Oameni de Valoare Constanţa VI

2016.03.07 Gala Oameni de Valoare Constanţa 
Duminica aceasta a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor
 Gala de premiere a Oamenilor de Valoare din Constanţa.
Eveniment organizat de Spitalul Privat Isis.

Andreea face parte din echipa Isis, mi-a plăcut ia şi coroniţa de flori
tot din echipa Isis

Evenimentul a fost moderat de către Andreea şi 
Valentin de la Constanteanul.com
Amândoi erau îmbrăcaţi în port popular, foarte frumos!
Corul de la Colegiul Regina Maria

Câştigătorii:
1. Primul câştigător, la categoria Medicină - lector univ. dr. Ionuţ Poinăreanu
2. Academic - lector univ. dr.Alexandru Bobe
3. La Dezvoltare Socială, a câştigat premiul Liliana Tudose.
4. Administratie - George Scupra
5. Muzică - Bogdan Giuglea
6. Politică - Petre Gheorghe
7. Lumea afacerilor - Veronica Cara
8. Cultură Artă - Şcoala eMenTi STAR ACADEMY
9. Sport - Horia Tecău
10. Mass Media - Matei Deleanu de la Urban Constanţa

Au fost acordate şi premii de excelenţă.
Televiziunea de ştiri Antena 3
Asociaţia "Dăruieşte Aripi"
Echipa FC Viitorul
Agenţia Naţională de Presă AGERPRES
Valentin Vrabie


Un tânăr cântând la marinba.

La Dezvoltare Socială, a câştigat premiul Liliana Tudose.
Administratie - George Scupra
Spitalul Privat Isis face azi 7 ani! La mulţi ani!
la categoria Muzică - Bogdan Giuglea
Un grup de tineri percuţionişti- câştigătorii marelui premiu pentru tinere talente.
Trupa de percuţie a Colegiului Naţional de Arte Regina Maria, Constanta
 
 
Balerine dansând un dans spaniol. Mi-au plăcut în mod deosebit. 
La ele mersese votul meu.
O domnişoară talentată care a avut un dans plin de viaţă şi voioşie.


La Gală m-am întânit cu colegele bloggeriţe Adina, Cristina JoyCarmen şi Fata Veselă.                                                                      Cristina Joy

                                                                   Adina si fetita ei

eu, îmbrăcată cu o rochiţă neagră cu volan vertical 
şi crăpătură pe picior Irina Schrotter şi sandale Nine West
şalul mi-l împrumutase Carmen

2016.03.03 Anunţ
din seria omul sfinţeşte locul...

Un oraş rămâne o simplă aşezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincţie. Oameni hotărâţi care şi-au construit cariere de excepţie în diverse domenii, care au înregistrat performanţe, care ne-au depăşit aşteptările. Oameni care fac cinste oraşului în care trăim şi care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiţi printre străini, apreciaţi de constănţeni”.

„Zece Oameni de valoare pentru Constanţa” este un proiect ambiţios în cadrul căruia sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au avut posibilitatea de a propune personalităţile pe care le apreciaza (2015: octombrie-decembrie) şi de a vota (2016: ianuarie – februarie) oamenii de valoare ai oraşului Constanţa la oricare din cele 10 domenii de activitate: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administraţie, Contribuţie la dezvoltarea societăţii, Cultură şi Artă, Sport, Muzică şi Divertisment, Mass-Media.

Câştigătorii celei de-a VI-a ediţii a campaniei vor fi anunţaţi pe data de 6 martie 2016 în cadrul Galei Oameni de Valoare, ora 20:30 în direct la Neptun TV.Promovarea valorilor, principiul ce stă la baza desfăşurării acestei campanii, s-a extins începând cu ediţia de anul trecut când am premiat vocea de valoare a Constanţei. Anul acesta ne-am îndreptat atenţia către toţi tinerii talentaţi care au pornit pe un drum artistic. 
În urma celor 2 preselecţii organizate, beneficiind de un juriu de specialitate format din profesori din cadrul Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, putem să spunem că suntem înconjuraţi de liceeni care, dincolo de rezultatele speciale obţinute la învătătură, suprind prin talent.
Juriul a ales 5 talente, urmând ca în seara de Gala publicul prezent în sala de spectacol să decidă prin vot  cine primeşte premiul în valoare de 1.000 euro.

Maria: Mi-a plăcut iniţiativa de prima dată când am auzit de ea! Să aduci în atenţia publicului valori adevărate din diferite domenii e ceva! E o idee frumoasă şi sper să crească şi să se rafineze de la o ediţie la alta. La aceasta puteţi să contribuiţi şi dumneavoastră. Dacă aveţi păreri sau idei de îmbunătăţire a campaniei lăsaţi aici un comentariu şi informaţiile vor ajunge la echipa Isis.

Şi eu prin acest blog încerc să fac ceva similar, dar poate nu la acelaşi nivel. Încerc să arăt ce oameni frumoşi, din diferite domenii (de la medici la... programatori) se îmbracă frumos şi poate chiar deosebit, spărgând rândurile prin umor şi atitudine. România are oameni faini! Am făcut poze şi la Bucureşti, acum fac în Constanţa şi observ o diferenţă de mentalitate. Aici şi acum oamenii nu mai sunt la fel de deschişi în a-şi expune imaginea pe internet şi oarecum înţeleg, la început nici eu nu o făceam. Cine mă ştie de la Bucureşti ştie că fotograful blogului era învăluit în mister :P însă, în timp, văzând atitudinea faină a fetelor cu bloguri de modă(vezi inspiraţie) am prins curaj... Oamenii, tinerii au nevoie de inspiraţie şi de modele şi le pot găsi printre ei.

Revenind la eveniment, sper să aflu mai multe poveşti de succes la gală şi să mă las inspirată de oamenii deosebiţi ai Constanţei. Mulţumesc echipa Isis pentru invitaţie.

Organizator: Asociaţia Clubul Isis
Proiect sustinut de Spitalul Privat Isis
Partenerii media ai evenimentului sunt: Neptun Tv, Telegraf, Agerpres

Multumiri: UrbanStyle, Romania Pozitiva, Constanta News, Ziua de Constanta, Cuget Liber

+ 2015.06.01 Constanţa Pedalează 5 (eveniment organizat tot de Isis)

Trimiteți un comentariu