Tucano Coffee Grand Opening, Vivo Mall Constanta


18.01.2019 Tucano Coffee Philippines ne invită la petrecerea de Grand Opening!!!  Au trecut cu brio etapa de test, iar acum sunt gata să ciocneasca cu toți prietenii o cupă de șampanie (*tuse... sau de cafea) Va fi multă veselie, muzică live (One Step si White Trumpet Band), cafea și atmosferă de sărbătoare. (eveniment facebook)  Ne vedem maine pe la Vivo, deschiderea este la ora 14:00 (intrarea centrala din Vivo.)

Ei au deschis inca din decembrie. Pe 19.02 am pozat-o pe Andreea Alexa si mi-a placut decorul cafenelei, de aceea l-am si ales ca fundal pentru poza ei. Mi-a placut si sloganul lor "Love * Peace * Coffee" :-) e catchy!

Am si incercat o cafea (creme brule) la Tucano dar ni s-a parut muuult prea dulce, dar decorul este foarte dragut si atmosfera exotica. Maine voi incerca o cafea simpla, probabil capucino ca sa simt mai bine aroma cafelei si nu atat a indulcitorilor sau poate... un ceai?

Știati că? Tucanul este o pasare exotica ce traieste in padurile tropicale si subtropicale din America de Sud, mai exact in Brazilia, Paraguay, Argentina si Bolivia. (Nu stiu de ce aveam impresia ca se gaseste in Australia?) Hrana principala a tucanilor din zilele noastre este formata din fructe. Dar daca li se ofera ocazia acestia se dovedesc omnivori. Tucanii sunt pasari care nu migreaza, ei pot fi vazuti in perechi sau in grupuri mici.
Ciocul puternic si colorat la unele specii mari are o lungime mai mare decat jumatate din corpul pasarii, ceea ce este foarte mult. Si totusi zboara!! Dar prefera sa ramana in varfurile copacilor unde sar de pe o ramura pe alta. + Cititi mai mult


In Cafenelele Tucano veti gasi:
+ cafea (ce surpriza!), de la clasica la expresor, la cele preparate Chemex sau V60, sau la cele exotice, vedeti la cafenea ce sortimente au ;-)

+ ceai, abia astept sa incerc Ceaiul Detox care este un ceai verde cu  tei, scorțișoară, cuișoare, cardamom, ghimbir proaspăt și lămâie... suna interesant. (eu sunt mare fana ceai verde)

+ cheese-cake-uri delicioase, 
la cafea cred ca merg mai bine cele cu ciocolata, yuuum
 iar la ceai... cam toate restul :D

+ mancare verde, adica vegetariana si smoothie-uri.. yum

Ne vedem maine pe la Vivo, deschiderea este la ora 14:00 (intrarea centrala din Vivo.)

19.01.2019 Cum a fost la Deschiderea Oficiala:
Cami si eu
A fost prezenta mare parte din gasca bloggerilor constanteni
Radu, Elena, Iulia, Madalina, DianaCami.. cin cin!
Sa fie intr-un ceas bun Tucano! La multi ani!
 cel mai mult mi-a placut prajitura in 3 culori,
 blat de ciocolata si deasupra un fel de prajitura diplomat/ charlota
 barista Ionut preparand cafea prin metoda V60

Iulia, Madalina, Adela, Maria Aguritza si iubitul ei
Cami si Elena
Cami si eu


 Elena si fetita ei
Cami si Lorre
 Diana, Cristina si Elena
 Am degustat 2 tipuri de cafea: Ethiopia si Costa Rica
Diana si Lorre
 Lorre
 sortimentele de prajituri
 si o tarta sarata cu 4 tipuri de cascaval


 magazinul cu cafea, ceai si cani
 lantisor din boabe de cafea? f. potrivit :-)

Trimiteți un comentariu