artsy

Bida Maria Adriana, 22 de ani, artista si managerul galeriei Art Gallery Constanta din Tomis Mall
rochia e cadou de la mama ei, 
sandalele o amintire din timpul unei burse de studiu din Grecia
un tablou din galerie care mi-a placut:


Maria Adriana: In materie de moda pot spune ca trebuie doar sa imi placa ceva, nu conteaza cat costa sau de la ce firma este. Ma gandesc daca pot purta vestimentatia in mai multe situatii,daca ma avantajeaza si cam atat. In general imi place sa imi aleg ceva simplu.
Nu urmaresc nici un blog, dar iti pot spune sincer ca voi urmari blogul tau.
Legat de reviste pot spune ca am incetat de mult sa le mai citesc.
Pentru conceptul in sine,pentru ideile abordate imi place Catalin Botezatu.
Spre rusinea mea nu citesc,ma apuca somnul instant, ma plictisesc.
Imi place sa ma uit la filme,doar ce am terminat de revazut toata seria X-MEN. Adam Sandler este un actor care imi place si cred ca am vazut toate filmele cu el si le recomand. 
Daca nu e manea,lautareasca sau rock,ascult orice gen de muzica ce ma poate bine dispune sau poate amplifica o stare pozitiva.
In general ies in oras doar cand vreau sa ma relaxez. La film in Maritimo, pentru a manca Captain Cock, pentru un cocktail bine facut prefer Bourbon sau Crema.
Ce imi place sa fac la mare...Iunie,Iulie si August, am acelasi obicei ca in celalalte luni, numai ca am mai mult soare,ma pot bronza si inota in voie.

Maria: eram prin Tomis la putina shoppingareala si am trecut sa vad ce mai era nou si prin galeria de arta din interiorul mall-ului, la etajul 1, am nimerit chiar la un vernisaj, multa lume, multi fotografi, cameramani, artisit si ... Maria, i-am observat rochita cu un model ca o pictura, 
mi-a placut si am abordat-o ca sa o pozez.

Trimiteți un comentariu