Crina Balan

Balan Crina Ionela, cantareata KR'EM - cover band

2016.11.18 am aflat ca va canta Sărbătorile acestea (Crăciun-Revelion)
La Moeciu de Sus la Valahia Inn (la munte... ce frumoos!)
geaca piele roşie Zara, bluză gri Bershka, 
pantaloni piele Mall Brasov, încălţări Humanic

Maria: sunt mare fana combinația negru cu gri cu roşu aşa că ţinuta ei cu această simpatică geacă roşie mi-a atras imediat atenţia + m-am bucurat să o revăd la fel de veselă şi plină de energie!



2014.06.21 cercelusi iepure/morcov de la logodnic, tricou Bershka, 
blugi Divided, tenesi si poseta no name (27 de ani)



In materie de moda m-a inspirat mereu mama care are un bun gust pentru moda, nu pot spune despre mine ca am un stil anume, pur si simplu ma imbrac in functie de stare si de ocazie, imi place sa fiu un mic cameleon:)
Urmaresc si acum din intamplare anumite defilari pe podium a unor modele de la diferte case de moda. Daca un lucru imi atrage atentia sau daca vreau sa urmaresc ce este in tendinte, cel care ma lamureste este GOOGLE.
Nu am un creator de moda preferat si nici un magazin de moda preferata insa am o slabiciune pentru stilul retro, consider ca ma avantajeaza. 
Ultima carte citita este Fifty Shades Of Grey si v-o recomand cu placere, ultimul film vizionat se numeste The Great Gatsby si aceasta este un film interesant cu final destul de trist, vi-l recomand.
Genurile de muzica pe care le ascult sunt indie rock, alternative, chill out, pop rock, electro rock, funky, punk rock.

Maria: mi-a atras atentia tricoul cu bretele cu un iepure si o bufnita  si cercelusul in forma de morcov :-) un look copilaros si foarte dragut
[21 iunie Maritimo]

Trimiteți un comentariu