All is Beauty la City Park Mall

un rezultat Waw, la All is beauty days la City Park Mall
mai jos povestea...

Comunicat de presa: În luna femeii, City Park Mall Constanța își răsfață toate doamnele și domnișoarele care îi trec pragul. În weekendul 03-04 martie, între orele 12:00-20:00, centrul comercial va fi gazda unui eveniment de beauty, make-up și îngrijire personală. „All is Beauty” le va oferi reprezentantelor sexului frumos sesiuni gratuite de machiaj profesional, hair-styling și sfaturi personalizate de înfrumusețare.

Astfel, pe parcursul celor două zile, Anastasia Beverly Hills, Xpert Beauty, Gerovital, Gloss Beauty Salon, Flormar, Marionnaud și NYX Professional Makeup își așteaptă clientele dornice de răsfăț cu ședințe de cosmetică facială (masaje, aplicări de fiole și măști pentru hidratare și reîntinerire), cu make-up artiști care să ofere consultanță în tehnica machiajului dar și cu stiliști care să prezinte noile tendințe ale anului 2018.

Invitata specială a evenimentului este vloggerița constănțeană Irina Claudia Marin, care își va împărtăși propriile sfaturi de make-up și lifestyle. Irina va fi alături de doamne și domnișoare, în ambele zile, între orele 16:00 – 19:00, pentru a discuta despre noutățile din zonele de beauty și health, dar și pentru a schimba cu acestea mici secrete de înfrumusețare.

Surprizele nu se opresc aici. City Park Constanța a pregătit, alături de magazinele participante, promoții și cadouri pentru clientele prezente la eveniment.

Mai multe informații despre acest weekend al răsfățului pot fi găsite pe site-ul www.city-park.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercialNu uitati sa dati join la evenimentul facebook.


Maria: Am sa incerc sa trec si eu pe la mall sa vad oferta evenimentului
si poate reusesc sa vorbesc si cu Irina :-)
Irina este o vloggerita constănțeana de succes, 
are peste 130,000 de abonați pe canalul ei de youtube
O urmăresc si eu :-) datorita naturaleții cu care abordează 
diferite subiecte generale sau din viata ei.

la Intalnirea Anuala a Bloggerilor Constanteni 2015, hotel Vega, Mamaia

la Spring Bloggers Meeting 2017, Restaurant Le Premier 
Ne vedem pe la mall :-)

2018.03.03 Am ajuns la City sambata sa vad si eu ce se intampla la eveniment.

niste filmulete filmate live la acel moment pe facebook

Am cunoscut-o pe Ana Maria de la hahafoto.ro
E afacerea ei, infintata cu fonduri nerambursabile.
Mult succes! Imi place ideea aceasta cu cabinele foto,
sunt distractive si iti lasa si amintiri faine in format tiparit
Mi-a placut tinuta Anei Maria cu o vesta lunga neagra, camasa alba, pantaloni negri si niste cizme deosebite.

Eu am beneficiat de un machiaj gratuit de la Marionnaud. Am fost la ei si pentru ca am avut o colaborare anult trecut cu ocazia careia am descoperit produsele lor. Chiar folosesc o crema hidratanta de la ei si imi place maxim. Magazinul Marionnaud  este in City Park Mall, la etaj -1,
vizavi de floraria Magnolia.
work in progress



ii multumesc lui Ionut pentru machiaj!
Apoi am ajuns la reprezentantii de la Gloss si mi-am adus aminte ca imi placuse mult o coafura vazuta la un eveniment si l-am rugat pe Dani, hairstylistul sa ma aranjeze asa. Salonul Gloss este la etajul -1, zona LegoLand, Tui Travel Center. Vedeti o lista de preturi.

Sandra cu o coafura facuta tot la Gloss
work in progress
coditele laterale
si rezultatul... waw!
Dani, hairstylist

Din pacate nu am apucat sa vorbesc mult cu Irina
dar am avut o ocazia sa o cunosc pe Simona, bloggerita la secretelesimonei.com
Simona avea un machiaj simpatic cu stelute facut chiar de ea. Simona are si ea canal de youtube cu peste 9000 de urmaritori. Mult succes Simona! I-am frunzarit putin canalul si am descoperit ca are pasiuni comune cu mine: cartile si jurnalele! Am sa o urmaresc si eu de acum in colo.
și cu gașca veselă de la City Park Mall si hahafoto.ro
Lăsați femeile să facă ce vor!

Evenimentul la City Park Mall se va desfasura si azi, ar fi pacat sa nu dati o fuga. E chiar fain ca puteti beneficia de machiaj si coafat gratuit chiar acum in aceasta perioada dedicata doamnelor si domnisoarelor. La multi ani !

4 comentarii

  1. Foarte fain articolul tău, Maria! Mi-a părut bine să te cunosc! 😘😘 Mersi mult pentru că m-ai inclus și pe mine în postare. Îmi place cum surprinzi oamenii din pozele tale, foarte frumos tot ceea ce faci! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Simona! Si mie mi-a facut bine sa te cunosc si sa-ti descopar blogul si vlogul :-) Am urmarit cateva dintre vlogurile tale despre personalizarea jurnalului si sunt foarte faine, tin si eu jurnal de cativa ani, nu il pictez inca in genul tau ci doar mai lipesc washi tape :-) si mai fac mici desene. Ce faci tu e o inspiratie! si sunt sigura ca voi mai descoperi multe lucruri faine pe canalele tale :-) O saptamana frumoasa! Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Admirația datorată profesionalismului de care dai dovadă este cu atât mai puternică, Cherie Simona, căci acesta este alimentată de inteligență și gentilețe - într-un echilibru perfect!
    Mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate, cuvinte foarte importante pentru mine fiind la început de drum într-un business nou.

    Îți doresc să fi în permanență înconjurată de inspirație!
    Ana Maria Păuna - Consultant in zâmbete - HahaFoto



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. waw! Ana Maria multumesc *blushing* Mult succes in tot ce intreprinzi si sper sa ne mai intalnim si la alte evenimente cand sa te regasesc la fel de chic si vesela! *tusind* dar sunt Maria, nu Simona :P

      Ștergere