul meu reorganizat.


Cautati pe pinterest shelf riser si veti vedea multe idei de organizare cu aceasta metoda.

Am gasit si la ikea VARIERA poliță/organizator 34 lei si am cumparat una, e mai solida decat modelul de la HappyMax.

+ cos metalic agatat / Cos metal depozitare sub rafturi, 33 lei, @HappyMax se pune tot in dulap, ca varianta sau ca si completare la etajera de mai sus.
l-am cumparat, uitati cum arata acum dulapul meu reorganizat.

Am gasit si la Ikea, PÅLYCKE Coş suspendat, 24,90 lei si de la ei si ideea sa il pun sub mobila suspendata, voi reveni candva si cu poze de la mine. Eu am pus carti de gatit acolo.


+ suport prosoape bucatarie 38 lei, @bonami 
Nu am gasit pentru prosop cat sa cumpar, dar am cumparat de la Ikea, PÅLYCKE
Suport suspendat+cârlige 8,90 lei pentru cani.



2022.07.25

Foaie antiaderenta, folie copt silicon, 23 lei de inlocuit clasica hartie de copt.

Acestea de sus sunt pentru tavi mici 29.5 x 21 cm. Am cumparat una din teflon si una din silicon dar cea din silicon e putin mai mica decat tava, cu 1-2 cm. Cred ca voi mai cumpara una din teflon, care se poate taia la dimensiune dupa ce o testez pe aceasta cumparata o vreme, sa vad daca are rost.
UPDATE: cea din teflon s-a ars/ facut din bej in maro destul de repede si am aruncat-o. Cea din silicon s-a taiat, am taiat pizza direct in tava si s-a taiat in cateva locuri, am aruncat-o cu parere de rau. Dar cred ca mai cumpar una din silicon, mi s-a parut mai buna dar trebuie sa imi amintesc sa nu tai pe ea.

2022.07.24

+ Dishmatic 20 lei, burete de bucatarie cu maner in care se pune detergent lichid

+ power scrubber/ perie electrica de curatat in bucatarie/ baie. Sunt multe conturi de ingrijirea casei pe TikTok, la unul dintre ele am gasit aceasta recomandare. Am gasit 2 modele la emag.ro, dar #1 nu are recenzii si e pe baterii si #2 are si recenzii slabe, asa ca nu stiu daca sa cumpar. Voi aveti asa ceva? Sunt utile?

#1 perie electrica pentru curatat FOXMAG24 69 lei


Perie WC din Silcon pentru Vasul de Toaleta, 42 lei, s-ar curata mai usor si vine cu adeziv pentru lipit pe perete.



2022.07.22

+ stampila Confidential (privacy stamp) vazuta la @effectivespaces, am gasit pe emag.ro la 72 lei sau pe amazon la 11 euro. Nu imi place sa arunc hartii cu numele si adresa mea lizibile, le mai taiam in bucati, dar aceasta idee cu stampila care marcheaza cu negru pare foarte buna. 


 + sa pun feliile de sunca/ cascaval separate de foi de servetele in pungi de plastic cu zip-lock. Deocamdata am incercat, sa vedem daca se pastreaza mai bine. Eu am niste pungi resigilabile zip-lock de 1 litru de la ikea.

Voi mai completa acest articol cu ce mai gasesc interesant...



5 comentarii

  1. Woow ce faina si ieftina e etajera aceea pentru rafturi. Pe aceeasi idee am cumparat acum ceva timp un fel de etajere asemanatoare..a costat mai mult, dar m-a ajutat mult in dulap (merge si deasupra la cuptorul cu microunde). Mi-a placut si faptul ca e extensibil. Pretul e mai mare, dar stiu ca isi face treaba. Poate te ajutahttps://www.emag.ro/raft-extensibil-tip-etajera-pentru-cuptorul-de-microunde-organizator-blat-bucatarie-birou-baie-bell-00450/pd/DC1YHFMBM/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e draguta si etajera de la linkul care mi l-ai dat dar la mine cuptorul cu microunde e sub un corp suspendat, nu stiu daca as mai avea loc de ceva deasupra, nu cred. mersi de link. daca cauti pe pinterest shelf riser apar tot felul de idei de organizare pentru bucatarie foarte utile. pup

      Ștergere
  2. Interesante produsele pe care le-ai găsit! Am văzut câteva care mi-ar fi utile. În altă ordine de idei, mi-am făcut de câțiva ani cont de tik-tok, dar nu prea l-am folosit. Cred că va trebui să iau o decizie pentru ciitor cu privire la acest aspect.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Ma bucur ca ai gasit ceva util in articol. Eu abia mi-am facut cont si ma mai uit, nu stiu care va fi efectul pe termen lung, dar voi vedea. Multumesc de vizita! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărul e ca pe internet vezi tot felul de nebunii

    RăspundețiȘtergere